Заек – 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023.

Заекът няма от какво да се страхува през новата година, защото Свинята го подкрепя във всичко. Това означава, че може да разчита на успех във всички начинания, а също и да се ядосва за материалното си състояние. Източният хороскоп за 2019 година предсказва на Зайците не само перспективни, но и дългосрочни договори. Само не бързайте веднага да се съгласявате и да подписвате документите. Премислете всичко внимателно, а след това сложете подписа си!

Източният хороскоп за 2019 година съветва Зайчите да се отнасят внимателно към здравето си, което може сериозно да се разклати. Обличайте се според времето навън, избягвайте теченията и преохлаждането, направете профилактика за остеохондроза. Свинята препоръчва на Заека да се заеме със спорт, да се храни добре и качествено, а също и да забрави за екстремните видове спорт.

В семейството на Зайците всичко ще бъде благополучно и стабилно, както предсказва източният хороскоп за 2019 година. Със съпруга/та ще цари пълно взаимно разбирателство, любов и неугасима страст.

Ще се отнася до самотните Зайци, тях ти очаква бурен роман, който може бързо да „угасне“, ако не го „подклаждат“ с романтика, изненади и искрени признания.

Месечни хороскопи

Характеристика на знака Заек

Зайците по характер са спокойни, тихи и внимателни, а също пъргави, умели, добри, търпеливи и много отговорни. В същото време могат да бъдат и лекомислени и упорити, уязвими и прекалено скрити. Като цяло, Зайците се отличават с приятен характер и умеят да предразположат към себе си.

Мъжете Зайци винаги се обръщат към хората вежливо, с доброжелателна усмивка, която позволява околните да се проникнат с доверие и симпатия към представителите на този знак от зодиака. Когато възникнат дребни проблеми, Зайците се справят с тях внимателно и методично. Ако ситуацията е по-сериозна, те не униват и не се предават, а се стараят да намерят решение. Тази е черта от характера помага на Зайците, рано или късно, да постигнат завиден успех.

Жените Зайци са не само привлекателни и елегантни, но са и благосклонни, и притежават добро сърце.

Зайците са предани на близките си хора, но не бързат да споделят с околните своите мисли, склонни са да витаят в облаците. Родените в годината на Заека са твърде внимателни и консервативни, и затова, понякога, пропускат добрите възможности.

Здраве

Зайците по принцип не се отличават с перфектно здраве. В зимния период и до късна пролет, когато имунитетът отслабва, настойчиво им се препоръчва да отделят повече време за занимания със спорт, за да укрепят здравето и да не се простудяват. Зайците трябва, също, да се замислят за здравословен начин на хранене и да не забравят да пият витамини. За да се справят със стреса и да избегнат напрежението трябва да се запишат на занимания с някакъв спорт или просто да правят гимнастика у дома.
Когато е горещо, на Зайците се препоръчва да пият повече вода и да се погрижат за здравето на кожата – да нанасят овлажняващи или слънцезащитни кремове.

Подходящи професии за Заек

Добросърдечните Зайци са добре дошли навсякъде. Образовани и начетени, те умеят да постигат успех в кариерата и приличен доход. В същото време, Зайците трябва да бъдат внимателни и да не спират по средата на пътя към поставените цели.

Несъмнено Зайците имат талант да бродират и да рисуват. Те смело могат да пробват силите си в калиграфията. Представителите на този знака прекрасно готвят. Притежавайки търпелив характер, те умеят да придават значение на дребните, но важни детайли и знаят как да зарадват близките си.

Любовна съвместимост

Удачни професии и сфери за Зайците са:

земеделие, растениевъдство и животновъдство, образование, религия, здравеопазване, медицина, култура, работа в полицията /съдебните органи, политиката.

Как да изграждате отношения със Заек?

За да постигнете успех в отношенията със Зайците, трябва просто да ги подкрепяте и да им помагате в това, в което те не са силни.

Помнете силните страни на Зайците: те са приятни събеседници, внимателни са към околните, затова се ползват с популярност в компанията на своите приятели. Благодарение на чудесното им чувство за хумор, те могат да изгладят всеки конфликт, да превърнат спора в увлекателна дискусия и да се сдобрят със събеседника. Зайците са гостоприемни и винаги с а готови да помогнат на другите.

Хороскоп за Зайците през 2019 година

2019 година ще бъде благополучна и много успешна за Зайците. Ефективното решаване на поставените задачи ще води до кариерен ръст, а по отношение на финансите, представителите на този знак ги очакват доходи и успехи. Но 2019 година няма да им донесе успех в отношенията и в любовта.

Кариерата на Зайците през 2019 година

Зайците ще имат отлични кариерни перспективи през 2019 година. Осигурявайки си подкрепата на началника, те успешно ще се справят с поставените задачи и новите проекти. Не е изключено, през 2019 година Зайците с лекота да получат повишение.

Здравето на Зайците през 2019 година

През 2019 година при Зайците няма да възникнат сериозни проблеми със здравето, основно, защото те ще успеят да избегнат стреса в службата.

Финансовото благополучие на Зайците през 2019 година
2019 година ще донесе на Зайците прилични доходи, повишение на заплатата и всевъзможни финансови премии. Всички дейности ще бъдат доходни.

Любовта на Зайците през 2019 година

2019 година ще бъде трудна за Зайците за любовта и отношенията. И все пак, макар че, китайският хороскоп не обещава добри новини за представителите на този знак, не се отчайвайте и си намерете избраник/ца през тази година.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара