Кои са най-добрите ресторанти в България? Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Takeaway.com, част от Just Eat Takeaway.com,  глобален лидер в сектора за доставка на храна, разкри ресторантите, които грабнаха наградите в своите Takeaway.com Awards 2023.

Наградите се провеждат в България за четвърти пореден път, като имат за цел да насочат вниманието към ресторанти в цялата страна, които са спечелили одобрението на българите, и са се отличили с невероятна храна през изминалата година.

Развълнувани сме да обявим пристигането на четвъртото издание на наградите Takeaway.com. Това ежегодно събитие празнува кулинарните постижения на нашите партньори в Takeaway.com и категориите признават невероятното качество, разнообразие и иновации, които характеризират хранителната сцена на нашата платформа. Всяка категория отразява голямото разнообразие от кухни и предпочитания на нашите потребители, от традиционни предложения до съвременна креативност. Нашата цел винаги е била да гарантираме, че клиентите имат достъп до най-добрите ресторанти и ястия, когато и където пожелаят. Takeaway.com Awards ни позволяват да отпразнуваме успехите на партньорските ресторанти и да продължим да насърчаваме високите постижения в индустрията за доставка на храна.“ казва Юлиана Хартарска, Kънтри мениджър на Takeaway.com за България.

Наградите отличиха ресторанти в 17 отделни категории. И тази година победителите бяха избрани спрямо гласовете на потребителите, които имаха възможността да дадат своя глас на платформата на Takeaway.com. За признание се състезаваха значителен брой ресторанти, а потребителите имаха шанса да гласуват за тях в периода от 13 ноември до 13 декември 2023 г., като общия брой на гласовете надхвърли 20,000. Всички участващи ресторанти, с изключение на националните и международните вериги, са автоматично включени в категорията „Най-добър ресторант в България“. Победител в тази категория е ресторантът, събрал най-много гласове общо сред всички категории.

И така, време е за победителите. Takeaway.com награди най-добрите ресторанти в цялата страна, вариращи от пицарии до заведения за бургери, места за суши и любими български заведения. Наградите бяха раздадени въз основа на различни критерии, включително тип кухня и географско местоположение. Ето преглед на класацията:

Най-добър ресторант по градове:

 

Най-добър ресторант по тип кухня:

 

Както и още няколко важни категории:

Големият победител, който грабна приза за  Най-добър ресторант в България за 2023 г. е:

По време на церемонията на Takeaway.com Awards 2023, всички печеливши ресторанти получиха награди, удостоверяващи техните успехи, сред които ваучери, които да предложат на клиентите си, както и трофей, който гордо да посочва големия им успех на всеки посетител.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара