Седмицата е подходяща да организирате добре домашния си живот, да установите взаимно разбирателство в семейството. Сега е по-лесно да се справяте с дребните житейски проблеми, като избягвате суетата и ненужното губене на време. Опитайте се да погледнете философски на ежедневните грижи.

Енергийният фон през цялата седмица е благоприятен за решаване на трудни проблеми. Успехът до голяма степен зависи от умението да работите с най-новите постижения в областта на вашата дейност. Най-продуктивна е работата в група. Желателно е да установите контакти с необикновени хора, да се запознаете в социалните мрежи. Консерваторите и педантичните хора могат да се изгубят в изобилието от нова и необичайна информация, затова е необходимо да се възползвате от подкрепата на партньор, който мисли мащабно.

Четвъртък и петък са изпълнени с неочаквани инциденти и непредвидени обстоятелства, също така може да се стигне до инциденти, наранявания или нервни сривове. Жаждата за активност се съчетава с романтизъм и авантюризъм, възможни са и шумни скандали с участието на високопоставени хора. Тези дни влошават сърдечносъдовите заболявания, увеличават риска от нарушения на вегетативната нервна система, неврози конвулсии.

Новолуние в Риби на 10 март в 11:00 ч. И Меркурий в знака на Овена от 06:43 ч. От този ден астрологичното време е благоприятно за внедряване на прогресивни идеи – скоро те ще донесат приходи. Преди коридата на затъмненията, която започва на 25 март, трябва да свършите колкото се може повече важни неща, защото в края на месеца атмосферата ще бъде доста напрегната.

Овен

Не забравяйте предпазните мерки за безопасност по всяко време и във всичко – от готвенето в кухнята до спортните тренировки и пътуванията на дълги разстояния. Нездравият оптимизъм и желанието за поемане на рискове могат да доведат до големи проблеми. През тази седмица е добре да се съсредоточите върху целите, насърчаването на предварително започнат проект и ученето. Това е добро време за вземане на важни и отговорни решения, за завършване на работа и представяне на отчети, както и за планиране на нещата за следващия лунен месец.

Телец

Интуицията и проницателността ви са засилени. Работните дни през тази седмица ще се окажат продуктивни. Добре е да планирате разследвания, да търсите необходимата информация и да се потопите в изучаването на важни теми. Ако се сблъскате със закъснения, пречки или нещо напуска живота ви, приемете го като знак отгоре. Към края на седмицата може да изпитате разочарование от очакванията, трудно е да доведете нещата докрай. Не вярвайте на примамливи предложения и обещания.

Близнаци

Планетарните енергии разпалват у вас желание за общуване, срещи и развлечения. Въпреки това, ако има тайни, не бъдете откровени с другите хора. Поддържайте своите граници и уважавайте границите на другите хора. Пазете данните си на сигурно място. През този уикенд са възможни недоразумения и неправилна комуникация, тревогата и безпокойството ще се засилят. Трябва също така да следите внимателно здравето си, ако има хронични заболявания.

Рак

Намирате се във вихъра на събитията, в много отношения задавате тона на случващото се и всичко това ще има трайни последици. Енергиите на планетите дават тласък на развитието, понякога чрез разрушаване на старото. Ако искате да постигнете нещо, действайте не с напъни, а по женски, т.е. с мекота, хитрост. Седмицата е подходяща и за грижовни процедури, посещение на плувен басейн, занимания с йога. Уикендът е идеален за творчески дейности и духовни практики.

Лъв

Седмицата е наситена с различни емоции, причина за които са действията и постъпките на хората около вас. За този период можем да кажем – „нямаше щастие, но нещастието помагаше“. Обичайната рутина се променя, настъпват промени в работата. Обстоятелствата ви събират с подходящите хора, общуването с които ще ви помогне ясно да разберете ситуациите, в които не сте били по свой избор. Много е добре, ако внесете нещо ново в живота си, да добавите творчество в сивото ежедневие.

Дева

Продуктивна седмица, важна за бъдещето. Ще ви се иска да научите нещо ново, да покорите хоризонти. Възможно е обаче да се сблъскате с пречки или несигурност. От друга страна: може да се появи желание да изоставите отговорностите, които тежат на раменете ви. Не забравяйте за режима на труд и почивка. Помислете дали няма пречупване в една или друга посока. Към края на седмицата нещата ще бъдат трудни за контролиране, затова не отлагайте това, което можете да направите в началото на седмицата.

Везни

Седмицата е тревожна и неспокойна, като носи със себе си изненади и нарушаване на плановете. Опитайте се да трансформирате тази енергия в творческа дейност. Обърнете внимание на сънищата, знаците и символите. Гъвкавостта и способността да се приспособявате към обстоятелствата може да са ключът към успеха в сегашните ви условия. Не поемайте допълнителни задължения – погрижете се за своите по най-добрия начин, в противен случай рискувате да изчерпите енергията си. Не гонете с един куршум два заека и не се опитвайте да свършите всичко!

Скорпион

Сутрин ще ви е трудно да станете и ще искате да се откъснете от нещата или да делегирате задълженията си на други. Но звездите ви съветват да не позволявате на мързела да ви пречи, защото иначе рискувате да пропуснете възможности. Тази седмица е благоприятна за неща, които отдавна сте искали да довършите, но не сте успели да свършите всичко. През първата декада на март може да разполагате с много време и правилно да завършите отдавна разигравани проекти. Това е добро време да укрепите социалния си статус и да придобиете добра репутация.

Стрелец

Обстоятелствата през седмицата ви дават възможност да се споразумеете и да разрешите няколко въпроса наведнъж. Това е период на изпълнение на желания и грандиозни дела. Ще имате добър късмет в любовните и финансовите въпроси. Не пропускайте шанса да установите отношения, разкажете за чувствата си! Действията ви ще бъдат по-отговорни и насочени към конкретен резултат. Уикендът е идеален за релаксация. Бъдете подготвени за това, че някой може да има планове за вас.

Козирог

През седмицата няма да има момент за почивка. Всеки се нуждае от нещо от вас, говорят ви само за задълженията ви, забравяйки, че имате и права. Може да се окажете под натиска на другите хора. Ако чуете болезнена критика по ваш адрес, помнете, че това е завист и злоба. Ако се опитват да ви обезценят – не обръщайте внимание. Продължавайте да правите това, което правите. Поемете инициативата в свои ръце, за да не пропуснете възможността да създадете база за следващия лунен месец.

Водолей

Това е онова време, когато късметът е точно зад ъгъла. Седмичните дни през тази седмица ще ви носят оптимизъм и късмет. От друга страна: ще бъдете склонни да действате под влияние на емоциите, без да се осланяте на логиката. Не изключвайте рационалността – тя е ключът към една успешна седмица. Уикендът може да разкрие грешките и недостатъците на настоящата седмица. Ето защо има голяма вероятност да прекарате събота и неделя на работа или вкъщи пред компютъра, занимавайки се с професионални неща.

Риби

Седмицата не е еднозначна, съдържа както напрегнати, така и хармонични моменти и може да донесе неочаквани събития. Опитайте се да не говорите прекалено много и се въздържайте от клюки. Не можете да планирате, затова действайте според ситуацията. Разполагате с много сили и енергия. Също така, планетарните взаимодействия ви настройват за романтична атмосфера, помагат за разпалване на страстта в отношенията. Ако сте творческа личност, отделете малко време и творете!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара