Лаура Вардеварян е родом от Ереван, но идва да живее в България преди 30 години. По това време в Армения кипи военен конфликт. Една нощ на сън й се явява починалата й майка, която я съветва да замине за България. Ден по-късно родната й къща е поразена от снаряд и е напълно разрушена – часове след като Лаура си е отишла.

„Вероятно нямаше да съм жива, ако бях останала още няколко часа”, казва тя. Лаура идва в България, а мълвата за дарбата й бързо обикаля из големи и малки селища в страната.

От 8 години ясновидката, която е дипломиран психолог, живее в София, но постоянно пътува и приема нуждаещите се от нейната ясновидска дарба в големите градове из страната.

Способната да чете мисли Лаура Вардеварян понякога изненадващо отговаря на въпросите на посетилите я още преди да са си отворили устата.

Преди 10 години, след изчезването на малкия аутист Веско от Нови Искър, който месец по-късно бе открит удавен, тя бе единствената гадателка, която не виждаше добра развръзка и предупреди в „Шоуто на Иван и Андрей” да търсят детето около вода.

Лаура предрече задомяването на водещата Лора Крумова и раздялата между ромската перла Софи Маринова и доведеният й син Дачо, която отдавна е факт. Само месец след сватбата на продуцента Андрей Арнаудов и сръбската водеща Даниела, изненадващо Лаура прогнозира бърз развод. Арменската ясновидка „видя” и края на брака на продуцента Иван Христов и водещата Вихра.

За най-голям свой успех ясновидката смята способността си успешно да събира разделени двойки. Много от клиентите й са известни хора от политиката и шоубизнеса. Повечето обаче искали гадателката да е дискретна и да пази в тайна имената им от медиите. Лаура не обича да говори  и за съмнителните фигури от подземния свят, които я посещават, за да им предскаже бъдещето. „Както лекарите пазят в тайна състоянието на пациентите си, така и аз процедирам с хората, обърнали се към мен за помощ – никога няма да кажа нищо за тях”, категорична е Вардеварян.

Лаура, има ли някаква сила светената вода?

Водата, особено светената, има мощно влияние. С нейна помощ добрият ясновидец е в състояние да сътвори истинско чудо в живота и на най-отчаяния човек. Късметът, благополучието, здравето са вид енергия, която човек може да привлече на своя страна, стига да знае как. Аз изготвям амулети в 7 различни цвята, които са наречени за най-важните неща в живота – здраве, семейство, любов, пари и защита от най-лошото. Убедена съм, че помагат – на хиляди хора са свършили чудесна работа.

Много ясновидци твърдят, че отключват заключен късмет. Как точно става това?

Късметът е нещо, с което човек се ражда и умира. Но много от хората преживяват живота си с вързан късмет. Нещастията не им са по съдба, а просто късметът им е вързан. Когато късметът се отвърже, всичко си идва по местата и човек може да изживее живота си в спокойствие и щастие. Много хора имат вътрешното усещане, че за тях Бог е избрал по-добра съдба, а все не им се случва хубавото. Все нещо застава на пътя им. Това са белези на вързан късмет. Всички на този свят идваме с късмета си. Такава е Божията воля. И затова аз не приемам да се казва „Нямам късмет”.

Вързаният късмет не е магия, но трябва ли да живеем с него? Обикновено хората с вързан късмет са работливи и находчиви, но просто в нищо не им върви. Когато късметът е вързан, когато парите изтичат между пръстите, когато вратите се затварят и все се разминаваш с любовта, значи енергийният баланс е нарушен.

Временна ли е тази защита или може да се направи така, че да действа цял живот?

Защитите са няколко вида. Може да се направи такава защита, която да действа цял живот. Убедена съм, че всичко в този свят е енергия, а любовта носи най-големия заряд на положителна енергия. Аз правя енергийна защита със седем различни цвята конци. Всеки един се нарича за определено нещо.

Какви хора търсят помощта ви?

Най-често при мен идват хора, които са в пълна безизходица. Оставят ми своя дреха, върху която работя около седмица. Извършвам специални ритуали и я зареждам енергийно. Това може да се прави и от разстояние за хора, които са далече.

Как виждате или чувате информацията за хората?

За да получа информация, ми трябва рождената дата и името. Още по-лесно става, ако се знае и часа на раждане. Така информацията идва на минутата. Мога да гледам и от разстояние, по снимка. Просто получавам информацията. Някой ми я диктува. Още когато влезе някой човек, аз разбирам дали е дошъл от любопитство или има нещо сериозно, някакъв проблем. Когато работя с непознати е по-лесно. На тези, които познавам и знам всичко за тях, ми е доста трудно да им предсказвам.

За какво ви търсят най-често?

Напоследък ме посещават все повече хора, които се намират на ръба на отчаянието. Възрастни родители издържат децата си, които не искат да работят, пропили са се, нямат семейства. Някои ми се оплакват, че от 10 години не си говорят с децата си по различни причини. Това е страшно!

Много самотни хора, които не могат да открият своята половинка, също ме търсят за помощ. В това е най-голямата ми сила – да събирам разделени двойки. Ето, днес ми писа една жена, която след 2-годишна връзка с австралиец се бе върнала да живее обратно в София. Не виждаше никакъв шанс да се съберат, но аз й бях казала, че не само, че ще замине отново за Австралия, но и виждам сватба. А тя има един брак зад гърба си и малко дете. Каза ми, че това й звучи абсурдно, защото нейната връзка е приключила. И не само, че наистина отново се събра с нейния приятел, но и ми писа, че на 26 февруари е сватбата им.

А казвате ли на хората, като видите, че ги чака смърт или някакъв нещастен случай?

Видя ли смърт, която е от тежка болест, премълчавам, за да не падат болните духом. Казвам им, че имат още да живеят. Ако видя инцидент, който може да бъде предотвратен, тогава предупреждавам.

Вярвате ли в народните поверия?

Дори и да не вярваме, хубаво е да имаме едно наум. Съществуват суеверия, свързани с различни забрани. Нищо вкъщи, например, не бива да тече – нито кран, нито казанче. Смята се, че така изтичат парите от дома ни. Не бива да се събират трохите с ръце от масата след ядене. Това е на обедняване. Чантата не бива да се оставя на земята. Забравете и за вдигането на дребни стотинки от земята, които смятате за късмет!

Това, че не бива да се кръщават децата на починали роднини, не е вярно. Обратното е. Починалият през целия им живот ги закриля. Новородено не е добре да го виждат чужди хора до 40-ия ден. Децата трябва се кръстят до края на първата си година. Ако човек сънува лош сън, трябва да го разкаже на течаща вода. Един път в годината е добре всеки да отиде на Кръстова гора.

Човек може ли да променя съдбата си, ако не е доволен от нея?

Съдбата е 50 до 60%. Останалото може да се промени. Има начин лошите събития да се избягват. Не трябва да се прави на другите това, което не искаш да ти се случва! Когато отидеш в църква, първо се помоли за враговете си. Много хора се молят Бог да ги предпази и отърве от враговете им и изведнъж загубват хора, които са приемали за свои приятели.

Телефони за връзка с Лаура:  0887 44 55 19 и 0887 52 87 00

Facebook Twitter Google+

0 Коментара