Под надслов „Всеки ден е денят на жената“ най-голямата ритейл верига у нас стартира кампания, с която да благодари на жените за тяхната сила и отдаденост – както на милионите си клиентки в цялата страна, така и на дамите в екипа си. Инициативата идва в продължение на целенасочените усилия на компанията да улеснява и пести време и средства на дамите-клиенти в магазинната си мрежа и да насърчава и развива жените в екипа.

30% по-кратко време за пазаруване и повече място за игри за най-малките

С богатия си асортимент от над 21 000 артикула в магазините на компанията –  от всичко необходимо за отглеждане на бебето и детето, до поддръжката на дома, веригата предоставя възможност за богат избор на достъпни цени. Иновативните средства за разплащане като касите на обслужване и K-SCAN, пестят средно по 30% от времето за пазар, а One Stop Shopping концепцията на ритейлъра предоставя възможност както за бърз достъп до аптека и плащане на битови сметки, така и храна за вкъщи и места за отдих на цялото семейство. Ритейлърът поддържа и изгражда обособени кътове за най-малките и детски площадки в и извън обектите си в цялата страна, превръщайки ги в специални образователни места за игра, като в един от магазините на компанията във Варна е разположена и модерна вертикална детска площадка. Във всеки един от своите 65 хипермаркета ритейлърът се стреми да обособи място за приятен и полезен престой на най-малките.

72,3% от служителите в Kaufland са жени, 52,5%, заемат мениджърски позиции

Като най-голям частен работодател в страната, Kaufland България предлага допълнителен пакет от 18 социални придобивки, в добавка към трудовото възнаграждение на служителите си. В компанията са внедрени инициативи, които изграждат подкрепяща работна среда и допринасят за това ритейлърът да е предпочитано работно място сред дамите. Сред високо ценените от жените в компанията социални придобивки са гъвкавото работно време, възможността за работа от вкъщи за някои позиции, работа на смени, допълнително здравно осигуряване и финансиране на карта за спорт. Част от социалните придобивки засвидетелстват специално внимание към семействата. Например всеки, който приветства нов член в семейството си, получава т.нар. „Бонус Бебе“ в размер от 600 лв. Всяка майка в майчинство получава през целия период на отсъствието си ваучери за храна на стойност от 200 лв.

Предимствата, които предлага Kaufland на екипа си, са многобройни, като немалка част от тях са насочени към дамите. Компанията не само създава условия за успешна кариера и благоприятна работна среда, но и проявява активна подкрепа към жените в своите звена. С устойчиви практики, грижа и подкрепящи инициативи компанията изгражда общност, в която дамите се чувстват ценени, мотивирани и вдъхновени да реализират пълния си потенциал – както в професионалния, така и в личния живот.

Специалното поздравление към жените е тук:

Възможностите за кариерно развитие можете да видите тук: https://kariera.kaufland.bg/

Facebook Twitter Google+

0 Коментара