Вече е лято! Слънцето силно пече, а морето ни зове. С вълнение планираме своята лятна почивка, но една мисъл не ни дава мира: „Как ще се покажем по бански?“. Всяка жена не харесва нещо в себе си – било то лицето, краката, дупето, корема… Иска перфектно тяло, което да приковава погледите на плажа, но не знае как да го постигне…

В забързаното ежедневие на 21-ви век нямаме време за тренировки, а с изобилието от сладки изкушения нямаме желание и за диети. Много момичета започват да ходят на фитнес, но бързо се отказват заради липсата на време. А и на коя мечтата ѝ е да се затвори във фитнес залата, когато навън градусите минават 30 и всичко живо е по морето? Коя иска да е на диета точно през лятото, когато сладоледът е най-любимото удоволствие?

отслабване bactojoy

Bactojoy има решение на тези въпроси!

На международното изложение Beauty Eurasia в Истанбул Bactojoy представи иновативните си пробиотични продукти. Това бе първото издание на престижния фармацевтичен форум след пандемията. В периода 15-17 юни то събра на едно място производители, търговци и дистрибутори от цял свят.

България бе представена от „Булгар Биотик“ ЕООД, които стоят зад бранда BactojoyТе за пореден път завоюваха успехи зад граница. Всички присъстващи на изложението бяха впечатлени от концепцията на пробиотиците Bactojoy, които доставят на организма здраве, а в същото време са и много вкусни.

Най-голям фурор предизвикаха именно пробиотичните продукти, които са насочени към извайването на перфектна фигура. Bactojoy представиха своя специален пакет „Отслабване“. Той включва три от продуктите на бранда, чийто ефект е здравословна загуба на тегло с минимални усилия.

bactojoy отслабване пробиотици

Добрите бактерии – ключът към мечтаната фигура

За да постигнем мечтаната фигура, е необходимо най-напред да се погрижим за стомашно-чревната си микрофлора. Това е микросистема от над 1000 различни бактерии, които живеят вътре в нас. Обикновено дори не се замисляме за тяхното съществуване, а те имат ключово значение за правилното функциониране на нашия организъм, както и за отслабването.

Когато в червата ни преобладават добри бактерии, каквито са пробиотичните, храносмилателният процес е оптимизиран. Усвояват се полезните хранителни вещества, а токсичните се изхвърлят. Освен това някои пробиотични бактерии контролират апетита, като стимулират освобождаването на лептин – хормонът за ситост.

Защо напълняваме?

Небалансираната микрофлора, в която преобладават предимно лошите бактерии, е разковничето на всички здравословни проблеми, включително и на затлъстяването. Когато липсват достатъчно добри бактерии, вредните бактерии постигат това, което искат – разболяват ни. Хранителните вещества не могат да се преработят правилно. Метаболизмът ни се забавя, задържаме вода, а мазнините се складират. Резултатът е качване на килограми и отслабена имунна система. Затова дори и да тренира всекидневно във фитнеса, един човек, ако не се храни правилно и не приема пробиотични добавки, никога няма да постигне желаното тегло.

Вълшебното действие на Bactojoy пакет „Отслабване“

Пакет „Отслабване“ на Bactojoy е създаден специално за всички дами, които искат да изваят и да поддържат перфектна фигура.

bactojoy пакет отслабване пробиотици

За разлика от повечето хранителни добавки с тази цел, Bactojoy пакет „Отслабване“ има изцяло натурален състав и не съдържа ГМО, изкуствени консерванти и оцветители. Той е клинично тестван и доказал многобройните си ползи за здравето. Може да помогне на организма, но в никакъв случай да му навреди.

Bactojoy пакет „Отслабване“ включва три продукта на бранда: Bactojoy Gastro Balance, Bactojoy Femin и Пробиотични перли с млечен шоколад. В момента може да бъде закупен на промоционалната цена от 59,96 лв само на сайта www.bulgarbiotic.bg. Но как действа всеки един от продуктите?

С промо код bactojoy30 получавате 30% отстъпка 

Bactojoy Gastro Balance

В състава на Bactojoy Gastro Balance влизат 4 пробиотични щама: Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophiles и Bifidobacterium infantis. Съдържа още пребиотична компонента (арабиногалактан от лиственица), телешка коластра и пчелно млечице, които са силни имуностимулатори.

Bactojoy Gastro Balance е специален продукт, който противодейства на газовете, подутия корем и запека. Подобрява храносмилането и забързва метаболизма.

Bactojoy Femin

Bactojoy Femin е пробиотична формула от 5 ценни щама лактобацили: Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus rhamnosus и Lactobacillus fermentum. Обогатен е с екстракт от българска роза Дамасцена, известна с антиоксидантните си свойства. Съдържа още пребиотик арабиногалактан и телешка коластра.

Bactojoy Femin има мощен детоксикиращ ефект, освобождава излишните течности и е способен да намали обиколката на талията с до -2 см само за седмица. Освен това регулира хормоналния баланс по естествен начин и доставя на организма най-добрата защита срещу вагинални инфекции. Подобрява състоянието на косата, кожата и ноктите.

Пробиотични перли с млечен шоколад

Пробиотичните перли с млечен шоколад са най-любимият продукт на малки и големиСъдържат три щама полезни бактерии: Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Тhermophilus и Bifidobacterium infantis. Могат да се консумират директно или да се добавят в кисело мляко, шейк, смути. Внасят доза здравословна сладост в нашето ежедневие и влияят положително върху настроението, тонуса и мотивацията за движение.

Да, перфектното тяло вече е напълно постижимо с пакет „Отслабване“ на Bactojoy! Той е достатъчен за цял месец. Ако следвате пробиотичната програма за отслабване, резултатите няма да закъснеят:

Първа седмица:

Сутрин след закуска 1 капсула Femin

На обяд 1 чаена лъжичка шоко перли

Втора седмица:

Сутрин – 1 капсула Femin

На обяд 1 чаена лъжичка шоко перли

Вечер – 1 капсула Gastro balance

Трета седмица:

Сутрин – 1 капсула Femin

На обяд 1 чаена лъжичка шоко перли

Вечер – 1 капсула Gastro balance

Четвърта седмица:

На обяд 1 чаена лъжичка шоко перли

Вечер – 1 капсула Gastro balance

Кажи „Здравей!“ на лятото с Bactojoy!

Тайната за перфектната фигура вече е разкрита! С Bactojoy няма да се притеснявате как изглеждате по бански, а ще бъдете по-уверени от всякога. Ще сте много по-здрави и щастливи. За да бъдат резултатите ви още по-задоволителни, не забравяйте да приемате течности (по 2-3 л вода дневно), да се храните здравословно и да се движите. А докато вие ваете фигура с пробиотиците на Bactojoy, те разработват нова линия продукти за красота. Тя ще включва бяла козметика и хранителни добавки за кожа и коса с иновативни съставки. Очаквайте ги съвсем скоро!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара