През седмицата бавната планета Плутон е във фазата на стационарност, разгръщайки се в ретроградно движение, което засилва трансформационните процеси в световната общност. Емоционалната интензивност на психологическите връзки между хората, повишената критичност и засиленият интерес към всичко тайно и забранено са характеристики на този период.

От 29 април в 13:33 ч. Венера се движи през знака Телец, където има статут на контролиращ фактор. Транзитът набляга на чувствените и материалистичните аспекти на живота ни. Венера е планетата на любовта, удоволствието и красотата, а Телецът е зодиакалният знак, който управлява материалните блага, ценностите и физическия комфорт.

На 30 април в 17:33 ч. войнственият Марс навлиза в управляващия го знак Овен, като повишава активността във всички области на живота, както и желанието за лична и духовна свобода, независимост и самостоятелност. Силата на пробива е в своя максимум по време на транзита на Марс през Овен, повечето начинания ще донесат първите резултати в сравнително кратък срок.

1 май е ден на конфликти, предизвикани от ревност, пари и собственически чувства. Венера в напрежение с Плутон оказва мощен подсъзнателен натиск върху желанията, така че интелектуалната работа, разговорите по важни теми едва ли ще бъдат успешни. Най-добре е да прекарате този ден в уединение, занимавайки се с любимото си занимание. Или поне избягвайте контакти с токсични хора,

На 3 май Марс и Плутон са в хармоничен аспект – две планети, които дават енергия. Марс е символ на действието и активността, а Плутон – на властта. Планетарните взаимодействия на този ден благоприятстват груповата дейност, ефективната работа в екип и добрата регенерация.

ОВЕН

Труден и необичаен период. На вас, непоправимите работохолици, ви препоръчваме да се погрижите за личния си живот. Накратко, предстои ви интересна седмица, но емоционално скъпа. Професионалната ви активност сега е на много високо ниво. Не се страхувайте да поемате рискове – звездите са на ваша страна. Нещата ще вървят добре за тези, които се занимават с частна търговия, износ или транспорт. Предприемачите ще получат добри печалби и ще могат да положат основите на големи проекти.

ТЕЛЕЦ

Възможно е да възникнат проблеми с контролните органи, но ако сте подредили всичко, няма от какво да се страхувате. Постигнали сте известен успех в работата си, но това не е пределът. Имате нови възможности да покорите нови върхове, ако проявите повече усилия. От време на време трябва да напомняте за себе си, като предлагате интересни решения на производствени проблеми. Възможни са добри печалби от бизнес с чуждестранни партньори. Семейството, децата, роднините ще изискват значителни разходи.

БЛИЗНАЦИ

Сега сте твърде заети с кариерата си, затова често от натоварената ви работа страдат близките ви. Опитайте се да прекарвате повече време със семейството си или с любимия човек. Обърнете внимание на децата си, правете полезни неща с тях и усилията ви ще дадат отлични резултати. Укрепването на любовните отношения ще може да доведе до интересно пътуване. Ако сте в двойка и дълго време сте отлагали решението за сключване на брак, сега е най-подходящият период да предприемете тази стъпка. Възможно е да възникнат конфликти с роднини относно наследство или други финансови въпроси.

РАК

Седмица на домашните задължения. Може би наистина не ви се иска да вършите рутинни задължения, но както се казва, времето е дошло! Любовните отношения не ви притесняват много сега, тъй като всичко в тази сфера е стабилно. Появяват се много притеснения и неприятности, но все пак трябва да намерите място за романтика. Не бива да се отказвате от запознанствата, не забравяйте да им отделяте време. Свободните хора трябва да обърнат внимание на познат, който отдавна изпитва симпатии към вас. Женените двойки най-накрая ще достигнат върха на хармонията и удоволствието един от друг.

ЛЪВ

Не пропускайте никакви предложения за допълнителни доходи. Работата ще кипи, а признанието на заслугите ви няма да закъснее. До края на седмицата ще успеете да завършите и най-трудните проекти, както и да помогнете на колегите си. Ръководството ще оцени упоритостта и старанието ви, като ви предложи изгодна командировка или повишение. Парите ще дойдат от различни източници: бизнес партньори, приятели, съпруг/съпруга. Има възможност да заемете голяма сума от приятели или в банка. Децата ще ви зарадват с успехите си в обучението.

ДЕВА

Ако в миналото е имало обиди и недоразумения с любимия човек, в този период ще е възможно те да бъдат преодолени. Насладете се на днешния ден и се радвайте на компанията на другия. До края на седмицата се очакват големи разходи, но приходите ще се увеличат забележимо. Струва си да смените работата си само в случай на по-благоприятно предложение. Проектите с участието на чуждестранни партньори ще бъдат успешни. Предприемачите ще трябва да се борят със силна конкуренция. Приятел или добър познат ще ви помогне.

ВЕЗНИ

Седмицата ще ви даде не само излишък от енергия, но и способност да насочвате силите си в правилната посока. А с вашата упоритост не се страхувате от никакви препятствия! Ще получите много благоприятни предложения, но не всички от тях ще бъдат дългосрочни. Въпреки това ще можете да печелите добри пари и да се изкачвате по кариерната стълбица. Предприемачите ще могат да направят крачка в разширяването на бизнеса си. Служителите могат да очакват предложение за нова работа или повишение на старото място.

СКОРПИОН

Може би ситуацията в професионалната сфера ще е свързана с необходимостта от преместване или пътуване. Основната грижа през този период ще бъде важна задача, свързана с някакъв търговски имот, може би земя или офис. В този случай ще трябва да решите редица организационни проблеми, но благодарение на дисциплината и старанието си ще се справите с всичко това отлично. При младите професионалисти това ще бъде въпрос на повишение или допълнителни отговорности.

СТРЕЛЕЦ

Това е интересно време за личния ви живот. Много от тези, които дълго време са били самотни, ще успеят да срещнат съдбовен партньор. Възможно е също така да възобновите отношенията си с бивша страст, която живее далеч от вас. Тук си струва да поставите точка на всички „и“, за да не повтаряте стари грешки. Добра новина за самонаетите ще бъде увеличаването на доходите от професионална дейност. Въпреки че има много разходи, особено за семейни нужди, доходът ще ги покрие и ще ви остане на плюс.

КОЗИРОГ

През този период ще имате достатъчно енергия, за да изпълните всичко, което сте планирали. На дневен ред имате много домакински задължения: подобряване на дома, ремонт, придобиване или закупуване на имот. В някои случаи е възможно да получите и наследство от роднини. Семейните отношения като цяло са стабилни, но ще има търкания поради финансови проблеми и трудности при отглеждането на децата. Планетите съветват двойките, чиито чувства са се охладили малко, да заминат на дълго пътуване – това е най-сигурният начин да подновят отношенията си.

ВОДОЛЕЙ

Готови сте за може би най-важната стъпка, която ще ви отведе на следващото ниво. Очаква ви позитивна и отговорна седмица – не пропускайте късмета си! Ще получите добра подкрепа от приятели и познати. Голям брой предложения ще изискват балансирано решение. За основно постижение в професионалната област може да се смята укрепването на отношенията с колегите. Бизнесът и работата в държавната администрация ще ви донесат добри печалби. Повечето от разходите ще бъдат свързани със семейството – деца и възрастни родители.

РИБИ

Новите делови връзки, установени в този момент, ще ви помогнат в далечното бъдеще. Сътрудничеството с колеги от други градове или държави се развива с променлив успех. Възможни са проблеми за бизнесмени, чиито интереси са свързани с чуждестранни инвеститори. Ще ви е необходимо надеждно рамо и вярно партньорство, за да постигнете желаните резултати. На самотните хора звездите обещават интересни запознанства, които ще прераснат в бурен романс. Отношенията с далечни роднини ще се укрепят след години на раздяла.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара