Първата седмица от нов социален цикъл, чието начало е съвпадът на Юпитер и Уран в Телец на 21 април, който предоставя изключителни възможности за развитие. В началото на новия 12-годишен период ще усетим прилив на жизненост и е важно да заложим правилните енергии сега.

Материалният знак Телец се управлява от Венера – планетата на хармонията, любовта и красотата. Юпитер е наричан планетата на благодетелите, а Уран характеризира прогреса, обновлението, революционните трансформации. Започва дълъг период, в който доходите могат да се получат от въвеждането на нови методи, а успехът идва от съвсем неочаквана страна.

Аспектът на съединението на тези планети осигурява средства, чрез които човек може да поддържа и укрепва своята независимост, като се придържа към нетрадиционни модели на поведение. Той стимулира пробива от застоя и възможността за изцеление на различни нива.

На фона на ретроградния Меркурий (1-25 април) много хора ще получат поздрави от миналото. Бившите партньори ще станат особено активни. Но е по-добре да се справите с всичко сега и да не пренасяте излишна тежест в красивото си бъдеще.

Пълнолунието в Скорпион на 24 април насърчава изчистването на мислите и пространството от негативизъм, може да даде тласък на личната трансформация и саморазвитието. Именно в този енергийно силен ден е важно да се вслушвате в себе си и да обръщате внимание на подсказките на Вселената.

Обстоятелствата през седмицата са благоприятни за намиране на решения и в най-отчайващите ситуации, по това време всеки може да промени живота си към по-добро. Важно е само да намерите правилния ключ. Планетните взаимодействия ще подкрепят доброволното желание за активност и независимост, ще улеснят пътя към постигане на целите.

ОВЕН

Предизвикателна, но интересна седмица за вас. Това е време за себеизразяване, което ще даде тласък на промените. Важно е да не прибързвате, тъй като Меркурий се движи ретро във вашия знак. Ускоряването на процесите може да доведе до озлобление към себе си и към другите, а постоянната вътрешна борба ще осигури трудности в самореализацията. Опитайте се да работите усилено и да си почивате добре!

ТЕЛЕЦ

Седмица на единение със семейството и корените. Чудесно време за приготвяне на вкусни лакомства и всичко, което ще зарадва по-младите, както и за срещи с по-възрастните в семейството, за почитане паметта на мъртвите. Много Телци, склонни към самокритичност и личностно израстване, ще могат да положат отлична основа за бъдещи успехи. Но, най-важното сега е да не се вземат бързи решения, а да се подхожда към всичко с главата напред.

БЛИЗНАЦИ

Това е време на самовглъбяване, обсебване на тревоги и проблеми, а може да се появи и страх от промяна. Но това ще е така до 26 април, т.е. докато вашият управител, Меркурий, е в ретроградно движение. Опитайте се да прекарвате повече време насаме със себе си. Изключително полезни са медитацията, здравословната храна, грижата за физическото тяло и емоционалното ви състояние. До края на седмицата животът ви ще бъде изпълнен с нови цветове.

РАК

Помислете за всички области на живота си, коя от тях се нуждае от най-голямо внимание? Може би има дисбаланс на енергиите и трябва да преразгледате подхода си. Именно сега ще успеете да разрешите много въпроси и да установите здравословен баланс между емоциите и отговорността, да видите дългосрочните перспективи. Полезно е да се отдалечите от традиционните начини на действие и да внесете оригиналност и изобретателност в живота си.

ЛЪВ

Лидерските качества, харизмата и творческият талант ще ви позволят да скочите напред и да надминете всички свои конкуренти. Силно време за рестартиране, нови начинания и съживяване. Бъдете внимателни в партньорствата, отделяйте време за децата и брачния си партньор. Прекалената концентрация върху желанията ви, през втората половина на седмицата може да даде ограничения и напрежение в областта на взаимоотношенията.

ДЕВА

Енергиите на планетите през седмицата ще предоставят подходящи обстоятелства за съживяване и нов етап от живота. Мотивацията е повишена, така че можете да използвате пълния си потенциал, за да си поставите нови цели и да предприемете стъпки за постигането им. В началото на седмицата може да ви се струва, че е трудно да се движите напред, но това е необходимо. Ако искате, ще можете да преобръщате планини. Чудесна възможност да запалите живота в себе си!

ВЕЗНИ

Възможно е да има изостряне на съществуващ вътрешен конфликт – интуицията казва едно, но разсъжденията диктуват друго. Планирайте правилно тази седмица и извлечете максимума от това, което можете! Не отлагайте нищо, но не забравяйте и за семейните ценности. Всяка дума или постъпка, която кажете или направите, може да доведе до голямо събитие. Отложете всички експерименти за по-късно, особено с външния си вид.

СКОРПИОН

Най-вероятно житейски обстоятелства или дългогодишен партньор ще ви поставят пред труден избор. Но вие интуитивно разбирате какво наистина искате и какво е необходимо, за да разрешите тези въпроси. Можете да се възползвате от ситуацията, да я обърнете в своя полза и да изненадате околните. Бъдете внимателни с емоциите и изявленията! Хитрите и нестандартни действия ще ви помогнат да се откроите от тълпата.

СТРЕЛЕЦ

Станете обект на емоционални колебания и промени в настроението, които могат да се отразят на вашата активност и благополучие. Дръжте се под контрол и не изливайте негативизма си върху другите. В края на краищата, именно сега хората могат да ви видят като творческа и многостранна личност, така че покажете се по най-добрия начин! Намирайте нестандартни решения, разглеждайте източниците на вдъхновение в съвсем различни неща и внасяйте нови неща в живота си.

КОЗИРОГ

Склонни сте да очаквате повече, отколкото има реална възможност да получите в действителност, така че най-добре е да не се надявате. Възможно е да липсват енергия и мотивация: усещане за умора и дори безразличие към активни действия. Дисонансът в посоката и насочеността на енергията, дава неяснота и липса на фокус, а това може да ви изкара извън релси. До края на седмицата повечето трудности ще изчезнат от само себе си.

ВОДОЛЕЙ

Сблъсквате се с трудности при планирането и изпълнението на задачите. Склонни сте да търсите отдушник в няколко хобита и може да се потопите в тях, като понякога забравяте за реалния живот. Това е моментът, в който трябва да се научите да разчитате само на себе си и да поемате отговорност за него. Можете да контролирате ситуацията, като изхвърлите старото, усещайки енергията на Пълнолунието, да видите пътя към нови перспективи.

РИБИ

Подходящо време за преглед на отношенията с хората като цяло, лошо време за инвестиране на финанси и за големи покупки. Опитайте се да осмислите всичко, което ви интересува, обяснете някои неща на себе си и го докажете на другите. Но не с всички и не винаги трябва да се съгласявате, а още повече да отстъпвате. Просто сега си струва да отстоявате личното си мнение. Главното е да не прекаляваме, защото нашият натиск може да не се хареса на околните и да доведе до продължителни конфликти.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара