През периода на намаляващата Луна от 25 април до 7 май се наблюдава процес на преминаване към нов начин на социални договорености, на получаване на финанси, въпроси, свързани със земя и недвижими имоти. Възможно е да има нововъведения на законодателно ниво. Това е време на бързи решения и бързи действия.

Периодът на ретрограден Меркурий приключва на 25 април, което означава, че всички задачи ще бъдат решени по-бързо.

Пълнолунието на 24 април насърчава постигането на по-висши форми на съзнание. Като цяло тези астрологични събития ще внесат светлина и яснота както в мислите, така и в живота ви. Помагат да се настроите, за да пречистите и излекувате мислите и желанията си.

Проявата на лидерските ви качества и инициативност през следващите две седмици, допринася за получаването на желаните резултати. Добре е да насочите активността си към осъществяване на заветните си мечти, да преразгледате миналите си възприятия, да си направите изводи. Възможни са моменти на прозрение и разбиране, може да се появят нови идеи и откровения.

25 април, намаляваща Луна в Скорпион

17-ият лунен ден продължава сутринта

18-ти лунен ден започва в 21:18 ч.

Лунни аспекти с планети: тригон Луна-Марс, опозиция Луна-Юпитер, тригон Луна-Сатурн, опозиция Луна-Уран.

Ден на разцвет на женските енергии, откровения и радост, дава възможност за максимално използване на вътрешната енергия за трансформация. Благоприятно за любовни отношения, приятелски срещи, творческа дейност. Социалната активност благоприятства нови интересни запознанства.

26 април, намаляваща Луна в Стрелец от 16:37 ч.

18-ти лунен ден продължава и сутринта

19-ти лунен ден започва в 22:34 ч.

Период на намаляваща Луна от 02:16 ч. до 04:37 ч.

Аспекти на Луната към планети: секстил Луна-Плутон

Ден на лека трансформация и откриване на нови истини. Всичко, което ни се случва в този ден, е отражение на нашата същност. Полезно е да погледнете навътре в себе си, за да откриете там основата на нагласите и действията си. Всеки може да насочи волята си в творческа посока и да използва продуктивно потенциала на този ден.

27 април, намаляваща Луна в Стрелец

Деветнадесетият лунен ден продължава сутринта

20-ият лунен ден започва в 23:46 ч.

Лунни аспекти с планети: квадрат Луна-Сатурн, тригон Луна-Меркурий

Бъдете внимателни с новите идеи. Чрез търпение и упорита работа можете да спечелите покровителството на началниците си и да очаквате подкрепата на спонсор. В този ден може да пътувате, но трябва да внимавате с документите и парите си и категорично да избягвате да бъдете откровени с непознати.

28 април, намаляваща Луна в Стрелец, в Козирог – от 12:37 ч.

Двадесетият лунен ден продължава от сутринта

Лунен период без курс от 10:30 до 12:37 ч.

Лунни аспекти с планети: квадратура Луна-Марс, квадратура Луна-Нептун, тригон Луна-Венера.

Труден ден, може да има ситуации, от които ще е почти нереално да се измъкнете сами. В случай на проблеми се отворете към хората, бъдете в компанията на съмишленици и запазете приятелско отношение. С помощта на други хора ще разрешите много проблеми. При ползотворна работа може да се появи възможност за кариерно израстване.

29 април, намаляваща Луна в Козирог

21-ви лунен ден започва в 00:46 ч.

Лунни аспекти с планети: тригон Луна-Слънце, квадрат Луна-Меркурий, секстил Луна-Сатурн.

Ден за справедливо разрешаване на ситуации, усилена работа с информация, обединяване на хората и придвижване напред. Днес може да свършите много неща наведнъж, да получите интересни предложения. Добър ден за тези, които се занимават с различни средства за придвижване.

Препоръчва се решаване на въпроси, които засягат всички, контакти с началници и обществени фигури.

30 април, намаляваща Луна в Козирог, във Водолей – 18:19 ч.

Двадесет и вторият лунен ден започва в 01:32 ч.

Период на намаляваща Луна от 18:18 до 18:19 ч.

Аспекти на Луната с планети: квадрат Луна-Венера, тригон Луна-Юпитер, тригон Луна-Уран, секстил Луна-Марс, съвпад Луна-Плутон.

Ден на мъдрост и знание, духовно и творческо обновление. Добри са планирането и започването на важни дела. Добро време за извършване на работа, която изисква прецизност, строги математически изчисления и точни инструкции. По-добре е да се въздържате от финансови транзакции, не давайте и не вземайте заеми.

1 май, намаляваща Луна във Водолей

Двадесет и третият лунен ден започва в 01:23 ч.

Лунни аспекти с планети: квадратура Луна-Слънце, секстил Луна-Меркурий.

Ден на провокации и изкушения, но в същото време и на важни преустройства, позволява ви да идентифицирате незначителните неща и да ги отстраните. Има повишена вероятност за конфликти и агресия с неумело поведение и в разговорите. Ако действате целенасочено и самостоятелно, енергиите на планетите ще ви помогнат да реализирате и най-сложните планове.

2 май, намаляваща Луна във Водолей, в Риби – 21:51 ч.

Двадесет и четвърти лунен ден започва в 01:51 ч.

Лунен период без курс от 12:28 до 21:51 ч.

Аспекти на Луната с планети: секстил Луна-Меркурий, квадрат Луна-Юпитер, квадрат Луна-Уран.

Почти целият ден е период на неефективна Луна, което означава, че няма да има никаква полза от началото. Можете да довършите започнатото по-рано, да вършите ежедневни неща и да не планирате нищо важно за втората половина на деня. Можете да обсъждате текущи въпроси, но е по-добре да отложите обсъждането на сложни проекти. Това е благоприятно време за творчество, разходки и физически упражнения.

3 май, намаляваща Луна в Риби

Двадесет и петият лунен ден започва в 02:12 ч.

Лунни аспекти с планети: секстил Луна-Слънце, секстил Луна-Венера.

Енергиите на деня са пасивни и съзерцателни, придаващи свръхчувствителност и повишено въображение. Човек трябва да се вслушва във вътрешния си глас и да не бърза. Можете спокойно да разрешите много въпроси в сферата на личните отношения, да се помирите с най-близките си, да отстраните конфликтите и да намерите компромиси.

4 май, намаляваща Луна в Риби, от 23:40 ч. – в Овен

26-ти лунен ден започва в 02:31 ч.

Лунен период без курс от 22:06 до 23:40 ч.

Аспекти на Луната с планети: секстил Луна-Уран, секстил Луна-Юпитер, съвпад Луна-Сатурн, съвпад Луна-Нептун.

Изкушението да се отдадем на илюзията за собствените си постижения е голямо. Благоприятно за разрешаване на проблеми в чужбина, дълги пътувания, посещение на официални институции, търсене на помощ от влиятелни хора, сделки за покупко-продажба. Възможни са изненади от всякакъв вид – проявете сдържаност и воля, спокойствие и чувство за хумор.

5 май, намаляваща Луна в Овен

27-ият лунен ден започва в 02:48 ч.

Аспекти на Луната към планети: секстил Луна-Плутон, съвпад Луна-Марс.

Възможна е печалба от предварително сключени сделки и договори. Подходящо време за съставяне на нови планове за предстоящия лунен месец, за уреждане на проблеми с партньори, колеги, шефове. Важно е да проявите толерантност, разбиране, дипломатичност. Можете да вършите неспешна, но самостоятелна работа.

6 май, намаляваща Луна в Овен

28-ият лунен ден започва в 03:05 ч.

Лунен период без курс от 08:57 ч.

Лунни аспекти с планети: съвпад Луна-Меркурий

След 08:57 ч.  Луната е неефективна, така че за повечето материални въпроси неблагоприятно време. Денят се свързва с духовно прозрение, желателно е да се вгледате в себе си, да работите с подсъзнанието си. Запазете спокойствие и добронамереност, сейте добри мисли. Обърнете внимание на духовното си израстване, пазете в тайна успехите и постиженията си.

7 май, намаляваща Луна в Телец от 00:42 ч.

29-ти лунен ден започва в 04:47 ч.

Периодът на изключване на Луната от курса продължава до 00:42 ч.

Аспекти на Луната към планети: квадратура Луна-Плутон, съвпад Луна-Венера

Полезно е да направите инвентаризация и да ремонтирате оборудване, да почистите офиса или дома си, да направите инвентаризация. През дните на Луната в Телец е добре да се прави всичко старателно. Благоприятни са търговските сделки, решаването на финансови въпроси и работата с пари, придвижването. Можете да вземете пари назаем – ще ги върнете достатъчно бързо. За пътувания и командировки това време изобщо не е подходящо.

На 8 май e новолуние в Телец в 05:22 ч. 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара