Седмицата ще донесе много промени на външно ниво. Форсмажорни обстоятелства ще ви принудят да вземете отговорни решения, да промените коренно живота си, като изоставите старото и безперспективното.

Продължава периодът на нарастващата Луна, благоприятен за конструктивни промени и осъществяване на планове. Ритъмът на живота се ускорява, разкривайки нови аспекти на вече познати и обикновени неща.

На 20 януари Слънцето навлиза в знака на Водолея в 16:08 ч. киевско време, което придава атмосфера на известна смелост. Предстои прекрасен месец, в който е по-лесно да проявите своята индивидуалност. Този транзит е благоприятен за учене и опознаване на света, за разширяване на хоризонтите ви, което определя степента на лична свобода. Все по-малко са ограничаващите обстоятелства и все повече възможности.

Меркурий започна движението си през знака Козирог и излиза от ретроградния цикъл на 21 януари. Въпреки че ретроградната фаза приключи на 2 януари, окончателното завършване на процесите, започнали през декември 2023 г., ще настъпи едва през третата декада на януари 2024 г. За пореден път си струва да проверите два пъти всички данни, изчисления и планове, за да продължите уверено напред.

На 21 януари в 02:53 ч. Плутон навлиза във Водолей – знака на иновациите и прогреса, като осигурява условия за личностно израстване и развитие на социалните умения на ново ниво. През януари много неща ще се променят, вратата към миналото се затваря завинаги.

Овен

През седмицата нещата се развиват доста добре. Можете да се гордеете със себе си и с всичко, което сте успели да постигнете през предходните няколко месеца. Независимо от това пред колко предизвикателства ще се изправите сега и в близко бъдеще, вие винаги сте „напред“! Най-доброто време за нови начинания в областта на кариерата. Най-сложните въпроси, които са се влачили в продължение на месеци, ще бъдат разрешени. Партньорството с чуждестранни колеги или международни компании ще бъде актуално.

Телец

Съществува възможност за сключване на големи сделки, ако работите в тази насока. Младите хора трябва да се заемат с обучение, а служителите ще се чувстват подкрепени на сегашното си работно място. Нещата се променят и определено са във ваша полза. Най-накрая можете да говорите с ръководството както намерите за добре и те ще трябва да го приемат. Въпреки това не се отпускайте, рутинните въпроси ще изискват максималната ви отговорност и концентрация, така че дръжте ръката си на пулса.

Близнаци

Ще има добри възможности да опитате късмета си на ново място. Ще има увеличение на заплатата, както и премии и други приятни финансови бонуси. Финансовата ситуация е доста оптимистична: ще работите по-малко и ще имате достатъчно пари за всичко, което ви е необходимо за комфортен живот. Разходите са малко и всички те са неизбежни и разумни. Но личният живот изглежда непредсказуем, а на някои места – бурен. В много конфликти сте виновни вие и си струва да признаете това. Понякога ви липсват такт и сдържаност.

Рак

Звездите обещават на представителите на вашия знак активен, успешен, ярък период, с една дума – незабравима седмица. И това се отнася както за работата, така и за личния живот. Едно малко пътуване до друг град ще ви помогне да укрепите отношенията си и да погледнете на ситуацията от друга страна. Бизнес партньорите ще ви бъдат от голяма полза по всички въпроси, а влиянието им върху всички въпроси може да се оцени еднозначно като положително. Енергията ви през януари прелива, така че не сте застрашени от никакви болести.

Лъв

Престанете да мислите, че всички имат толкова енергия и решителност, колкото и вие. Партньорът ви може да изглежда по-слаб, но той има други силни страни. Имайте предвид това и не го/я притискайте. Тази ситуация е еднакво актуална както за съпрузите, така и за любовниците. Звездите предричат, че много неща в живота ви ще се случат според известната поговорка: „Най-сладките клетви са единствените клетви“, но въпреки това ви предупреждават, че „лошият мир е по-добър от добрата кавга“. Ситуацията с парите е изключително нестабилна.

Дева

Вероятно огромната заетост на работното място, в бизнеса, успехите в професионалната сфера ще бъдат пречка за пълноценното общуване с най-скъпия човек. Предприемачите ще могат да регистрират фирма или малко предприятие без пречки. Но наемните работници ще трябва да вземат трудно решение за смяна на работата – ще има много примамливи предложения. Тези, които работят като индивидуален предприемач или самостоятелен специалист, ще се издигнат добре.

Везни

Периодът е по-подходящ за постижения в кариерата, а не за романтични приключения. Повечето представители на знака няма да имат достатъчно време за личен живот. В същото време някои от вас ще срещнат интересен човек на работното място. Ако това се случи, романът ще получи сериозно продължение. Много семейства ще се замислят за попълване на рода, а звездите ще помогнат за това. При парите няма сигурност. И не става въпрос за размера на доходите – той ще остане на същото ниво – а за разходите, които ще се умножат.

Скорпион

Предстоят важни събития в любовта и семейния живот. Свободните хора могат да разчитат на среща с интересен човек по време на пътуване, но и тук работата, командировките, презентациите, съвместните проекти могат да се превърнат в свързващ фактор. Отношенията с роднините стават все по-значими, много представители на вашия знак ще се свържат с роднини, живеещи в далечни места, и може би ще тръгнат на дълго пътуване само за тази цел.

Стрелец

На шефовете от всякакъв ранг се препоръчва да бъдат внимателни към подчинените си и към всички работни процеси, протичащи в екипа. Служителите трябва да бъдат внимателни в работата; звездите препоръчват да се елиминира възможността за недоразумения, грешни изчисления и други проблеми. Възходът в бизнеса е реален и на наетия служител, авторитетът му расте, а работата става все повече и повече. Ще има увеличение на заплатата. Някои представители на вашия знак ще трябва да поемат бремето на грижите за близки роднини: по-възрастните членове на семейството са под атака.

Козирог

Сега звездите полагат специални грижи за вас, така че използвайте този шанс, за да укрепите още повече статута и позицията си на работното място. Вие сте като скала – никаква буря не може да разклати вашата устойчивост. И това е тайната на вашия успех! Самотните хора могат да разчитат на съдбовна среща, но това се отнася повече за жените. Възможни са непланирани разходи – това се дължи на неочаквани гости, внезапни събития в домашния живот, сривове в домакинството.

Водолей

Ще бъдете максимално събрани, съсредоточени върху целите си, уверени в себе си. Освен на лични приходи, можете да разчитате на печалби от успешни сделки с недвижими имоти, краткосрочни сделки, еднократни проекти, подкрепа от роднини. Ще има достатъчно средства за основните нужди. Януарските разходи са по-скоро от приятно естество. Всяка стотинка ще бъде похарчена полезно – за най-близките и скъпи на сърцето ви хора. Не е лоша идея да усъвършенствате формата си с помощта на спортни упражнения или да подобрите гъвкавостта си в йога студио.

Риби

През този период ще ви се наложи да положите много усилия, за да убедите партньорите и опонентите си в правилността на избрания от вас път. Ще трябва да доказвате правотата си не само на думи, но и на дело, но ще се справите блестящо с трудностите и ще установите свои правила на играта в бизнеса. Служителите трябва да бъдат внимателни – в екипа има хора, които много завиждат на способностите ви и ви слагат тояги в колелата. Предприемачите ще се сблъскат с данъчни проверки и усложнения с бизнес партньори.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара