През тази седмица на небето се формира един значителен планетарен аспект, който ще остави отпечатък върху всички дни от седмицата. На 7 май се образува секстил между Слънцето и Сатурн. Това е аспект на сериозните намерения във всеки въпрос. Човек, който е под влиянието на този хармоничен аспект, може да почувства повишено чувство за отговорност. Преди да направи каквото и да било, човек трябва да пресметне вариантите с възможните последствия.

На 8 май имаме Новолуние в Телец. Телецът е земен знак, стабилен и доста упорит. Той е един от най-стабилните и разсъдливи знаци на Зодиака. Затова и енергийният фон за следващия лунен месец е подходящ.

На 13 май – Венера в хармоничен аспект със Сатурн създава подходящи условия за социални контакти, официални съюзи, финансови дела. На този ден чувствата са под контрол и това помага да се вземат правилни решения, да се намират компромиси, да се обсъждат сложни въпроси.

Овен

Апатията и разсеяността в началото на седмицата ще бъдат заменени от енергичност, оптимистично настроение и активна дружелюбност в края. Титаничната ви работа ще бъде оценена от началниците и колегите ви, но се постарайте да не се уморявате прекалено през кратката работна седмица. Уикендът трябва да прекарате извън града.

Телец

През тази седмица насочете част от енергията си към подобряване на професионалния си статус. Всичко не е задължително, твърде масирана атака на кариерната стълбица няма да издържи. Всичко е добро в умерени количества. В сряда, ако не искате да си навлечете неприятности, не давайте повод за конфликти в семейството. Заетостта на работното място няма да ви попречи да проявите разнообразни таланти в други области на живота.

Близнаци

Потапянето в творческа работа ще бъде панацея за вас през тази седмица. Колкото повече време прекарвате в труд, толкова по-малко време ви остава за съмнения и притеснения. Дразнещите ви трудности и пречки ще отстъпят и пътят към заветната цел ще бъде свободен. Петък е подходящ за започване на нови неща и за разрушаване на стари, които вече са се изчерпали. През уикенда най-добрата почивка е да се разхождате по крайбрежната улица или в парка и да съзерцавате залеза.

Рак

През тази седмица хората около вас ще са готови да ви посрещнат почти във всичко. Затова е препоръчително да използвате това време за нови запознанства и за контакти от всякакъв вид, те могат да бъдат доста хармонични. Струва си да си уредите среща със стари приятели, може да си бъдете много полезни един на друг. Уикендът е най-добре да се прекара в шумна и весела компания, разговорите за работа и проблеми трябва да са строго забранени.

Лъв

Трябва да покажете своята активност и жизненост. Важно е да следите развитието на ситуацията и да не изпускате инициативата от ръцете си. Възможно е да се появят конкуренти в бизнеса. Не прекалявайте с натиска върху другите, може да отстъпите за дребни неща. Внимателно проверявайте важната информация, която ще достигне до вас във вторник. Петък ще е подходящ за пътуване извън града.

Дева

През тази седмица ще сте пълни с енергия и готови за нови приключения, но не бива да забравяте, че вашата свобода свършва на границата със свободата на друг човек. Опитът да си присвоите правото да действате само както вие сметнете за добре бързо ще ви посрещне със сериозен конфликт. В сряда бъдете по-внимателни в изказванията, има риск да обидите близък човек. Петък е благоприятен за инициативност, положете повече усилия във всяка посока, ще успеете. В събота очаквайте новини от далечни роднини, те могат да ви помогнат в решаването на належащ проблем.

Везни

През тази седмица имате възможност да разрешите някои въпроси, които отдавна сте отбягвали от себе си. Опитайте се спокойно да осмислите ситуацията и тогава е възможен успешен пробив към целта. Желателно е да бъдете предпазливи както в думите, така и в действията си. Останете неутрални, дори ако около вас кипят спорове и страсти. В събота си дайте почивен ден от всички делови и битови проблеми.

Скорпион

През тази седмица може да очаквате повишение и увеличение на заплатата. Ясен план за действие, изготвен предварително, ще ви помогне да избегнете суетата. Опитайте се страстта към работата да не се отрази на отношенията ви с близките. Намерете време да бъдете с любимия човек, да отидете на кино или да си опечете кебапче на вилата.

Стрелец

През тази седмица може да осъзнаете, че ходите на грешното място и общувате с грешните хора. В сряда може да почувствате вълна от негодувание, но най-добре е да не му се поддавате. Останете позитивни и вярвайте, че можете да преодолеете всички трудности и да влезете в правилния и пряк път. Очаква ви бавно, но стабилно професионално израстване.

Козирог

В понеделник и вторник не е препоръчително да започвате нищо ново – нито в бизнеса, нито в отношенията. Напротив, можете успешно да спрете нещо, което ви тежи. Дръжте настрана хората, които не харесвате, и не се включвайте в начинания, които ви създават неудобство. По време на дългия уикенд има шанс да срещнете нови и интересни хора в приятелския си кръг.

Водолей

Не губете вяра в това, което правите. Въпреки че много планове ще трябва да бъдат преразгледани. Сега е необходимо да изберете правилната стратегия и тактика в отношенията на работното място. Напрежението може да се увеличи, това ще се дължи на обема на задачите и проектите. Бъдете внимателни, обръщайте внимание не само на ключовите моменти, но и на дребните неща.

Риби

Бъдете внимателни към информацията, която можете да научите от разговори с други хора, откъслечни съобщения, забелязани с крайчеца на окото ви, и други източници. Възможно е в определен момент получените парченца да се съчетаят в цяла мозайка и да ви разкрият пълната картина на случващото се около вас. Не позволявайте на гнева си да вземе връх над вас и отложете важно решение за края на седмицата.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара