На 8-и май (сряда), в 6:22 часа, ще се случи Новолуние в 18 градуса на знак Телец.

Сега Луната и Слънцето са безумно близки, безрезервно искрени и единни в своите мисли, намерения и решения. Като любезни стопани на собствената си любов ни канят всеки месец да бъдем част от техния танц. Отварят широко врати към звездите и ни очакват.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Знак Телец се свързва с комфорта, притежанията, парите, разкоша, лукса, удобството, вкусната храна, здравето, тялото ни, визията ни и насладата. На пръв поглед все материални неща, зад които в действителност стои желанието ни да бъдем щастливи, красиви и успешни.

Това Новолуние обаче има друга мисия.

Сега двете светила се сливат и отварят нова страница от списъка за притежания на Телеца. Техния зов ни отвежда там където има духовен растеж, личностно развитие, мистерия, загадка, усещане и интуиция. Животът е преживяване, танго на времето, мозайка от емоции, пъзел от решения и лабиринт от избори. Сега загърбете постигнатото в бизнеса, работата и в дома.

Това Новолуние има възможност да ви върне спокойствието, личното време, духовното търсене, моментите на покой и сливане с абсолюта. Казваме, че идваме голи на този свят и си тръгваме само с онова което сме преживяли, направили и оставили след себе си. Прегърнете времето около 8-и май и с обич добавете в душата си безплътно и независещо от нищо щастие, безпричинна усмивка, душевен покой, доброта и чиста обич. Имайте и добавете към имането на Телеца красота, вкус, ухание и любов. Нека е повече свежест, докосване, присъствие, нежност и мир.

В материален план е момента да си пожелаете развитие, израстване, успехи и победи. Често мечтаем за нова работа, професионално израстване и повече доходи, но всеки ден избираме да продължим живота си по стария начин. Чакаме търпеливо деня в който някой да промени нещо вместо нас. Сякаш това ни устройва, защото ни носи ангажираност, някакви доходи и рутина. Сега е момента да се огледате, изберете план и да действате. Вселената ще подкрепи всяка ваша инициатива. Вярвайте си! Бъдете уверени и се развивайте. Има безброй начини да промените, това което не ви харесва.

Изберете няколко желания, които са ви най-важни и значими в този етап от живота. Уверете се, че онова което искате да реализирате, ще бъде полезно за вас и е нещо от което се нуждаете. Дайте си сметка, че ако вашето желание бъде осъществено ще се наложи да се лишите от нещо друго, защото няма безплатни подаръци.

Например ако целите кариерно развитие и повишения на работното място ще трябва да намалите свободното си време.

Изберете първите 8 часа от началото на събитието и изпишете или визуализирайте желанията си. Изписването може да се случи в тефтер или лист хартия. Тези които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане могат да не ги записват.

Изберете наричания, които най-много усещате като свои. Например: избирам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, сбъдвам, получавам, избирам. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията я пуснете във въздуха. Ако решите можете да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас в къщи и да забравите за него. Идеята е след 21-я ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това Новолуние е възможност да реализирате желания свързани със следните теми:

 • Увеличение на доходите. / Получавам увеличение на доходите.
 • Увереност в собствените си качества. / Изпълвам се с увереност.
 • Финансова стабилност. / Реализирам финансова стабилност.
 • Нова материални или нематериални придобивки./ Приемам да получа нова (къща, кола, телефон). Изпишете какво точно искате на получите.
 • Преживяване на удовлетвореност от живота./Преживявам удовлетворение от живота си.
 • Да развивам търпение и постоянство. / Радвам се на развито търпение и постоянство.
 • Реализация на занимания, свързани с …/ Реализирам …
 • Умения за изграждане на личните си граници. / Успявам да пазя себе си.
 • Изграждане на реална самооценка. / Изграждам реална самооценка.
 • Умение да намирам време да се занимавам с любими неща. / Намирам време за себе си и любимите ми занимания.

Телец управлява здравето в областите – гърло, щитовидна жлеза, врат, гласови струни. Сега е момента да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

 • Решавам здравословните си проблеми с …
 • Намирам правилната информация за мен.
 • Намирам най-добрия лекар или лечител за мен.

Ден преди и след новолунието нашите сили са изчерпани. Позволете си почивка и не започвайте нищо ново.

Най-големи възможности за реализиране на мечти това Новолуние ще даде на родените на 7-и, 8-и и 9-и януари, май, юли и септември.

Пред родените на 7-и, 8-и и 9-и август, ноември и февруари ще стоят важни избори и възможности за промяна в професионален план.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара