Всички промени, които се подготвяха през последните две седмици, сега стават видими. Всички усилия и действия, свързани с финансите, начините за печелене на пари и изобщо всичко, което носи комфорт, са ефективни. Това е добро време за дългосрочно планиране и вземане на отговорни решения.

7 май  – Слънцето в хармоничен аспект със Сатурн изисква дисциплина и пунктуалност, но също така създава добри условия за професионални постижения. За намирането на призванието и напредването в кариерата ще ви помогнат старите връзки и покровителството на влиятелни хора.

Тези, които отдавна търсят работа, ще могат да намерят перспективно място с добри доходи. Новото място може да ви се стори не съвсем подходящо в началото, но по-късно ще се убедите, че това е най-добрият вариант.

На 8 май новолуние в 06:22 ч. в Телец, позитивен, плодотворен и стабилен знак на зодиака. Телецът е древно зодиакално съзвездие, познато много преди нашата ера. То се появява във времената, когато астрономията все още се е формирала като наука.

Овен

Седмицата е динамична и същевременно противоречива. Това е доста напрегнато време, когато от вас ще се изисква дисциплина, търпение и отговорност. Много хора ще имат възможност да излязат от рутината на работните дни и да отидат на вълнуващо бизнес пътуване. Ще получите дългоочаквана награда за минали постижения и ще създадете здрава основа за бъдещи успехи. Активното общуване в сферата, в която сте ангажирани, ще ви помогне да намерите надеждни партньори и да положите солидна основа за бъдещето.

Телец

Предприемаческите начинания ще получат покровителство от определени влиятелни хора. Не се страхувайте да търсите подкрепа от приятели, те ще ви помогнат да разрешите правни проблеми, които могат да възникнат през този период. Дръжте се по-тактично, когато общувате с нови партньори или колеги. Не само кариерата ви, но и финансовото ви положение ще зависи от доброжелателното ви поведение. Бизнесмените трябва да си държат езика зад зъбите, защото не всички около вас желаят успеха ви и могат да откраднат гениалната ви идея.

Близнаци

Обърнете внимание на постъпващата информация, която ще ви бъде от полза в работната област. Усъвършенствайте уменията си, като четете специална литература или посещавате специални курсове. Всяко начинание, което ще бъде положено през този месец, през следващия ще ви донесе приходи. Не е изключено тичането по инстанции и офиси да ви измори морално, но в края на месеца ще можете да се отпуснете от проблемите и да се насладите на успехите си. Трябва да разчитате на хладнокръвна пресметливост при разпределението на финансовите ресурси.

Рак

Възможно е именно през тази седмица да успеете да намерите здравословен баланс между работата и семейството. Хармонията в двойката може да бъде затвърдена със съвместно пътуване. За самотните е препоръчително да излязат от зоната си на комфорт. Много скоро кръгът от познати ще се разшири значително и сред тях може да откриете човек, който ще се превърне в истинска опора за дълги години. Но със стари партньори не контактувайте – разочарованието ще бъде още по-болезнено. Звездите препоръчват да укрепите отношенията с роднините по всички възможни начини.

Лъв

Очаква ви хубаво време, когато можете да отложите работата и да забравите за неприятностите. Вие го заслужавате! Но внимателно планирайте всички разходи, за да не се окажете разорени. Успехът в любовта е гарантиран, особено за тези, които дълго време са били самотни. Основното условие е да сте в центъра и да заемете активна социална позиция. Старите рани са заздравели и вероятно сте готови да опитате отново. Съдбовното запознанство ще се случи в спокойна обстановка: на плажа, в кафене, в приятелски кръг. Омъжените хора трябва да прекарват повече време с брачния си партньор.

Дева

В професионален план седмицата ще ви донесе много предложения, но не всички от тях ще бъдат обещаващи във финансово отношение. Предприемачите ще трябва да се обърнат към специалисти, да отделят време за решаване на проблеми с документи. Възможно е неочаквано бизнес пътуване. Смело привличайте и обединявайте хората: вашата общителност и лидерски качества ще ви помогнат да „заразите“ ентусиазма на другите. Обърнете внимание на децата си и тяхното обучение и усилията ви ще дадат отлични резултати.

Везни

Ще ви се наложи да вземете редица важни решения, които ще определят бъдещето ви. В професионалната сфера ще има много приятни промени, но много ще зависи от колегите и бизнес партньорите. Всички промени предполагат стабилен растеж и движение към целите ви. Но не забравяйте, че стоте щастия не падат от небето – те се създават с упорит труд. В отношенията ви има пукнатини, които не дават мира. Споровете с роднини е по-добре да отложите или да отстъпите в името на „крехкия мир“.

Скорпион

Ще има възможност да подобрите условията на труд, като се преместите на друго работно място. Наетите служители ще могат да покажат своите способности и таланти, което ще ви позволи да получите повишение или да укрепите съществуващата позиция. Но се пазете от завистливи колеги. В семействата може да възникнат проблеми с децата, чието решаване ще изисква много търпение, издръжливост, а в някои случаи – и парични разходи. Понякога роднините ще бъдат враждебно настроени, но бъдете търпеливи, за да не провокирате конфликти.

Стрелец

Финансовото положение може да се нарече двусмислено. Като цяло ще има достатъчно пари за всичко, ако сте по-прагматични. Нивото на доходите ви сега пряко зависи от хладната глава. Най-добрата инвестиция ще бъде покупката на недвижим имот, ако има „залък“. Тези, които отдавна търсят работа, ще могат да си намерят перспективно място. Седмицата ще донесе приятни изненади в сферата на любовните отношения. Обърнете специално внимание на децата, опитайте се по-често да разговаряте с тях „от сърце“.

Козирог

Важните събития са свързани с работата и личния живот и, както винаги, вие ще бъдете отговорни за всичко! Искреният разговор ще ви помогне да се разберете или най-накрая да сложите точка на „i“. Бившите влюбени ще могат да съживят отношенията си след раздяла. Но, колкото и лесно да не е започнало всичко, опитайте се да не се привързвате и не правете далечни планове, наслаждавайте се на момента. Наетите служители ще могат да покажат своите способности и таланти, което ще ви позволи да получите дългоочаквано повишение.

Водолей

През седмицата ще продължат рано планираните дейности в домашен план, като например подреждане на жилището, закупуване на предмети, които украсяват домакинството. Отношенията в семействата са по-спокойни и в един случай съпрузите просто са уморени от кавгите, а в друг – предпочитат безразличието. Романтичните партньори ще изпитват напрежение в отношенията си, особено ако има проблеми с доверието. Работата най-накрая ще започне да дава плодове – ще получите това, което искате. Очаква ви желана награда!

Риби

Финансовата сфера постепенно ще се подобри, очаквайте неочаквани приходи от различни източници. Може да ви се струва, че минали постижения се рушат пред очите ви, а отношенията с хората носят разочарование, но дори и да е така, знайте, че всички промени са за добро! Жените имат голям шанс да срещнат достоен ухажор. Новите взаимоотношения ще се основават на общи интереси и приятелска подкрепа. За тези, които работят, огледайте внимателно колегите си, за да откриете лоялни сътрудници.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара