Периодът на нарастващата Луна от 9 до 22 май е отлично време за планиране, поставяне на цели и обмисляне на начини за постигането им. Добри дни за рехабилитация – процесите на възстановяване протичат по-бързо. Можете да получите подкрепа, да намерите спонсори или хора, готови да ви помогнат на думи и на дела.

През първите дни след Новолунието на 8 май не се препоръчва да предприемате активни действия. Енергията все още е слаба, но тя нараства с лунния диск. От 14 май започва благоприятно време за енергични и решителни действия. По-близо до Пълнолунието на 23 май всичко става лесно, шансовете за успех се увеличават.

На 9 май нарастваща Луна в Близнаци от 02:21 ч.

Вторият лунен ден започва в 06:08 ч.

Неподвижен лунен период от 00:55 до 02:21 ч.

Аспекти на Луната към планети: секстил Луна-Марс, тригон Луна-Плутон.

Повишена енергия и добро настроение, повишен имунитет, интуиция, решителност, находчивост, предприемчивост, желание за действие. Подобрява се активността по въпроси или в ситуации, които са предизвикали интереса ви. Всички начинания могат да дадат резултат в близко бъдеще.

10 май Нарастваща Луна в Близнаци

Третият лунен ден започва в 06:46 ч.

Лунни аспекти с планети: секстил Луна-Меркурий, квадрат Луна-Сатурн

През този ден може да разширите списъка на контактите си, да получите необходимата информация. А това ще ви помогне да постигнете успех във всяка интелектуална и социално ориентирана дейност. Към края на деня може да почувствате психологическо прегаряне, затова е важно да поставите правилно границите и да избягвате намесата на външни лица в личните дела.

На 11 май нарастваща Луна в Рак от 06:12 ч.

Четвъртият лунен ден започва в 07:36 ч.

Лунен период без курс от 04:48 до 06:12 ч.

Аспекти на Луната с планети: квадратура Луна-Нептун, квадратура Луна-Марс.

Импулсивността ви пречи да разрешите текущите проблеми, конфликтите в работата и в семейството възникват по-често от обикновено. Налице е нетърпимост към другите хора и техните особености – при това тя се проявява по всички възможни начини. Възможно е да възникнат проблеми поради непланирани разходи. По-добре е да се въздържате от сключване на сделки с недвижими имоти.

12 май нарастваща Луна в Рак

Петият лунен ден започва в 08:39 ч.

Аспекти на Луната към планетите: секстил Луна-Слънце, секстил Луна-Венера, тригон Луна-Сатурн.

Денят ще бъде най-продуктивен по отношение на деловата активност, а не на почивката. Всички начинания ще доведат до успех. Възможни са неочаквани взаимноизгодни предложения, съдбоносни срещи. Това е благоприятно време за търсене на помощ и покровителство, за намиране на работа, а резултатът от действията ще бъде кариерно и социално израстване.

На 13 май нарастваща Луна в Лъв от 13:36 ч.

Шестият лунен ден започва в 09:51 ч.

Неподвижен лунен период от 12:12 до 13:36 ч.

Аспекти на Луната с планетите: квадрат Луна-Меркурий, секстил Луна-Юпитер, секстил Луна-Уран.

Трябва да се адаптирате към обстоятелствата, ако искате да запазите позициите си на работното място, в личните взаимоотношения, в социалните дейности. Съществуват трудности в общуването с майка ви, съпругата ви. Изостря се възприемането на всичко, което се случва в околната среда. Но с желание, разумна сдържаност и дисциплина можете да направите много през този ден, да решите въпроси, свързани с чужденци и чужди държави.

14 май Нарастваща Луна в Лъв

Седмият лунен ден започва в 11:05 часа.

Лунни аспекти с планетите: тригон Луна-Марс.

В този ден е най-добре да планирате онези дела, които могат да бъдат напълно управлявани и завършени днес. Налице е повишаване на отзивчивостта и способността да се усеща момента с вярност. Добър ден за всичко, което укрепва и възстановява здравето. Увеличават се енергичността, активността и желанието за действие.

15 май Нарастваща Луна в Лъв

Осмият лунен ден започва в 12:17 ч.

Лунен период без курс от 19:41 ч.

Аспекти на Луната към планетите: квадратура Луна-Слънце, квадратура Луна-Венера, квадратура Луна-Юпитер, квадратура Луна-Уран.

Напрегнат ден, в който и най-малката небрежност може да се прояви с дългосрочни негативни последици. Необходимо е да развиете отговорност, целенасоченост, старание, методичност, последователност. Усещането, че всичко ще се оправи от само себе си, води до пропускане на благоприятни възможности.

На 16 май нарастваща Луна в Дева от 00:34 ч.

Девети лунен ден започва в 13:28 ч.

Периодът на лунната активност продължава до 00:34 ч.

Аспекти на Луната към планети: тригон Луна-Меркурий

Отличен ден за регулиране на контакта със себе си, хармонизиране на отношенията с другите. Ако ви се налага да проведете сериозен разговор с някой близък човек, по-добре е да го планирате за днес. Времето е благоприятно за сделки за покупко-продажба, за пътуване и преместване.

17 май Нарастваща Луна в Дева

Десетият лунен ден започва в 14:36 ч.

Аспекти на Луната с планети: тригон Луна-Венера, опозиция Луна-Сатурн, тригон Луна-Уран.

Ден на промени, предимно в емоционалното ви състояние, но също и във финансовото или имущественото ви положение. Домашните, семейните проблеми ще се отразят на работните дела. Участието в делата на колектива, контактите с приятели, възможността да представите прогресивните си идеи, ще бъдат полезни за бъдещето. Възможно е да има неочаквани ползи и финансови придобивки.

На 18 май восъчна Луна във Везни от 13:22 ч.

Единадесетият лунен ден започва в 15:43 ч.

Неподвижен лунен период от 12:08 до 13:22 ч.

Лунни аспекти с планети: тригон Луна-Слънце, тригон Луна-Юпитер.

Благоприятен ден, хората са склонни да си сътрудничат и да хармонизират партньорствата си, да разбират интересите си. Добро време за приемане на чуждестранни делегации, преговори със спонсори и влиятелни хора, пътувания и решаване на въпроси в чужбина. Възможно е да се открият благоприятни перспективи, които е важно да се видят и да не се пропуснат.

19 май Нарастваща Луна във Везни

Дванадесетият лунен ден започва в 16:51 ч.

Лунен период без курс от 18:48 ч.

Аспекти на Луната с планети: опозиция Луна-Марс

Импулсивността и намесата на семейните грижи пречат на успешното разрешаване на служебните въпроси.

Хората са склонни да проявяват нетърпимост към особеностите в поведението на другите. Трябва да се внимава при използването на различни инструменти и механизми, остри предмети.

20 май нарастваща Луна във Везни

Тринадесетият лунен ден започва в 18:00 ч.

През целия ден лунният период е без курс, т.е. Луната не образува нито един аспект с други планети

Луната управлява нашите емоции, инстинкти и вътрешен живот. Тъй като тя не създава собствена енергия, а отразява излъчването на другите планети, всички основни жизнени процеси се забавят през дните на безлунна Луна. Смята се, че всякакви, дори внимателно планирани действия по време на бездействаща Луна няма да доведат до резултати.

На 21 май нарастваща Луна в Скорпион от 01:34 ч.

14-ти лунен ден започва в 19:12 ч.

Периодът на Луната без курс продължава до 01:34 ч.

Аспекти на Луната с планети: опозиция Луна-Меркурий

По това време се повишава чувствителността на психиката, нервната система. Възможни са колебания, нестабилност на чувствата, вземане на погрешни решения. Мисленето днес може да е малко забавено, вниманието да е разсеяно, да има неразбирателство с близки и скъпи хора. По-добре е да отложите пътуванията и сериозните разговори за по-благоприятен ден.

22 май Луна в Скорпион

Петнадесетият лунен ден започва в 20:27 ч.

Лунни аспекти с планети: тригон Луна-Сатурн, опозиция Луна-Уран

Подходящо време да сложите в ред делата си, за организационни промени. Бившите задължения и тревоги ви напомнят за себе си, но трябва да се справите с тях по нов начин. Денят е подходящ за самостоятелна работа, стартиране на реклама и популяризиране на бизнес, интернет проекти. Ден преди Пълнолунието в Близнаци на 23 май в 16:52 ч.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара