Овен

Хороскопът за юни 2017 година предсказва на Овните месец, в който някои от околните ще ги подкрепят, а други рязко ще ги изоставят. Така ще ви стане съвсем ясно кой ви е приятел и кой не. Енергията и силите на Овните ще бъдат толкова много, че направо ще могат да отлетят до Луната. Но това няма да ви е нужно, защото през юни ще имате достатъчно домашни задачи, с които ще трябва да се справите спешно. През 2017 година Овните трябва да се пазят от необмислени действия в любовната сфера.

Юни обещава на жените Овни много развлечения, които ще разнообразят живота им и ще внесат нови цветове в него. Вие упорито ще търсите път към усъвършенстване, затова няма да се спрете на постигнатото. В любовната сфера са възможни съблазни, лъжи и користни личности. Но, ако мъдростта и търпението ви са достатъчни, то ще преодолеете всички несгоди и ще станете по-силни духовно.

Хороскопът за юни съветва мъжете Овни да бъдат по-общителни и енергични. Ще ви се иска повече да си почивате, но няма да успеете да отложите работата. Особено, ако сте планирали за края на месеца почивка и пътуване. 2017 година е изключително подходяща за усвояване на нови знания, анализ на информацията и постигане на целите.

Телец

Хороскопът за юни 2017 година обещава на Телците хармоничен и наистина щастлив месец. Ще имате усещането, че сте постигнали всичко, към което сте се стремили в последните месеци. Но не трябва да се спирате на постигнатото. Иначе през юни вие, Телци, ще изпуснете много възможности да успеете в бизнеса и да направите кариера. Бъдете сдържани и разумни в думите и действията. Този месец е много подходящ да уредите личния си живот. Не стойте у дома, а по-често се събирайте с приятели на кафе или сред природата.

Любовни хороскопи за 2017 година на различните зодии

Хороскопът предсказва на жените, родени под знака Телец, невероятно интересен и запомнящ се месец. Ще бъдете изпълнени с увереност, което ще ви помогне да постигнете високи нива в службата и в личния си живот. При Телците през юни е възможна любов от пръв поглед и предложение за брак. Не се доверявайте на хора, които многократно са ви лъгали.

Мъжете телци по-добре да се наслаждават на живота, да си почиват сред природата и по-малко да мислят за това, което е останало в миналото.  Още повече, че през юни късметът ви следва по петите! В края на месеца очаквайте запознанство с влиятелни хора от които в бъдеще ще зависи кариерата и финансовото ви положение.

Близнаци

На Близнаци им предстои наситен месец, през който ще има много ярки срещи, запознанства и интересни събития. Вие ще си намерите увлечение, което ще ви е по душа и в бъдеще ще ви носи добър доход. Само се старайте да говорите по-малко за плановете си, защото завистниците бързо ще съобразят как да ви навредят. Близнаците трябва уверено да гледат напред, да не се съмняват в своите позиции. Още повече, че домашните ви подкрепят във всичко.

Хороскопът за юни съветва Близнаците да плуват по течението, особено, ако не се предвиждат резки промени в живота. Ако влезете в конфликт с приятели, първи направете отстъпка. През този месец се старайте да не показвате на околните своята раздразнителност. Юни е добър за Близнаците с това, че те могат лесно да намерят ключа към личното щастие.

Хороскопът обещава на мъжете Близнаци труден във финансово отношение месец. Разбира се, вие имате спестявания, но не се предвижда нов източник на доходи. Ако ви се полага отпуска през юни, то бързо пишете молбата и поемайте по пътя към морето. Успехът и признанието са гарантирани на Близнаците, ако си починат пълноценно.

Рак

Хороскопът за юни 2017 година предсказва на Раците месец, в който тъжното настроение ще им бъде чест спътник. Възможно е по този начин да им влияе неустроеният личен живот или постоянният недостиг на пари. През юни Раците ще се сблъскат с интересни събития, които ще засегнат както служебната сфера, така и любовната. Важно е да не се изолирате за дълго от обществото, а по-често да бъдете в компанията на приятели. Месецът е подходящ за преговори, съвещания и пътувания.

За жените Раци това е отличен месец за духовно търсене и романтични срещи. Възможно е да получите предложение за изгодно сътрудничество или да отидете в командировка. През юни Раците може да се скарат сериозно с някой от по-възрастните си роднини. Сдържайте емоциите си, защото след това ще се обвинявате за повишения тон и резките изказвания.

Хороскопът препоръчва на мъжете Раци да се занимават повече със семейството и дома си, а не от сутрин до вечер да стоят в службата. Ако Раците вече мислят за преместване, то трябва да направят всичко възможно, за да го осъществят наистина. Благосклонността на началството през юни може да способства издигането им по кариерната стълбица.

Лъв

Хороскопът за юни 2017 година обещава на Лъвовете много изгодни и грандиозни проекти, които ще им помогнат да излязат на ново, професионално ниво. Не оставяйте без внимание дори информацията, която ви се струва позната и обработена. Лъвовете ще се наложи да употребят много сили, енергия и постоянстване, за да постигнат кариерен успех. Една от важните задачи през тази година е да разберете, че много в живота зависи именно от вас и вашата инициативност.

Хороскопът не съветва жените, родени под знака Лъв, да ревнуват и обвиняват за всичко своя избраник. Още повече, че много дълго сте мечтали да срещнете надежден и верен приятел. Лъвиците търсят внимание, обожание и покоряване на върхове. През юни всичко това е възможно, но само при условие, че няма да “сложите каруцата пред коня“. Не се дръжте с близките си твърде арогантно, иначе ще изгубите тяхното доверие.

Китайските зодии в годината на Огнения Петел

Мъжете Лъвове е по-добре да се отърват от тщеславието и горделивостта си. Разбира се, вас много ви обичат, ценят и уважават, но това не е повод да се променяте към по-лошо. В обкръжението на Лъвовете могат да се появят користни личности, които да им навредят както в кариерно отношение, така и в любовната сфера. Финансовата страна, през юни напълно ще ви устройва.

Дева

Този месец Девите трябва да вземат отпуск и да попътуват. За избора на маршрут може да потърсите съвет от приятели. Разбира се, преди това трябва да довършите цялата си работа, а след това да тръгвате. Не се очакват някакви катаклизми в личния и в семейния живот при Девите, затова може да се отпуснете през юни. През 2017 година е най-добре да сведете до минимум контактите с хора, които не са ви приятни.

Хороскопът препоръчва на жените Деви да отделят внимание на творческия процес, а не да се занимават с рутинна дейност. Ако искате да смените работата или професията си, то не се съмнявайте в силите и възможностите си. През юни Девите без особени усилия ще постигнат успех и признание при мъжете, които харесват. Само не правете нищо, което не е по волята ви, дори и да си заслужава.

Мъжете, родени под знака Дева, имат шанс за кариерен ръст, само ако се трудят денонощно. Естествено, това изисква големи усилия и търпение, но и парите няма да ви паднат от небето. През юни 2017 година Девите буквално ще бъдат затрупани от интересни предложения. Струва ли си да ги разглеждат? Категорично – да!

Везни

Хороскопът за юни 2017 година не съветва Везните да се захващат със сто работи наведнъж и да преследват мними мечти. Здравомислието трябва да вземе връх над всичко, с което се занимавате. В личния живот на Везните може да възникнат сериозни проблеми в отношенията с избраника/цата, които ще се наложи да решат със собствените си сили и възможности. През юни 2017 година Везните могат да се преместят в нов дом или в друга страна. Добро планиране и точност – към тези качества трябва да се придържат Везните през този месец.

Жените Везни ще се радват на много интересни събития и развлекателни мероприятия. Ако възникнат препятствия по пътя към постигане на целите, то се обърнете към роднините си. Финансовото благополучие при Везните ще бъде над средното ниво, затова може да се поглезят с различни покупки за себе си този месец. Важно е да не мързелувате, а да проявите енергията си с цялата й мощ.

Хороскопът за юни 2017 година препоръчва на мъжете Везни да се заемат както с външно, така и с духовно преобразяване. Още повече, че вие отдавна планирате да измените стила си на обличане и да станете по-брутални мъже. Не се учудвайте, ако този месец любимата сама ви направи предложение за брак. Важно е вие да премислите своите чувства и да не се разкъсвате между различни дами.

Скорпион

Хороскопът за юни 2017 година предсказва на Скорпионите интересен и наситен месец. Вие ще бъдете обсипани с признания и ще се развличате на максимум. Само внимавайте, защото ако забравите за мярката, можете да останете без нищо. В средата на юни 2017 година на Скорпионите ще предложат да станат ръководители на творчески проект. Дори и не си помисляйте да се отказвате от тази перспектива! В началото ще ви трудно, но след това ще видите резултатите от своя труд.

Нека жените Скорпиони самостоятелно да решават проблемите си, както в службата, така и в личния живот. Разбира се, наоколо  ще има много съветници, но се доверете единствено на интуицията и сърцето си. През този месец на Скорпионите ще им бъде трудно заради тежка финансова ситуация. Ако успешно и грамотно вложите средствата си, то скоро ще подобрите своето положение.

Хороскопът съветва мъжете Скорпиони да сведат до минимум контактите с хора, които ги потискат и „черпят“ от енергията им. През този месец настроението ви ще се променя по сто пъти на ден, затова се придържайте към приетите норми. Скорпионите трябва да придвижат напред амбициозните си планове, дори ако за това са нужни пари, сили и време.

Стрелец

Хубаво би било Стрелците да си вземат отпуск. Вие напоследък доста сте се потрудили и сте заработили добри пари, може да си починете заслужено. Развлечения, срещи с приятели и активен спорт също са подходящи.  Важното е да постигнете духовно равновесие и да не страдате по всеки повод. През юни 2017 година не трябва да очаквате изпълнение на всички ваши желания. Някои от тях ще се реализират, но с някои поправки.

За жените Стрелци това ще бъде месец, когато ще се наложи да се занимават повече с дома и семейството, отколкото с развлечения и почивка. Натрупали са се доста задачи и проблеми и затова трябва да се заемете с тяхното решение. В личния живот Стрелците трябва да бъдат истински оптимисти, за да гледат спокойно на всички разногласия и спорове с избраника.

Хороскопът съветва мъжете Стрелци да бъдат внимателни в новите запознанства. Възможно е някой да се възползва от вашата доброта. В службата от Стрелците ще се търси решителност и инициатива. Дръжте в тайна своите планове за бъдещето, особено тези, които се отнасят до финанси. Не жалете сили и енергия за самоусъвършенстване.

Козирог

Хороскопът за юни 2017 година предсказва на Козирозите истински загадъчни събития. Именно заради тях ще им се наложи рязко да изменят плановете и даже принципите си. Козирозите трябва да се вслушват в интуицията си, а също и да се научат да тълкуват сънищата си. През юни предстои на Козирозите да обръщат внимание на знаците, които им изпраща съдбата. Ако към всичко подхождат обмислено, то едва ли ще направят сериозна грешка.

Този месец обещава на жените Козирози наситена културна програма. Очакват се романтични срещи и съдбоносни запознанства. През юни Козирозите трябва да се изявят като творчески личности. Благодарение на талантите си те ще могат да постигнат успех в професионалните дела и да се развият духовно. Лични тайни на Козирозите ще изплуват на повърхността, затова бъдете готови за това.

Хороскопът съветва мъжете Козирози повече да мислят за работата и финансовото си положение, отколкото за любовните интриги. Възможни са конфликтни ситуации в колектива, защитник на които ще се окажете именно вие. През юни Козирозите подсъзнателно ще се стремят към участие във финансови авантюри. Помнете, че по-лесно е парите да бъдат изгубени, отколкото заработени.

Водолей

Хороскопът за юни 2017 година предсказва на Водолеите много проблеми и заплетени ситуации в живота. Вие толкова ще се разстроите, че ще решите просто да наблюдавате от страни какво се случва. Но Водолеите трябва точно обратното да направят, те трябва да се вземат в ръце и да не се поддават на неприятностите. През този месец от помощ ще ви бъдат гъвкавото мислене и умението да усещате околните. Ако имате възможност, вземете си отпуск. Отидете до една туристическа агенция и си изберете пътуване по желана дестинация.

Добре би било жените Водолеи да бъдат търпеливи и устойчиви, особено, ако се сблъскат с конкуренти или завистници. Най-добре е свободното време през юни да използвате за любимото си увлечение или за близките приятели. В любовта трябва да внимавате какво казвате, защото ще поставите в неловко положение и себе си, и избраника си.

Хороскопът за юни 2017 година обещава на Водолеите този месец да бъде страхотен от всяка гледна точка. Вие ще бъдете толкова доволни, че ще забравите за всички минали обиди и минуси в живота. Водолеите могат да се влюбят така страстно и мълниеносно, че да решат напълно да изменят личния си живот. При срещи с приятели ще разберете много интересни новости.

Риби

По-добре е Рибите да не се водят по тези, които преследват користните цели. Разбира се, понякога вие самите сте излишно непокорни и напористи. Такава позиция ще ви помогне да постигнете успех в работата, но не и в личния живот. През юни Рибите жадно ще поглъщат новата информация и ще се стремят към хармония. Енергията ще бъде достатъчно, за да постигнат победа без загуба и разочарование. Не давайте воля на чувствата и емоциите си в любовта.

Хороскопът за юни 2017 година препоръчва на жените Риби да контролират своите емоции и необуздани желания. Понякога сте твърде загадъчни за околните, а понякога изключително открити. Рибите трябва да се придържат към своите принципи и да не вършат необмислени действия. Научете се да казвате „не“, ако го изисква създадената ситуация.

Би било от полза за мъжете Риби да плуват по течението, а не да се противопоставят на съдбата. Още повече, че сега всичко е спокойно и премерено във вашия живот. Активността през юни само може да ви навреди, а мирното съзерцаване и обмислянето на плановете ще бъде полезно за Рибите през тази година. В края на месеца се заемете с ремонт на дома, битови въпроси и плащане на сметки.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара