ОВЕН

ovenТя е носител на доста твърди принципи, до някъде инат, което се отразява на нейните еротични наклонности. Стреми се да избира сама мъжа, умее да се покаже в обществото, създавайки имидж на привлекателна жена. В интимния живот тя е много егоистистична, но то e заради желанието да получи от партньора това, което очаква от идеалния мъж. Еротиката й е леко педантична, защото се ръководи от своите устойчиви представи за секса. Не обича да се подчинява дори в леглото, именно тук й нужен силен и властен партньор. Тя е с неизчерпаема жизнена енергия и е в състояние да достави истинско удоволствие на мъжа.

ТЕЛЕЦ

telecРодената под този знак е очарователна и изискана, капризна и чувствена. Тя се стреми да се заобиколи с красиви вещи и блестящи мъже. Отлично разбирайки нейния характер, мъжът се стреми към нейната близост, защото тя е великолепна партньорка, способна да подари изтънчено чувствено наслаждение. Епикурейското й възприятие на живота й помага да избегне много сериозни проблеми и тягостни връзки. Радостта й от пълноценните усещания се предава на избраника й. Неговата радост не е продължителна, след известно време той открива своята епикурейка в обятията на друг. Тя е искрена в еротиката и се отдава на своето влечение безогледно, стараейки се да научи новия си партньор на все още неизвестно наслаждение. Трябва да признаем, че за мъжете тя е толкова привлекателна и мамеща, колкото и разорителна. Съпружеския й живот често е неустойчив.

БЛИЗНАЦИ

bliznaciВидимо жената Близнаците има определена раздвоеност. От една страна – ум и проницателност, прекрасен характер, умение да общува с хората – всичко това й помага да постига добри резултати. Но същият ум и разбирането на хората не й дава шанс да си намери единствения и неповторим мъж. Тя е верен и надежден приятел за много, но не може да намери равностоен партньор. Именно на него тя е готова да подари своята чувственост и привързаност. Но достойните за нея мъже се срещат рядко и пламъкът й може и да не се разгори. В някои случайни връзки просто намира физическо удовлетворение. Но ако такава жена срещне все пак своя избраник, то техният съюз ще бъде образец за семейно щастие.

PАК

rakПо натура тя е извънредно еротична и усилено се стреми към чувствено наслаждение. Но с мъжете се държи хладно и непристъпно. Струва й се, че въжделенията й са слабост, която мъжът ще види, а на нея не й се иска да признава каквито и да било свои слабости. Тя губи много усилия, за да изглежда силна и самостоятелна. Но тя е лесно възбудима, страстта я обхваща и тя се опитва да я скрие и това я довежда до грубости. След близост тя се старае повече да не се среща с партньора, а ако е невъзможно – става капризна и раздразнителна към него. Но ако попадне на търпелив и тактичен мъж, способен да не мисли за себе си, а да се погрижи за пълното удовлетворение на нейните желания, тя получава от близостта наслада. Трябва да отбележим, че не са толкова много мъжете, способни на подобна жертва.

ЛЪВ

luvТя далеч не е с лъвски темперамент, макар че е доста привлекателна и е способна да завърти и най-трезвата глава. Чувствата й винаги остават спокойни и проявява разсъдителност при всякакви обстоятелства. Дори по време на близост, мъжът усеща нейния безпристрастен поглед. Отчасти това може да се обясни с нейната физическа хладина и слабия й интерес към секса. На нея й е писано да бъде добра жена и майка. Именно при отстояването на интересите на семейството се проявява нейната лъвска натура. Но безразличието й към секса създава много проблеми на съпруга. Продължавайки да я обича, той встъпва във връзка с друга жена, способна да му даде цялата гама на еротичните отношения. Тя е ревнива, но за изневярата трябва да обвинява само себе си. Ако срещне мъж с такова еротично търсене, то техният брак може да бъде напълно успешен.

ДЕВА

devaВсичките си най-добри женски качества й е предало това съзвездие: красота и мек характер, вярност и нежност, пълно сексуално усещане. Тя е много привлекателна за мъжете, но никога не използва това си качество с користни цели. Доставя й огромна радост съзнанието, че мъжете й се наслаждават. Не трябва да се очакват от нея свръх страсти и буйна екзалтация, тя е създадена за ласки и глезене и това обогатява близостта с нея с неповторими цветове. Има дълбоко уважително отношение към мъжете и в мъжките обятия се чувства спокойно и надеждно. Това усещане се предава и на избраника й. Тя е леко срамежлива. Нейната привлекателност връща мъжа към нея отново и отново. А след това той остава завинаги, докато стане достатъчно опитен, за да се разбере една проста истина: „Никое добро дело не остава ненаказано.“ Девата е идеалната жена, майка и домакиня.

ВЕЗНИ

vezniНейните еротични стремежи са заложени в подсъзнанието й. От време на време тя с удивление ще се открива в ново легло и ще се чуди как е станало това. Тя е темпераментна, но сексът не е цел за нея, макар че реално заема голямо място в живота й. Везните като поведение през цялото време се колебаят. Със силен мъж, който е способен да я подчини, тя покорно ще следва неговите желания. Със слаб партньор – тя сама ще бъде стопанка на положението. И в единия, и в другия случай мъжът не получава усещане за пълна интимност, говорим само за чисто физическо удовлетворение. Когато тя чувства, че е обичана, става весела, обаятелна, макар че романтична натура едва ли можеш да я наречеш. В брака нейното сексуално поведение става по-осъзнато и по-заинтересовано.

СКОРПИОН

scorpionЗа нея са приложими определения като: фатална, загадъчна, тайнствена. Страстта й е безгранична. Всичките й постъпки са подчинени на една цел – получаване на сексуална наслада. Тя е енергична, умна, красива. Мъжете просто си губят ума по нея. Тези, които мечтаят за „знойна“ жена, именно в нея намират олицетворение на този идеал. Тя отлично се владее, но в минути на интимност премахва всички условности, става особено прекрасна в своите лудост и безумие. Партньорите й израстват в собствените си очи и това я прави още по-привлекателна. Тя е опасна за мъжете, които, опознавайки върховете на интимната близост, не могат да се отърват от нея и стават роби на своите чувства. Заради такива жени се рушат кариери, разбиват се семейства, но мъжете отново и отново се хвърлят в този водовъртеж. За мъжа си тя често става добра опора и прави всичко, за да достигне той блестящ успех.

СТРЕЛЕЦ

strelecПревъзходна партньорка за тези, които обичат умни, весели, увлекателни жени. В сексуален план е примамлива и неизтощима. Тя умее да цени живота във всичките му прояви – работа, изкуство, спорт, семейство. Сексът за нея е начин да усети напълно ежедневието и тя се стреми да извлече от него максимална наслада. Шумна, жизнерадостна, пълна с фантазия. Тези качества са й присъщи в интимната близост. Сама избира партньора си и става истински щастлива само когато напълно удовлетвори своите желания. Знаейки цената си, към измяната на мъжа се отнася спокойно, както всъщност и към своята. Семейният живот за нея е нещо сериозно, но не винаги съумява да го направи хармоничен, защото жаждата за нови впечатления често я отдалечава от домашното огнище, където оставя объркания си съпруг.

КОЗИРОГ

kozirogРодените под този знак често се измъчват от противоречия между желанията си и възможността за тяхното удовлетворение. Те е еротична и влюбчива, но едновременно и строга при спазването на външното приличие. Поради това нейната страст често не намира изход, което може да бъде причина за многобройните й комплекси. Мъжете се стремят към нея, чувствайки, че е търсената партньорка, но остават в недоумение, натъквайки се на създадения от нея добродетелен образ. Натрупващото се в нея влечение от време на време премахва бариерите и тя се хвърля с главата напред в кратко приключение, отхвърляйки своите принципи и поразявайки партньора с темперамент и изтънченост. В съпружеските отношения често слага рога, но, терзаейки се и с разкаяние, тя отново става добродетелна. После темпераментът й пак търси изход. На преклонна възраст такива жени се затварят в себе си и стават сърдити бабички.

ВОДОЛЕЙ

vodoleiВ нейният дом винаги има много гости, които са привлечени от ума, обаянието и общителността на домакинята. Но това не означава, че тя е така разнообразна и в интимните отношения. Да бъде добра съпруга, умело да води дома си, своята любов към премереност и порядък тя пренася и в спалнята. Съблазнен от нейното външно очарование, мъжът се стреми към нея в търсене на нови усещания. Но след близостта им в паметта му остава само мигане на свещите и шумолене на листа. Тя не е запозната с буйната еротика, за нея това не е нужно, радостта в живота тя вижда във веселата компания и интересното общуване. И ако нейното желание е да накара мъжа да ревнува, то той може да бъде напълно спокоен – тя му остава вярна. Водолей –прекрасна партньорка за мъж със слаб темперамент, търсещ не толкова секс, колкото спокойствие и внимание.

РИБИ

ribiНейният свят е свят на актьори, художници, литератори, свят на бохеми. Тя живее в измислено царство на мечти и надежди. Нейната еротика се реализира в обожанието, в любовната „драматургия“, в играта, но не във физическата близост. И понеже тя се старае в своето богато въображение да превърне партньора си в принц, то действителността не й носи удовлетворение в близостта. Животът й преминава в очакване на чудо, в надежди да срещне онзи, който ще й постеле легло от рози. Като правило, мъжете не се връщат при нея, защото те не обичат романтичните сълзи по време на интимни ласки. Неразбирането, че в секса не само се взима, а се и дава, я поставя в състояние на постоянна меланхолия. Като цяло тя е добра и много юноши придобиват първия си опит в нейните обятия. В брака тя често изневерява, като не е в състояние да обясни тази си необходимост.

Още статии от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара