Като опровергава мита, че най-горещият сезон е интересен само на морето, TOP SECRET ви дава възможност да усетите по различен начин лятото в София.

За ценителите на джаз, суинг, фънк и боса нова музиката календарът е изпълнен с концертни вечери на живо. Всеки четвъртък от 1 юни до 21 септември столичани и гости на града могат да се потопят в красотата на живата музика. TOP SECRET ви очаква около басейна с галещи сетивата аранжименти, ново селектирано меню и богат избор от ароматни коктейли. Всички предпоставки за едно по-различно градско лято.

Между  имената на музикантите, които ще разнообразят вечерите ви, са Михаил ЙОСИФОВ, Ангел ЗАБЕРСКИ, Велислав СТОЯНОВ, Роко ЗАХАРИЕВ  и неговата група Metaformoza, Деси АНДОНОВА (Sentimental Swingers, Phuture Shock), латино бандата MANGO DUENDE, а също и по-нови за музикалната ни сцена изпълнители, сред които певиците Весела МОРОВА и Лили ИЛИЕВА, както и обещаващи млади инструменталисти от НМА “Проф. Панчо Владигеров”.

Програмата е богата и започва на 1 юни със страстната латиноамериканска музика на бандата MANGO DUENDE.

Автентичният вокалист от перуански произход Алекс Линарес ще ви въвлече с харизма и глас в многообразието на латино музиката. Заедно с перкусиониста Христо Ганев, създават през 2008 г. бандата Mango Duende, която бързо става известна с щурите си партита.

Всеизвестна е почитта на Mango Duende към разнообразната музика на Латинска Америка. Вдъхновена от редица имена като Марк Антъни, Ибрахим Ферер и Сезария Евора, бандата създава свои парчета, доказали се като хитове сред латино обществото в България. Групата взима участие и в редица музикални фестивали като “Fanta Dance Festival”, “Brazzobrazzie”, “Beer Relation Festival” и “Nis Festival”.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара