В утрото на 20-и април Слънцето прекрачва прага в знак Телец и ще остане в неговото царство до 21-ви май.

Небесното тяло е енергия, живот, светлина и топлина. Неговата небесна разходка всяка година, справедливо в рамките на месец, раздава от своите блага на всеки зодиакален знак. Сега прегръдка от него ще получи гостоприемния и мил Телец, който ще ни напомни за себе си.

Знакът е втори в астрологичното колело, земен и пасивен.  Отговаря за нашата ценността система и онова което е важно за нас. Какво ценим и как се отнасяме към вещите си и парите. Сега е моментът да обмислим и ако е необходимо да ревизираме и поправим отношението си по тези теми. Какво притежаваме в себе си като потенциал? Дали увлечени от темпото на живота, не забравяме за значимите неща? Какво притежаваме и към какво се стремим? Кои сме?

Ценим ли се достатъчно?

Щедри ли сме или прекалено много си правим сметка?

Сайтът на астролог Венета Матева

След 1-ви май, Слънцето ще има в компанията си Уран и Юпитер. Използвайте това време за да потърсите нови пътеки, които да ви изведат към повече щастие и лично удовлетворение. Бъдете креативни и се опитайте да пуснете старите си модели на поведение. Имате подкрепа от звездите за късмет и нови възможности.

Хората, избрали Слънцето на Телеца, в този живот имат за цел да бъдат стожери на постоянството, непоколебимостта и издръжливостта. За разлика от предходния знак Овен, който е нетърпелив и привлечен бързо от новости, Телецът е непоклатим в своите осъзнати и мъдри избори. Той е сигурното рамо, на което може да се облегнем в труден момент. Неговата всеотдайност е неповторима.

Той е избрал да създава смисъл,

който да бъде полезен и градивен за себе си и околните. Енергията му обединява волята, постоянството, ината, отдадеността, комфорта, спокойствието е верността в едно и ги интегрира във всяка дейност, занимания и отношения.

Най-привилегировани в този период ще са Телците, Козирозите и Девите. Те могат да очакват развитие на идеи, реализиране на планове и успешни сделки.

На прилив на енергия и повече късмет ще се радват хората, родени с Асцендент Телец и Скорпион.

Лекота и успех могат да очакват всички Раци и Риби.

За Овните и Близнаците, предстои спокоен и хармоничен период.

Търпение и оптимизъм,

това Слънце ще изиска от Везните и Стрелците. Те трябва да бъдат упорити и последователни в делата си.

В този период, с намалени сили и настроение ще бъдат представителите на знаците – Лъв, Скорпион и Водолей. Те трябва повече да почиват и да не се натоварват с допълнителни ангажименти.

Ако искате повече да разберете за своята зодия и вашата мисия в живота, ви препоръчвам моята нова книга „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“. Там ще намерите информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни.

Налична е във всички големи книжарници. От мен може да я получите с автограф и послание.

За покупка на книгата може да получите информация тук.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара