Овен

horoscope-639126_960_720Хороскопът за февруари 2017 година за Овен предсказва интересни проекти и перспективна работа. Сътрудничеството с партньорите ще премине на високо ниво, затова нека не ви плашат временните затруднения. Финансови проблеми за Овните, през февруари, не се предвиждат, затова може да си позволите някои развлечения.  Дори и да се сблъскате с конфликти, то всички спокойно ще се разрешат. Овните не трябва да се страхуват от конкуренция, защото винаги може да разчитат на помощ от приятели.

Хороскопът за февруари 2017 година обещава на жените, представителки на знака Овен, много разочарования, свързани с любовта. Ако вие сами сте решили  да се разделите с избраника, то няма за какво да съжалявате. Но, ако чувствата още не са угаснали, се постарайте през февруари да оправите отношенията си. Овните не трябва през 2017 година да взимат прибързани решения без да се посъветват с роднините си. Още повече, че при вас има голяма възможност да се издигнете нагоре по кариерната стълбица.

Любовна съвместимост на зодиите

Хороскопът за февруари 2017 година препоръчва на мъжете Овни да бъдат по-настойчиви и решителни в личния си живот. В трудовата сфера също трябва да проявявате амбиции, тогава успехът няма да ви накара да го чакате дълго. През февруари 2017 година Овните трябва по-малко да се съмняват и да скромничат, когато се отнася за любовта. Особенно, ако отдавна харесвате и търсите компанията на жените.

Телец

horoscope-639127_960_720Хороскопът предсказва на Телците доста критики и забележки от страна на приятели и роднини през този месец. Ще ви бъде трудно да преживеете всичко това, но ситуацията рязко ще се измени. Нужно е не само време, но и отстъпчивост от страна на самите Телци. През февруари трябва да се погледнете от страни, за да промените своя характер и да станете по-меки в отношенията си към хората. В любовта Телците ги очакват разочарования.

Февруари обещава на жените Телци успешен месец, когато много дела ще се получат така, както им се иска. Ще започнете любовен роман с мъж, към който отдавна изпитвате симпатия. През февруари Телците ще привличат всички със своя чар и остроумие. Още повече, че ще бъдете изключително мъдри, няма да подминете никого без внимание и подходящ комплимент.

Февруари е добър месец за мъжете Телци, когато всичко ще се оправи и в службата, и във финансите. Най-важните качества за Телците през февруари ще се окажат здравият разум и практичността. През 2017 година вие ще започнете любовен роман, който едва ли ще прерасне в нещо конкретно. Затова не жалете времето си и прекарвайте всяка възможна минута с избраницата си.

Близнаци

horoscope-639122_640Хороскопът за февруари 2017 година препоръчва на Близнаците да се обръщат към приятелите си във всички трудни ситуации. Във вашия живот ще има много възможности, за да преуспеете и да постигнете желаното. Близнаците, през февруари, трябва по-често да гледат в страни, а не само в краката си. Само по този начин ще можете да срещнете любовта и да намерите надеждни бизнес партньори. Финансовото положение на Близнаците ще бъде стабилно, затова смело организирайте шопинг или пътуване.

Хороскопът за февруари 2017 година обещава на жените Близнаци незабравими запознанства, комуникативност и нови начини за решаване на проблемите. Възможни са дребни спречквания с колегите и конфликти с роднини. Ако през февруари Близнаците не отстъпват нито крачка от набелязания план, то в края на 2017 година ще се окажат безспорни победители във всичко, с което се захванат.

Хороскопът за февруари 2017 година предсказва за мъжете Близнаци труден месец, както в психологически, така и във финансов план. Но разбира се, репутацията ви е безупречна, затова в личния бизнес и в службата, през февруари, ви очаква успех. Възможни са проблеми в отношенията с избраницата. Тя ще изисква от вас твърде много, което, за съжаление, вие не можете да й дадете.

Рак

horoscope-644862_640Хороскопът за февруари 2017 година предсказва за Раците надеждни приятели и нова сфера на дейност. Не трябва да отлагате нищо за по-късно. Ако някои от проблемите и ситуациите се нуждаят от проверка, то Раците трябва да се заемат с това през февруари.  В трудните моменти се обръщайте за съвет към близките си и по-малко се паникьосвайте. Очакват се запознанства, както в лично отношение, така и в делови план.

Хороскопът за февруари 2017 година, за жените Раци, обещава многобройни разправии, свързани с роднини и приятели. Естествено, ще се радвате, че проблемите не ви засягат лично, но на Раците ще им се наложи да правят неща, които не искат. В службата обстановката ще бъде напрегната. Ще бъдете контролирани и от шефа, и от колегите. Възможно е да се опитат да ви преместят на друга длъжност.

Астрологична рождена карта

Хороскопът за февруари 2017 година, за мъжете Раци, предсказва много трудности в работната сфера. Вие твърде присърце приемате всичко, дори и това, което касае непознати хора. Семейството ще изисква от Раците да изпълнят своите задължения и да имат финансови приходи. Важното е да не се нахвърлите върху роднините си и да бъдете агресивни. През 2017 година на Раците им предстои да се занимават с въпроси относно наследство.

Лъв

horoscope-639123_640Хороскопът за февруари 2017 година обещава на Лъвовете много позитивни емоции и положителна енергия, която ще се излъчва не само от хората, но и от обкръжаващата природа. Наслаждавайте се на студеното време, дишайте чист въздух и се радвайте за това, че ви има. Лъвовете ще поискат да създадат нещо ново, както в професионалната, така и в личната сфера. Освен това за успех през 2017 година имате всичко – сили, възможности, пари. Само не бъдете прекалено амбициозни.

Хороскопът за февруари 2017 година предсказва на жените Лъвове постоянни търкания и проблеми в отношенията с мъжете. Относно бизнеса и сътрудничеството, също ще се случат различни  катаклизми. Лъвовете постоянно ще намират кусури на избраника си, което ще създаде ужасна семейна обстановка. Ако през 2017 година вие не промените тактиката си на поведение в любовта, то ще останете сами.

Хороскопът за февруари 2017 година предсказва на мъжете Лъвове чудесен месец, когато вие ще бъдете не само уверени в своите сили, но и ще дадете на други хора заряд от бодрост. С любовта, парите и работата всичко ще бъде благополучно. През февруари 2017 година много е вероятно Лъвовете да имат изключително много интимни връзки и флиртове с колеги. Бъдете благоразумни когато работата се отнася за чувства.

Дева

horoscope-641920_640Хороскопът за февруари 2017 година обещава на Девите много работа, която трябва да свършите непременно. Само не започвайте всичко наведнъж, защото няма да успеете в нищо, а и ще направите много грешки. Планирането и премислянето – ето това е разковничето, което ще помогне на Девите да преуспеят през февруари. Разбира се без емоции и физическа умора няма да мине, но ще имате сили за всичко. Още повече, че приятелите винаги ще бъдат до вас през 2017 година.

Хороскопът за февруари 2017 година предсказва за жените Деви дребни спънки в службата и в личния живот. Но, ако обърнете внимание на дреболиите, животът ще ви зарадва с изненади. Девите не трябва да си измислят проблеми там, където ги няма, само тогава всичко ще бъде наред с нервите. През февруари всичко ще се уреди без ваше участие, затова повече си почивайте и съзерцавайте.

Хороскопът за февруари 2017 година съветва мъжете Деви да се заемат с основната си работа и да не се разсейват. Ако имате интересни идеи, относно излизането на фирмата на международния пазар, разкажете за това на шефа и на колегите си. Вашите начинания през 2017 година непременно ще бъдат подкрепени. През февруари е възможно мъжете Деви да осъществят романтично запознанство с „жената на мечтите си“. Важното е да не изпуснете шанса и да продължите приятните отношения.

Везни

horoscope-644863_640Хороскопът за февруари 2017 година обещава на Везните проява на най-добрите им качества от характера. Ще бъдете весели, позитивни и много находчиви. Никакви препятствия няма да ви плашат през 2017 година на Везните им предстои постоянно да пътуват по дела, да звънят на партньори и да установяват нови връзки. Някои от Везните сериозно ще увлекат по религия, възможно е да влязат в секта. Бъдете благоразумни и не свързвайте със странни личности.

Везните през февруари, в службата могат да завържат любовен роман с колега/жка. Ако вие сте семеен човек, то бъдете внимателни, защото за вашето лекомислено поведение ще разберат всичките ви роднини. Хороскопът за февруари препоръчва на Везните повече да се занимават с децата си, дома и службата. За вас сега е важно да нормализирате финансовата ситуация.

Хороскопът за февруари 2017 година съветва Везните да бъдат по-сдържани и отстъпчиви с колегите си. Ако участвате във всички дейности, не се учудвайте на репутацията си на парвеню. Ако Везните са планирали пътуване през февруари, трябва да знаят, че то ще бъде успешно и доходно. По време на пътуването може да се запознаете с интересен човек, с който да започнете приятелство и сътрудничество. Само се старайте по-често да се вслушвате в интуицията си, особено когато се касае за любов.

Скорпион

horoscope-644864_640Хороскопът за февруари 2017 година обещава на Скорпионите доста домашни проблеми, които ще бъдат свързани с близки роднини. Колкото по-отстъпчиви и меки бъдете, толкова по-добре ще бъде за всички сфери на живота. Не се натрапвайте в чуждите дела през февруари, за да не попаднете в неприятна ситуация. Бъдете сдържани и пускайте в действия необуздания си темперамент. Скорпионите, през 2017 година, ще направят ремонт у дома си и ще си купят много полезни вещи. По-добре ще бъде да не планирате дълго пътуване през февруари.

Предстои ви да решавате въпроси не толкова от личен характер, а по-скоро касаещи приятелите ви. През февруари родените под знака Скорпион мога да си купят кола или да продадат недвижим имот. Хороскопът за февруари 2017 година съветва Скорпионите да отделят повече внимание на любимия си човек и да се погрижат за по-възрастните членове на семейството си. Не се скъпете на ласки и грижи, всичко ще ви се отплати.

Хороскопът за февруари 2017 година за Скорпион, които имат семейство, не съветва да се стремите ревностно към лидерството. Съпругът/та и децата едва ли ще разберат вашата нервност по всеки повод, затова бъдете деликатни и мъдри. Скорпионите трябва да подходят много сериозно към възпитанието на децата. Живо ще се интересувате от всичко свързано с тях – спорт, хоби, приятели, училище.

Стрелец

horoscope-641919_640В службата, при Стрелците, през февруари ще възникнат големи трудности. Именно те ще подронят сериозно вашия авторитет и ще повлияят на общото ви самочувствие. Хороскопът за февруари 2017 година съветва Стрелците да бъдат по-малко емоционални и да приемат разумни, а не спонтанни решения в живота. Научете се да отстъпвате на близките си, тогава в отговор и от тях ще получите такава реакция.

Хороскопът за февруари 2017 година обещава на Стрелците ярки събития, отнасящи се не толкова до личния,  колкото до професионалния живот. Конкурентите и завистниците не спят, затова няма да пречи да бъдете внимателни. През февруари са възможни конфликтни ситуации дори с непознати хора на улицата. В любовта през 2017 година ще се появи съперник/ца на Стрелците.

Февруари 2017 година ще бъде за Стрелците малко по-спокойно и по-благоприятно време. Ще стартирате делови контакти и ще оправите отношенията си с приятелите си. За съжаление, това не може да се каже за любовните връзки. Хороскопът за февруари 2017 година за Стрелец предсказва неразбирателство с избраника/цата. Ако вие търпеливо изчакате да отмине нажежената ситуация, то всичко ще се оправи.

Козирог

horoscope-677900_640Хороскопът за февруари 2017 година обещава на Козирозите духовно израстване и способност обективно да оценяват случващото се. Не преживявайте, ако не успеете да изпълните замисленото. Старайте се самостоятелно да решавате проблемите си през февруари, не ги прехвърляйте на чужд гръб. Козирозите ги очакват трудно отношения с началството, но не се опитвайте да всичко на секундата. Грешки правят всички, затова Козирозите трябва да се научат да се абстрахират от неприятностите.

Хороскопът за февруари 2017 година за Козирог предсказва трудности във финансов план. Вие искренно ще съжалявате за своите близки, а не за собственото си неудобство.  В края на месеца финансовото положение ще се оправи, което ще повиши настроението на Козирозите и ще им позволи спокойно да се „прошетат“ по магазините. Възможно е да ви върнат заем или да ви изплатят премия за отличната работа.

Хороскопът за февруари 2017 година съветва Козирозите да организират семеен празник или да излязат на кафе с приятели. Може да поканите гости, да купите нова съдинка и в нея да приготвите за вечеря нещо изискано. През февруари Козирозите трябва да се притесняват от сплетни от страна на колеги. Възможно е някой да ви завижда и затова да ви очерня.

Водолей

horoscope-639124_640Хороскопът за февруари 2017 година за Водолей съветва смело да внедрявате плановете си в живота, дори и най-яростните си фантазии. Всичко ще ви се получи, ако поискате и положите максимални усилия. Още повече, че през февруари от Водолеите ще взимат пример тези, които мечтаят да се реализират творчески. Очаквайте дълги пътувания и незабравими срещи с хора. През 2017 година Водолеите са длъжни сами да решат,  кое за тях е важно и на  кое не си струва да обръщат внимание.

Водолеите през февруари ще се забавляват, ще се влюбват и ще организират съдбата си по своите си правила. Ще ви се възхищават много,  ще ви хвалят и ще ви благодарят за помощта. Хороскопът за февруари 2017 година за Водолей обещава много приятни запознанства, романтични срещи и обяснения в любов. Ще ви се иска да командвате, да бъдете лидери и дори ще проявите властолюбие по отношение на хората.

Хороскопът за февруари 2017 година за Водолей препоръчва да не отстъпвате от набелязаните планове, но и това, все пак, да не ви излиза през носа. Постарайте се да се придържате към правилата, установени от обществото, а не от вас. През февруари 2017 година на Водолеите могат да предложат абсолютно нова сфера на дейност. Не се ядосвайте заради недостига на пари, защото новото ви хоби ще ви помогне да укрепите финансовото си положение.

Риби

horoscope-639125_960_720Хороскоп за февруари 2017 година предсказва за Рибите нееднозначен период и резки промени в настроението. Ситуациите могат да се променят със скоростта на вятъра, затова няма да може да задържите всичко. Но, ако Рибите погледнат на всичко по-оптимистично, то тях ги очаква успех и в службата, и при взаимоотношенията с хората. През февруари 2017 година трябва да бъдете творци и създадели едновременно.

Хороскоп за февруари 2017 година за Риби обещава обаяние и находчивост във всички области на живота. Вие ще покорявате всички със своето очарование, сексуалност и умение да изглаждате конфликти. Много ще счетат Рибите за загадъчни непознати, а пред някои те ще разкрият душата си, напълно. Поклонниците и завистниците  ще бъдат по равни количества, затова трябва да бъдете внимателни. Любовта  ще завърти главата на Рибите, но не трябва да забравят за работата си, общувайки с избранника си.

Хороскопът за февруари 2017 година препоръчва на Рибите да бъдат внимателни и да мислят, особено, ако работата се отнася до пари и кариера. Не се съмнявайте в себе си и в тези, които са ви помагали нееднократно в живота. В средата на месеца отношенията с колегите и деловите партньори ще се усложнят.

Още хороскопи – в сайта на Мая Павлова

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара