Основното събитие на седмицата е съвпадът на Юпитер и Уран в Телец на 21 април, който символизира началото на нов 12-годишен социален цикъл, пробив в областта на авангардните технологии и нова отправна точка за реформиране на световната финансова система.

Продължава ретроградният период на Меркурий (1-25 април), което означава, че всички осъзнавания и емоции, които възникват от случващото се около вас, са дълбоко съхранени в дълбините на подсъзнанието на всеки човек. Не забравяйте, че думите, изречени в този момент, може да звучат страстно и убедително, но са напълно безполезни.

През втората половина на април основните аспекти са насочени към осъзнаване на стойността на свободата и независимостта. А също така полагат основите на ориентирани към бъдещето социални програми. Това е подходящо време за обединяване на хората, за създаване на основа за организиране на нови политически партии и групи по интереси.

На 19 април в 16:00 ч. Слънцето навлиза в знака на Телеца, като засилва желанието за материални ценности. Обстоятелствата ви принуждават да се превърнете в по-настойчив, упорит и търпелив човек, независимо от това, което се случва във външен план.

ОВЕН

Предстои не най-лесният период – най-добре е да направите пауза, да си починете, да прекарате време сами или с близките си. Не забравяйте, че колкото по-тихо вървите, толкова по-далеч ще стигнете. За дела от професионален характер седмицата не е много подходяща. Кариерата и бизнес делата ще се забавят малко, но не се притеснявайте – това ще ви помогне да довършите започнатите проекти, да обмислите добре следващите стъпки. Ако сте планирали да напуснете или да смените работата си, по-добре е да изчакате до края на април.

ТЕЛЕЦ

Предприемачите ще могат да получат инвестиции от чуждестранни компании, както и да се отърват от заеми. Но представителите на творческите професии ще имат трудна кариера, ще се появят нови предложения и творчески идеи. Служебните пътувания и командировките ще бъдат успешни. Ръководителите на проекти ще имат сложна работа с документи, както и с различни отчети, които ще са необходими за проверка на властите. За служителите и работниците се препоръчват скромност, отговорност и чувствителност.

БЛИЗНАЦИ

Във финансово отношение този период е успешен, парите ще идват редовно, дори ще станат малко повече. Можете да разчитате на увеличение на заплатата или на бонус, но това ще се случи, ако не спорите с началниците си и не се противопоставяте на тези, които имат власт и материални ресурси. В личен план нещата до голяма степен остават непроменени. Любовните афери ще останат на заден план (в края на краищата, всичко е достатъчно предвидимо и без това), защото кариерата е по-важна от всичко останало в момента.

РАК

Чувствате се физически свободни и независими в мисленето си. Възможно е да се присъедините към някоя група или да участвате в делата на организация, което ще се окаже доста перспективно за вас. Действията, които ще предприемете в колектив, ще ви донесат забележителни ползи. Във вашите възгледи и подходи за общуване с хората през тези дни ще се проследи желанието за равенство и решителност. А това се харесва на околните – социалният ви кръг ще се увеличи.

ЛЪВ

Ще се стремите да укрепите ролята, която играете в живота на вашите приятели, родители, близки или колеги. Възможни са успехи в областта на финансите, инвестициите, създаването на фондове, интернет проектите, компютърните технологии, организирането на полети и групови дейности. Не оставайте сами, тъй като разположението на планетите показва добър шанс да срещнете своята „сродна душа“. Подходящи ще са социалните мрежи, форумите и сайтовете за запознанства, където лесно ще намерите съмишленик, а ако имате късмет – и сродна душа.

ДЕВА

Не забравяйте да намерите време за почивка и укрепване на имунната си система, добрата новина е, че ще има такива възможности – сега не е моментът да бъдете герой във всеки смисъл и във всички области на живота. Това е добро време за подновяване на дългогодишни контакти, включително и любовни. Може би започналият романс няма да е дълъг, но определено ще озари живота ви. Ако обаче желаете да удължите връзката, партньорът ви вероятно няма да има нищо против. Така или иначе, ще усетите свежия вятър на промяната.

ВЕЗНИ

Изключителни по важност, но напълно неочаквани събития, носят най-благоприятни последици. Възможно е да срещнете някои трудности при реализирането на плановете си, но ако положите повече усилия, ще успеете да завършите месеца с добри резултати. Възприемете мотото – само напред! Тази седмица е много важна за професионалните въпроси, но не бива да разчитате на лесно решение на проблемите и на късмет.

СКОРПИОН

Работните процеси бележат добър напредък, но много зависи от умението ви да общувате с бизнес партньорите. Единственият недостатък е, че всички планирани дейности може да вървят малко по-бавно от първоначално предвиденото. Използвайте личния си чар, за да постигнете увеличение на заплатата или подписване на нов договор. Сега е важно да се съсредоточите върху идейния компонент на дейностите си. Запишете се на обучение или курсове, за да подобрите ефективността си.

СТРЕЛЕЦ

Възможни са делови пътувания. Не се очакват особени проблеми с финансите, но близките ви ще имат нужда от материална подкрепа, така че са възможни непланирани разходи. Конфликтите с колеги и ръководството могат да бъдат потушени чрез неутрална комуникация. Въздържайте се от рискови инвестиции. Служителите могат да преговарят за преместване на друга работа или за повишение на предишното място. Можете също така да „хвърлите стръвта“ за бонус или допълнителни доходи.

КОЗИРОГ

Дългогодишните обиди и неизречените думи силно подкопават доверието, оставят място за страх, което е недопустимо в любовта. Двойките, които отдавна са на ръба на развода, трябва да вземат балансирано решение, особено ако в съюза растат деца. Съгласете се веднага за разделянето на имуществото, в противен случай бракоразводният процес ще се проточи дълго. Възможни са срещи със стари приятели и бивши партньори, съвсем реалистично е и възобновяването на прекъснатите някога отношения. За целесъобразността на подобно помирение трябва да решите само вие.

ВОДОЛЕЙ

Седмица на дълбок вътрешен анализ на случващото се. Промяна на възгледите, приоритетите, идеалите. Избягвайте рисковите спортове, не превишавайте разрешената скорост по пътищата. В противен случай можете да бъдете спокойни – тялото ви сега е защитено от благоприятните аспекти на планетите. Може да почувствате рязка, непредвидена намеса в живота на Висшите сили. Възможни са и приятни изненади, например незабавно решение на сложни проблеми. Авантюристичните, оригинални решения, свързани с известна доза риск, ще ви донесат успех.

РИБИ

По пътя ви има много подводни камъни. С някои от тях ще трябва да се сблъскате през втората половина на април. Но предстоящата седмица е подходяща за уреждане на отношенията с колеги и подчинени, както и с вашите началници. Предприемачите ще бъдат близо до разрешаването на въпроси, свързани със спорна собственост. Очакват ви нови интересни проекти, обучения, професионално развитие, командировки. Ще трябва да вземете решения относно романтичните отношения.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара