За първи път дамската и мъжка колекция H&M Studio ще бъдат достъпни за пазаруване онлайн веднага след като бъдат показани с модно шоу в Париж на 1 март, както и в избрани магазини още на следващия ден.

С присъединяването към т.нар. “see-now, buy-now” бизнес модел, H&M прави крачка напред и скъсява разстоянието между представяне и продажби. Затова, месец по-рано, H&M представя само първите 16 визии, които илюстрират идеите на колекцията, чийто пълен блясък ще бъде показан в Париж.

Грацията и романтичната елегантност на балета, съчетани със спортната страст, създават общо послание за любов в колекцията H&M Studio SS17.

 

„Дамската колекция е посветена на любовта, с позитивното послание за надежда и оптимизъм. В нея опознаването на миналото, примесено със съвременна енергия, създава пътека към едно ново бъдеще,“ споделя Пернила Волфарт – главен дизайнер и артистичен директор на H&M.

„H&M Studio е момент на противоречие. Мъжката част от колекцията балансира добре чисто традиционните кройки с модерния поглед на спорта; цветовете и материите; мъжествеността и новия прочит на чувствителността.“ споделя Андреа Ловенстам, главен дизайнер мъжко облекло в H&M.

0 Коментара