Това е своеобразна психологическа класификация на няколко основни типа на женското поведение, които мъжете е добре да избягват, ако държат на дълголетието. Тя е съставена от психолози, след анализ на специалисти в САЩ на типовете женско поведение спрямо другия пол.

  • Тип 1. Пиявицата

Тази жена обсебва всяка ваша свободна минута, забранява ви да се срещате с приятели или да отидете сам на футболен мач. Анализирайте фактите – отношения, които приличат на робство, няма да продължат дълго.

  • Тип 2. Актрисата

Независимо дали сте сред приятели, роднини или само с кучето си, тя винаги иска да е в центъра на вниманието. А за да го привлече, прилага всякакви методи: говори високо, силно жестикулира, разказва небивалици и вицове, а може да извърши и нещо шокиращо.Тази жена с времето ще ви умори, въпреки че някои мъже обичат нестандартните жени.

  • Тип 3. Меркантилната 

За щастие можете да разпознаете този тип жена дълго преди създаване на близки взаимоотношения. Тя обикновено прави комплименти по адрес на скъпия ви часовник, луксозна кола, костюм и т. н. Първото, за което ще ви попита, е къде работите и живеете, каква кола имате и т. н. Ако не сте богат, няма от какво да се тревожите. Но ако сте състоятелен, бъдете внимателен.

  • Тип 4. Майката

Ако вашата приятелка постоянно оправя косата ви, вратовръзката ви и издухва прашинки от вашите дрехи, то тя е с прекалено развити майчински инстинкти, а вие сте удобен обект за реализирането им. В повечето случаи такава жена е находка, но нейната извънредна грижовност може да ви омръзне. Ако приятелката ви не може и няколко минути да издържи, без да поправц нещо във външния ви вид, спасявайте се!

  • Тип 5. Бъбривката

Жена, която никога не затваря уста и говори постоянно въпреки вашите молби или желание да кажете нещо, не става за нормални отношения. Още една нейна характерна черта – когато говорите вие, тя или ви слуша с половин ухо, или въобще не ви слуша.

  • Тип 6. Принцесата

Тази жена изисква много внимание и ще ви струва много. Тя очаква скъпи подаръци, вечери в елитни ресторанти и т. н. От детството към нея са се отнасяли като с принцеса и затова живее с мисълта, че е достойна за най-доброто. А в повечето случаи тя самата не дава толкова, колкото получава.

  • Тип 7. Ревлата

Потокът от сълзи при нея не е просто свръхемоционалност. Тя е в състояние да плаче за всяка глупава дреболия – например, че обувките, които си е харесала в сряда, в четвъртък вече ги няма.

  • Тип 8. Барби

Много мъже нямат нищо против да пофлиртуват с жена, която е глупавичка, но секси. Сериозни отношения с такъв тип жена обаче са невъзможни. Върхът на интелекта при нея е да се усмихва и кима.

  • Тип 9. Адвокатката

Спорът – това е нейната стихия и стил на живот. Тя умее да го прави, като специално подбира опасни теми. По време на спора е готова да ви обвини за всички грехове, въпреки, че това няма нищо общо с конкретната тема. Умело се опитва да предизвиква у вас чувството за вина даже за нещо, което не сте направили, това й позволява да ви контролира.

  • Тип 10. Лъжкинята

Тук има две noдkameгории; първата ще се „похвали“ още на първата среща с тази своя особеност. Втората ще лъже даже когато я хванете на местопрестъплението. Защо ви е такъв тормоз?

Facebook Twitter Google+

0 Коментара