H&M отново си партнира с холандския бранд Love Stories – този път за ексклузивна колекция бански костюми. Разработена от създателката на Love Stories Maрли Хедман и дизайнерския екип на H&M, колекцията Love Stories Swimclub x H&M ще се предлага в избрани магазини по целия свят.

Колекцията черпи вдъхновение от ерата на 70-те и фотографиите на Слим Еронс със сцени около басейн и почивките на Ибиса.

Насочена е към момичето, което иска да сърфира, но също така и да се наслаждава на почивката на слънце. Преобладаващите нюанси са пепелно-розови, зелени и оранжеви. Ретро горнищата, триъгълните бикини и  целите бански костюми с паднало рамо са вдъхновени от нежните силуети, присъщи за бельото, докато неопренът и целите бански с колани напомнят традиционните сърф облекла.

Колекцията включва и летни аксесоари като кърпи, чанти и плажни туники в пастелни животински принтове и изтънчени монограми. „Колекцията от бански костюми е перфектен избор за релаксиране до басейна или весело прекарване на плажа, а само с едно обличане на туника и за небрежна среща с приятели. Тя е прохладна и елегантна с пепелява цветова палитра и силует, ласкаещ тялото. Надяваме се, че тази небрежна спортна колекция ще вдъхнови нашите клиенти да открият своя летен стил“, казва Мария Йостблум, главен дизайнер дамско облекло в H&M

У колекцията ще бъде налична от 13 юни в H&M бул. Витоша 6, както и онлайн на hm.com.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара