Скоро говорих с една позната и тя ме попита: “Наталия, има ли специални техники, чрез които да разбера, ако той ми изневерява и не съм единствената?”

“Разбира се, че има”, отговорих й веднага. Ще ги споделя и с вас, читателките на “Жената днес”.  Но ще ги разгледаме през две призми – ако все още не живеете заедно и той има няколко паралелни връзки, и ако сте женени/ живеете на семейни начала и той си е хванал любовница.

Първият вариант – вие сте в отношения, в които не живеете заедно

Много вероятно е той да има паралелни отношения, ако:

 • често не може да вдигне телефона и връща обаждането след доста време;
 • не оставя телефона си без контрол и не позволява да четете съобщения в него;
 • често без причина изчезва и се появява също неочаквано;
 • не инвестира много неща във връзката;
 • не говори за брак и деца и не прави стъпки в тази посока;
 • намирате някакви женски неща в колата му или в къщата му (ако ходите там);
 • не ви запознава със своите родители, приятели;
 • виждате, че често думите му не отговарят на действията му, но си затваряте очите за това.

Вторият вариант – живеете заедно

Мъжът ви най-вероятно си е хванал любовница, ако:

 • рязко започва да ви критикува (обикновено това е първият критерий на чувството за вина – той се чувства зле и иска да обвини вас, за да се чувства по-добре);
 • избягва да спи с вас и се мести на дивана в хола (като намира често оправдания за това – детето, телевизора, интернет и т.н);
 • прибира се все по-късно след работа и все е изморен и не иска да говори, често дори не е гладен;
 • става много затворен и не допуска емоционална близост;
 • не иска да прави секс и избягва всякаква физическа близост;
 • решава, че иска да отслабне и да влезе във форма – започва фитнес, нови видове спорт, могат да се появят екстремни хобита – мотор, дайвинг);
 • казва, че се чувства разочарован от живота и че иска нещо ново и че целият си живот той е посветил на вас и сега иска да поживее за себе си;
 • командировките и пътуванията му зачестяват;
 • крие телефона си, за да не виждате съобщения;
 • стане супер ревнив (понякога точно когато мъжете изневеряват, самите те стават супер ревниви, защото мислят, че жената е същата като мъжа);
 • често ухае на женския парфюм или има следи от пудра или червило.

Моите съвети в тези случаи – какво да правите?

Първо – дишайте – стресът и страхът няма да помогнат в този момент, поне вече ви става ясна причината защо той е толкова студен.

Второ, време е да разберете – къде вие самата сте изневерила на себе си. Къде сте знаела, че нещата не са ок, но въпреки всичко сте се правила на “ударена” и не сте повдигнала темата.

Трето – любовница – това е винаги повод за развитие и работа по себе си. Вижте в каква сфера сте забравила себе си и партньора си, как сте оставила празно място за новата жена, къде вие не умеете да получавате от партньора и затова другата жена го прави.

Често точно изневярата ще ви накара корено да се промените и да постигнетеогромни успехи в брака си.

Ако си в отношения, но без да живеете заедно, един месец трябва да бъдете идеалната жена – мила, приемаща, сексуална, и после, когато той види колко прекрасно може да бъде с вас, проведете един честен разговор с него и сложете ясни условия и стандарти, например: искам да се запознаем с твоите и моите родители, искам да живеем заедно, искам да се оженим и ако това не се случи до 3 месеца (вие определяте срока), предпочитам да се разделим (и наистина спазвате своите обещания).

Ако партньорът не е готов да спазва вашите стандарти – тръгвайте, връзката е обречена на провал и няма нужда да губите повече времето си в нея.

Ако това е мъж, с когото живеете заедно, първо работете върху себе си.

Намерете своята мисия и интересна работа. Развивайте се в нея, усетете вкуса на успеха и че хората ви харесват.

Влезте в хубава форма и променете визията си – фитнес, танци, йога – нещо, което ви зарежда. Сменете стила си, прическата, купете си нови рокли и парфюми.

Флиртувайте – почувствайте, че сте още желана и красива, това помага да премахнете чувството на страх и отчаяние, че този партньор е последният ви шанс в живота.

Отидете на почивка по-женски – усетете колко е прекрасен животът и че можете да бъдете щастлива и без този мъж. Вашата задача е максимално да се заредите с енергия на този етап. И чак когато почувствате, че притежавате и управляваш цялата си енергия – отидете при мъжа си сложете пак ясни и точни стандарти. Например: не съм готова да продължавам този брак, ако ти ще спиш на дивана и няма да правиш секс с мен; не съм съгласна ти да ходиш в командировки в събота и неделя; искам да купим по-голямо жилище и да имаме още едно дете и т.н.

Ако той категорично не иска да прави промени – дошъл е моментът да се разделите и няма смисъл да продължавате тази агония. Ако той все пак ви обича и след вашата  трансформация иска да сте заедно – той ще зареже другата жена и връзката ви ще отиде на съвсем друго, по-високо ниво.

В заключение искам да кажа да не се страхувате да загубите своя партньор – може да имате много партньори в живота. Страхувайте се да загубите себе си – вие имате само едно АЗ и трябва да го пазите.

Повече за нещата, които правим в “Академия Щастлива Жена”, може да научите на www.natalia.bg

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара