Подаръци и намаления са приготвили в естетична клиника Persona за клиентите си по повод настъпващата пролет и женския празник. От 1 до 8 март очаквайте седмицата на устните в Persona – 20% отстъпка от цената за всеки хиалуронов филър Yvoire.

Специална цена за устни от 1 до 8 март – 380 лева

И не, не говорим за прословутия duck face или издайническия изпъкнал бордюр, който намеква за евтин филър. Вече е възможно устните ви не само да изглеждат, но и да бъдат равномерно пухкави, естествено опънати и съблазнително плътни. Изкушаващи да бъдат целунати.

Световна тенденция в естетиката е да изглеждаме млади и свежи, без да си личат намесите. И най-добрите продукти и лекари се стремят точно към това – индивидуален подход за подмладяване, така че никой да не може да каже, че нещо са ви „правили“.

Ефектът на естествени и пухкави устни се получава, благодарение на филърите от ново поколение – Yvoire. И малко наука – за производството им се използва HESH технология, патентована от компанията LGLS (LG Life Sciences), благодарение на която филърите Yvoire classic и Yvoire volume са двуфазни по технологията си на  производство, вкарват се в кожата и се разпределят в тъканите като монофазните гелове на известните марки, а в същото време съхраняват обема толкова дълго, колкото и двуфазните. Ето затова  филърите Yvoire  са филъри от 5 поколение. Те са хибрид, който съчетава най-добрите качества на вече известните марки.
Не бъркайте LG Electronics, което произвежда битова техника, и LG Life Sciences, която разработи и произведе ваксината против хапатит B (HBV), антибиотика Factiv и други ценни лекарства. За 14 години компанията създаде собствена хиалуронова киселина, която се използва в различни области на медицината (травматология, ортопедия, офталмология и гинекология).

Препаратът е 100% биоразградим, т.е. с времето се разпада напълно и по естествен начин се извежда от организма.

Коментар на пациентка след процедурата:

“Отток практически не се появи. Като цяло, наложи се употребата на по-малко количество филър за достигане на необходимия ефект в сравнение с предишния път. Още един плюс е, че нямаше силна болка. Търпимо е, а това за мен е важен плюс. Устните ми станаха симетрични, нищо не се наложи да се доинжектира. Изглеждат много естествени. Много съм доволна от ефекта!“

У нас с високотехнологичното откритие на LG работи д-р Олеся Велинова, дерматолог в център по естетика Persona.

Д-р Олеся Велинова има над 8-годишен опит зад гърба си, който е натрупала по време на работата си в Москва. Една от клиниките, в които е работила там, е прочутата „Лин Лайн“, популярна като мястото, където политици и известни лица от шоубизнеса на Русия се разкрасяват и подмладяват.

Дерматологът на руския елит вече подмладява и върху лицата на български звезди. Тя е привърженик на тенденцията за „невидими“ естетични процедури. „Времето на хиперкорекциите отмина и днес най-ценени са специалистите, които работят така, че да не си личи тяхната намеса. “Восъчното лице” и големите патешки устни са отживелица. Затова днес ботоксът е така разреден, че няма никаква токсична опасност. Той се разпределя така, че да се избегне лицето тип маска. Разбира се, всяка кожа трябва да е редовно и добре почиствана и обгрижена със същото внимание, с което се грижим за зъбите си, например. Новите филъри Yvoire са точно това ново средство за елегантна, здравословна и компетентна грижа“, казва д-р Велинова.

Козметичен център Persona

Facebook Twitter Google+

0 Коментара