Да, да! Това си е факт, които може лесно да се докаже…

Да вземем за пример най-обикновеното семейство Иванови. Та само в София има най-малко 10 000 Иванови, а все някои от тях ще живеят по долуописания начин.

ТЯ: – Скъпи, чайчето е готово. Няма как, ще се жертвам да закуся заедно с тебе!

Жертвата е наистина голяма, защото съпругата започва работа цял час по-късно от главата на семейството и никой не я принуждава да яде толкова рано.

„Главата“ пие чай и чете вестник, зад който той така добре се е скрил, че и най-детективският женски поглед не би могъл да види изражението му. И съпругът също нищо не вижда. Пък и да гледа, какво ли би видял – едно лице, което въпреки че няма никакви родствени връзки с китайците, е по-жълто и от най-жълтия им представител. Успокойте се – от яйцето е!… По-точно – от онази негова част, която евентуално би станала пиле. Това е толкова полезно във вид на маска за кожата!

Косата на Иванова, иначе черна и лъскава – сега е навита на книжки и наподобява миниатюрни лястовичи гнезда. Бархетната нощница, с която е облечена Иванова, е съчетание от най-учудващи цветове. На тревистозеления й фон танцуват тъмносини момчета с малко прекалено големи глави. Морави джуджета със жълти шапки тренират може би някакъв специален крос с препятствия, защото се мъчат да прескочат кафяви и розови детски колички, вятърни мелници и петнисти жирафи. Чудесен колорит, който по една щастлива случайност скрива чорапите на притежателката им, които, както винаги, са смъкнати.

Да! Иванов много добре знае в какъв вид е жена му и затова не прави опит да се заглежда много в нея. Той небрежно се сбогува, излиза навън и… О! Каква свежест го лъхва! Топлинка! Зефир! И откъде, о чудо на природата, се взеха толкова много хубави жени?! Стройни, елегантни и представете си – сресани! Дори когато играе пинг-понг след работно време, Иванов не преуморява така мускулите на очите си. Но това, разбира се, е една твърде приятна гимнастика.

Милите мъже! Те винаги са се отличавали с една трогателна наивност. Иванов дори и не подозира, че този поток от хубави жени са така свежи само защото са успели да се приготвят по-рано от собствената му съпруга. И че точно след един час тя също ще буди погледи на възхищение. Разбира се, у мъжете, за които тя просто ще е „една чужда жена“.

Какво ли би било, ако жените се постараят да не бъдат вкъщи винаги така небрежно свои, а?

Facebook Twitter Google+

0 Коментара