Да речем, че брачният живот ви е омръзнал и се чувствате като в кафез. Освен това, искате да напуснете мъжа си. Как да постъпите? По-долу ще намерите упътване как да го принудите САМ ДА СИ ОТИДЕ.

РЕЦЕПТА № 1

Искайте пари! Искайте от мъжа си пари всеки ден. Особено пред приятели, познати. Даже ви съветваме пред съвсем непознати хора да му напомняте, че нямате тоалети, че ви дава малко пари, че заради него трябва да пресмятате всяка стотинка. И най-щедрият мъж не понася да му се говори постоянно за пари.

wedding-rings-378064_640-535x401

РЕЦЕПТА № 2

Хленчете! Мъжете не понасят хленченето и въобще киселите жени. Сега вече знаете какво трябва да правите. Един ден се върнете в къщи с мигрена, на втория плачете без повод (особено ефикасно е, ако добавите неясно „само ти си виновен за това“), на третия — оплаквайте се от нерви. По-нататък той вече няма да издържи.

РЕЦЕПТА № 3

Правете всичко на инат! Много жени притежават умението с безброй дребни неприятности да превърнат живота на мъжа си в ад. Ако мъжът ви е легнал да си почине за няколко минути, нарочно тръшкайте вратите и вдигайте врява. Ако поиска да се избръсне, вмъкнете се в банята една секунда преди него. С яденето се вършат направо чудеса. Ако обича кнедли, гответе му само картофи или ориз. Ако мрази доматения сос, поднасяйте му го поне една седмица всеки ден.

РЕЦЕПТА № 4

Тактиката на вечното недоволство! Бъдете от всичко недоволна. Ако за празниците например ви купи плат за рокля, кажете му, че сте искали чанта. Пък ако ще е плат за рокля, защо за лятна, а не за зимна? И защо в такъв невъзможен цвят? Ако мъжът ви успее да вземе карти за летуване на хубаво място, дайте си вид на разочарована, понеже сте искали да отидете на друго място.

РЕЦЕПТА № 5

Не обръщайте внимание на външния си вид! Как може съпругът да ви напусне, ако сте хубава, усмихната и спретната! Затова бъдете колкото се може по-занемарена. Мазните коси, полуизтритото червило, разкривените и оръфани токчета, старомодното палто, смачканата блуза — сто средства, които ще ви помогнат да постигнете своето. С тази рецепта успехът ви е напълно сигурен.

РЕЦЕПТА № 6

Какво сте изпуснали заради него. . . Много добър ефект има честото натякване: „Колко загубих, като се омъжих за тебе. Какво ли нямаше да постигна, ако не се бях „свързала с тебе“. Можех да завърша какъвто си искам висш институт. А ако бях обърнала внимание на гласа си, щях да стана прочута певица. Най-малкото можех да направя кариера в службата, ако ти не ми пречеше във всичко. А какви свестни кандидати имах. . .“

РЕЦЕПТА № 7

Ти в сравнение с тях. Тази точка може да се свърже с предидущата. Под формата на укори ви съветваме да си припомните всички ваши предишни обожатели. Изтъквайте само хубавите качества на мъжете, които някога са ви ухажвали. Качества, които, разбира се, вашият съпруг въобще не притежава. Не забравяйте във всеки случай, че предишните са били по-способни и по-заможни от мъжа ви.

РЕЦЕПТА № 8

Възпитавайте мъжа си непрекъснато! Нека мъжът ви бъде обект на възпитание заедно с детето ви. Посочвайте му винаги яа място кое как трябва да се прави. Правете му забележки, особено когато отидете на гости. Тогава желанието му да се отърве от вашата опека ще стане неудържимо. . .

РЕЦЕПТА № 9

Систематично го злепоставяйте! Тази рецепта се отнася за случаите, когато сте в компания. Съветваме ви да изтъквате слабите страни на вашия съпруг и да го рисувате като очарователен лентяй или като интелигент, за когото е връх на изкуството да си завърже връзките на обувките. Ако си дадете малко труд, може да намерите и други средства да го „сразите на място“. Опитайте се обаче да направите това елегантно, за да не заприличате на някоя фурия, а само на ангел, чийто живот е едно голямо жертвоприношение.

РЕЦЕПТА № 10

Бъдете опака! Тази рецепта е много стара, но затова пък е още по-ценна. Винаги казвайте обратното на това, което той твърди. Ако е черно, казвайте бяло, ако е бяло — черно. Ако съпругът ви е със спокоен сговорчив характер, бъдете винаги готова за кавга. Мира не му давайте. Ако сте достатъчно упорита, резултатите няма да закъснеят.

РЕЦЕПТА № 11

Злословията и клюките. Когато съпругът ви очаква да чуе някоя похвала за свой познат, постарайте се да не оправдаете надеждите му. Трябва да злословите по адрес на всички хора от вашата околия. Не казвайте за никого нищо хубаво. Особено не пропускайте да разкажете някоя клюка за тези хора, които са с нещо симпатични на съпруга ви.

РЕЦЕПТА № 12

Когато съпругът ви напуска без вашата намеса: Да предположим, че въобще не сте имали смелостта да използувате някоя от нашите рецепти и въпреки това съпругът ви иска да ви напусне. В такъв случай какво да правете? Какво да предприемете? Пуснете го да си върви. Дайте си вид, че ви е все едно. Изобщо, по-добре да ускорите раздялата, отколкото да промените спокойния си израз.

Е, съпругът ви вече ви е напуснал. Постигнахте своето. А сега? Чувствате ли се щастлива, че сте успели? Или съжалявате, че сте стигнали до развод?

А ако съпругът ви още не ви е напуснал и не искате да ви напуска, ПРАВЕТЕ ОБРАТНОТО НА ТОВА, КОЕТО СМЕ ВИ ПОСЪВЕТВАЛИ!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара