В навечерието на своя 100-годишен юбилей, испанската компания Roca не спира да изненадва българските си почитатели със своите специални предложения за ремонт на банята. Може и да не вярвате, но това лято можете да смените цялото оборудване на своята баня с нови продукти от Roca, например, за изненадващата сума от 787 лв. с ДДС.

004_05356_00

За сумата от 787 лв. с ДДС може да закупите пълно ново оборудване за баня Roca, което включва:

  • умивалник Debba 55 см.,
  • полуконзола за умивалник Debba,
  • моноблок Debba с икономично казанче 4,5/3 л.
  • комплект смесители за баня Victoria – смесител за умивалник, смесител вана-душ с аксесоари (душ слушалка и шлаух) и тръбно окачване.

004_03416_00

Колекцията санитарен порцелан и мебели Debba на Roca предлага голям избор от решения за банята. Проектирана е така, че дава повече пространство за вашите идеи и осигурява пълен комфорт и приятна елегантност. Избирате между умивалници в няколко размера, включително компактни и варианти за монтаж с конзола, полуконзола или стенен монтаж със сифон; стоящи или окачени тоалетни и бидета, всички с опция седалка и капак със забавено падане. Високата издръжливост и качество на продуктите, съчетано с дизайн, позволяващ бърз монтаж и демонтаж и лесно почистване, правят колекция Debba отлично решение както за дома, така и за обществени места, още повече, че тоалетните тип моноблок са с механизъм с двоен бутон 4,5 / 3 л. и гарантират значителна икономия на вода.

004_03402_00

Санитарният порцелан Debba се допълва от колекция мебели, включително с малка дълбочина, за малки пространства. Debba предлага елегантни текстурирани покрития и сифон, който оставя по-голямо място за съхранение на вещи.

Това лято можете да се възползвате и от още различни летни промоции на Roca, като:

  • Комплект стенна тоалетна чиния Debba със седалка и капак забавено падане и вградено казанче с двоен бутон за 489 лв.
  • Едноръкохваткова душ колона Victoria с голяма душ глава за 499 лв.

listovka Ednorykohvatkova kolona_Victoria_page2_image1

Всички специални оферти за банята от Roca вижте ТУК.

Ако искате да видите как ще изглежда вашата нова баня от Roca, можете да посетите изложбения център Експо Баня София. Нашите консултанти-дизайнери ще ви представят всички специални летни предложения и ще ви помогнат да създадете ‎дизайна на вашата мечтана баня!

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара