За първи път в България се предлага терапия за лице и тяло NeoGlis Дерматология. Това е италианска медицинска козметика, насочена към превенция и лечение на фото и хроно стареене на кожата. Ефектът се  крие в състава на продуктите. Всички съставки са произведени с наномолекули, което позволява проникването им клетката. По този начин продуктите виляят на всички нива на кожата от дълбоките слоеве на дермата до епидермиса, като регенерират кожата отвътре навън.

16864761_1878631589087114_515130819155921880_n

Серията NeoGlis Дерматология включва серуми и гелове, които съдържат органични киселини, пептиди, витамини и растителни екстракти. А най-хубавото е, че ефектът се забелязва веднага след първата процедура.

Терапиите на NeoGlis Дерматология са подходящи както за сухи, така и за мазни кожи. Особено ефективни са за кожи със слънчеви петна, като петната избледняват веднага след първата процедура. Усещането по време на самата терапия е леко парене и щипане, след което приятно затопляне дълбоко в кожата.

Цялата процедура трае около 30 мин, като включва няколко етапа – почистване със серум, маска и хидратация. Терапията може да бъде съчетана с всяка друга апаратна процедура. От компанията производител твърдят, че NeoGlis Дерматология няма никакви противопоказания и може да се прилага върху всеки тип кожа.

NeoGlis Се предлага за първи път в България, само в център по естетика Persona при д-р Олеся Велинова.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара