2017 е годината на Петела, но не какъв да е Петел, а Огнен. Този Огнен червен предвестник на утрото встъпи в правата си на 28 януари 2017 година и ще приключи управлението си на 16 февруари 2018 година.

cock-1975153_960_720Петелът е десетият по ред от животинския свят в китайския календар и за този източен знак, както и за неговия реален прототип са характерни някои качества, на които трябва да обърнете внимание. Петелът е глава на семейство, но в същото време може да обича не една кокошка. Той има много деца (пиленца).

Петелът внимателно следи за реда в своя дом (кокошарника). Целия ден работи, за да постигне препитание за семейството си. А как се представя?

Наперена походка, горделива осанка, изпъната шия с високо вдигната глава, външния вид – подредено перо върху перо!

Символът на 2017 година винаги е готов да влезе в добра разправия, но във всевъзможните препирни си «губи главата», яхва вълната на цялата си консервативност и практичност и се «бие» до край. Не трябва да се забравя, че нашата смела птица е въоръжена с остър клюн, нокти и шпори. Така, че редом с него трябва да бъдете винаги нащрек.

Плъх (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

През тази година представителите на знака Плъх могат да изпитат невероятно вълнение, източникът за което едва ли ще успеят да определят. Очакват ги постоянни изпитания и прегради на всеки участък от житейския им път, затова трябва да се въоръжат с търпение и да издръжливост.

В този период е най-добре да се откажат от новости и промени, защото всяко изменение може кардинално да промени съдбата им. Най-добрата стратегия за 2017 година за Плъх ще бъде укрепването на усложняващите се връзки и запазването на това, което са успели да постигнат предишните години.

rat-1981295_960_720

Трябва да се научите да бъдете снизходителни не само към околните, но и към себе си. Понякога трябва да правите кратки почивки, за да не се преуморите. Представителите на този знак могат да се окажат в неприятно положение заради неумението да държат езика си зад зъбите.

Вашата несдържаност ще ви изиграе лоша шега не само в службата, но и в личните отноения. Бъдете внимателни към своите близки и колеги и само тогава ще се появи вашата самоувереност, която те няма да предадат, а винаги ще подкрепят.

Астролозите уверяват, че при цялата си ексцентричност

Плъховете ще успеят да постигнат успех във всяка област.

Важното е да преследват своите цели и да не се «отбиват» от все още неизследваните пътеки. Особено опасна, за хората родени под този знак, ще бъде втората половина на 2017 година.

Възможно е от вас да изискват бързо взимане на важни решения, за които вие няма да бъдете подготвени. Звездите съветват Плъховете да се доверяват на вътрешния си глас – той няма да ги подведе.

Хороскоп за жените Плъхове

По своята натура, жените родени под знака Плъх, са стратези и аналитици. Годината на Огнения Петел ще изисква от тях максимална концентрация за едно или друго нещо. Те ще се научат да намират изход и от най-заплетените ситуации без загуби за себе си или за околните. Несигурността не е присъща за дамите от този знак, така че всяко тяхно действие ще бъде уверено и предварително планирано.

Кога Меркурий е ретрограден?

Възможно е през 2017 година вие да срещнете «единствения», за когото отдавна си мечтаете. Само не се хвърляйте през глава в тази нова любов, защото съществува риск да бъдете излъгани и използвани. Постарайте се да премисляте всяко свое действие и всяка дума, която ще казвате по адрес на избраника си.

Хороскоп за мъжете Плъхове

В годината на Огнения Петел мъжете Плъхове ще си намерят нови приятели, благодарение на своята комуникативност. Но трябва да помните, че не всеки нов познат ще се окаже този човек, на когото ще можете да се доверите. Някои личности са способни внимателно да прикриват своя истински характер и да ви въведе в заблуда.

Не разкривайте веднага своите тайни, за да не съжалявате по-късно за, да не се чувствате неудобно пред своите близки и познати. Може така да се случи, че Плъховете да се нуждаят от помощ в работата или в други дела. Смело се обръщайте към приятелите си, те ще ви помогнат абсолютно безкористно.

Що се отнася до семейния живот, то се постарайте да проявявате повече внимание към своята половинка, не се карайте за дреболии, за да не развалите всичко онова, което сте изградили с голям труд.

Любовен хороскоп за 2017 година за Плъх

Върху всеки от представителите на знака Плъх, през 2017 година, силно влияние ще оказва агресивната планета Марс. А това ще означава, че личният живот на Плъховете ще се изпълни с небивала страст и любов.

Съществува вероятност от изневяра, макар, че тези хора се отличава с вярност и винаги мислят за семейството си. Но все пак ще се намерят хора, които ще поискат да разрушават вашия стабилен съюз, заради минутна утеха. Бъдете внимателни и не се поддавайте на това влияние. Помнете, че веднъж изневерили, вие няма да можете никога повече да си върнете доверието на близкия ви човек.

Източник: Astrobg

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара