Кон (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

horse-825712_960_720

За да постигнат успех, хората родени в годината на Коня ще започнат да пускат в ход своето обаяние и красота. Те дори няма да забележат как отдадеността и концентрацията ще отстъпят и в замяна ще дойдат безгрижието и оптимизма. Това може да ви осигури нови познати, които в бъдеще да станат за вас незаменими хора.

Комуникативността и непредпазливостта могат да станат основата за промяна през 2017 година за представителите на знака Кон. Такива хора можете да видите в съвършено непривична за тях компания – сред колоездачи и рокери.

Някои от представителите на знака ще поискат дори да променят местожителството си, да заминат от шумния мегаполис някъде в провинцията. Като цяло Конете ще успеят да учудват и радват своите близки през цялата година на Огнения Петел. Впрочем, успехът няма да бъде благосклонен към тях, дори обратно, може за известно време да се отдели от техния живот.

Хороскоп за жените Кон

Дамите, родени в годината на Коня, трябва да бъдат готови за всичко. Възможно е 2017 година да се окаже преломна и да изисква от вас взимането на бързи решения. Това се отнася както за професионалната сфера, така и за личния живот. Предложения от различен характер ще постъпват постоянно – и от мъже, и от началници, и само вие ще решите дали да ги приемете или не.

Проявявайте цялата си находчивост, на която сте способни, за да изберете именно това, което ви е по душа. Много домашни въпроси ще се наложи да решават жените Коне, заради това те ще започнат да се смятат за глава на семейството и това ще доведе до разразяването на конфликти. Постарайте се да зачитате своя избраник и да обсъждате с него делата, дори и ако той прави малко за двамата.

Хороскоп за мъжете Кон

Цялата година ще бъдете в движение. Вие ще се лутате нанякъде, за да решите нещо да правите. Подобен ритъм дотолкова ще се харесва на Конете, че те ще се придържат към него не само през 2017 година, но и в следващи периоди. В службата колегите ще започнат да ви уважават още повече за това, че вие с радост ще им се притичвате на помощ, а началството ще оцени капацитета ви на трудоспособност.

В личен план звездите предсказват дребни разправии с половинката, но вие бързо можете да ги изгладите. Достатъчно е да проявите повече внимание, да организирате неочаквани изненади и избраницата ще смени гнева с любов. Ергените, представители на знака Кон, звездите ги съветват да не се отчайват, а да използват енергията си за укрепване на своето здраве.

Любовен хороскоп

hor

В любовно отношение Конете, както и по-рано, ще бъдат неудържими. Още с настъпването на 2017 година близките ще почувстват, че Конете ги подтикват към различни действия, които да укрепят връзката им. Вие няма да можете да седите на едно място и просто да гледате как животът минава покрай вас, на вас ви е нужно движение, промяна и бърз ритъм. Затова започнете да приучавате към това и домашните.

Трябва да отбележим, че на партньорите ще им хареса подобно усърдие и те с удоволствие ще разгледат всички предложени варианти от Конете за укрепване на брака. Хороскопът предполага за тези хора приятно пътуване зад граница още в началото на лятото, а към края на годината ще им се иска да започнат ремонт.

Кариерен хороскоп за Кон

Основното, което ще започне да преследва Конете още със започването на 2017 година, е нежеланието им да ходят на работа. Своите професионални задължения вие ще изпълнявате без особен ентусиазъм.

Но най-учудващото е, че Конете няма да изгубят длъжността, която заемат, независимо от професионалната апатия, защото ги ценят и уважават – както колегите, така и началството. Звездите предсказват за Конете, през пролетта примамливо предложение, което предлага смяна на работното място и дори преместване в друга страна, но не всички представители на този знак ще решат да променят толкова кардинално живота си.

С идването на есента вие ще поискате да повишите своята квалификация, ще се запишете на някакви курсове или да започнете свой собствен бизнес.

Финансов хороскоп за Кон

Независимо от това, че Конете през цялата година ще водят разгулен начин на живот, няма да се уплашат от дълговата яма, в която ще изпаднат. Те винаги ще си оставят в запас някаква сума пари, за да бъдат сигурни за утрешния ден.

Макар че нямате кредити, то харчовете ви никак няма да са малки. Особено в средата на годината, когато ще искате да зарадвате своята половинка с непланирано пътуване в някоя топла страна. Не се отказвайте от мислите да станете предприемачи. На Конете ще им трябва голяма сума пари, за да бъдат разрешени всички съпътстващи въпроси.

Във всички случаи може да не съжалявате, че спестяванията ви ще бъдат похарчени напразно, ще ги вложите в нужното дело и ще получите добър доход.

Здравен хороскоп за Кон

За разлика от предишни периоди, през 2017 година вие ще започнете да бъдете безхаберен по отношение на своето здраве. Такова бездействие няма да премине безследно, още през първата половина на годината е възможно да се разболеете от вирусни заболявания и простуди.

Изобщо, цялата година ще се окаже „болна“ за Конете. Те често ще страдат от дисбактериоза, проблеми с вътрешните органи и заболявания на горните дихателни пътища. Възможно е дори да ви се наложи да влезете в болница за лечение, за да не допуснете усложнения.

Кон – Овен

Явно за вас 2017 година няма да се окаже спокойна. Още в началото на годината може да очаквате, че върху вас ще се изсипят много неотложни и задължителни задачи, които трябва да изпълните в определен срок, при това – качествено. От прилежността на Овните ще зависи тяхното бъдеще, а също и финансовото им благополучие. Няма да мине и половин година когато всички задачи ще бъдат решени и вашият портфейл видимо ще натежи. Заедно с това, в живота ви ще се влезе любовта и романтичните приключения.

Кон – Телец

С настъпването на 2017 година Телците ще получат шанс да се разделят с тежък товар, който ги е огорчавал в последно време. Възможно е да успеете да си върнете по-рано кредита или да върнете заема на познати, или да смените работата, която ненавиждате с по-привлекателна и по-добре платена. Във всички случаи не се страхувайте да рискувате, защото това е вашата възможност да промените своята съдба към по-добро. Съвет от Петела: ако се разделите с любимия човек, постарайте се да останете приятели с него.

Кон – Близнаци

Годината обещава да бъде стабилна в кариерен план и в любовните отношения, което не можем да кажем за областта на финансите. Ще ви се наложи да бъдеще нащрек през целия разглеждан период, да не участвате в съмнителни сделки, внимателно да контролирате разходите си и да се стараете да икономисвате от продукти за ежедневието. Близнаците трябва да се постараят да не взимат заеми от близките си, защото съществува риск да се скарат с тях.

Кон – Рак

На хоризонта пред Раците се появяват привлекателни перспективи, засягащи особено областта на финансите. Полагайки усилия, вие ще успеете да увеличите бюджета си и всички финансови затруднения, които са ви мъчили през 2016 година, ще отминат. Истината е, че у Раците ще възникне непреодолимо желание на момента да похарчат тези приходи за кола, дом или пътуване … Звездите ви съветват да избягвате скъпоструващите покупки, а и да не взимате заеми!

Кон – Лъв

2017 година ще донесе на Лъвовете успокоение и леко „вдишване“. Някои от вас ще решат да излязат в дълъг отпуск, за да си починат от многото дела, които са се натрупали на огромен куп. Някое ново занимание или увлечение ще ви помогне да се отпуснете. Може би ще поискате да се научите да рисувате или да танцувате. Еднозначно: всяко развлечение ще ви бъде от полза. Когато Лъвовете си починат добре, ще се захванат с работата с удвоен ентусиазъм.

Кон – Дева

Годината на Огнения Петел се явява идеален период за „превключване“ за Девите. Те трябва временно да забравят за работата си и да посветят цялото си свободно време на семейството. Ако отдавна мислите за продължение на рода, сега е най-подходящото време да реализирате тези желания. Детето, което ще бъде заченато през 2017 година, ще укрепи брака ви и ще ви направи щастливи.

Кон – Везни

Постарайте се в началото на годината да си изясните приоритетите и да определите кои за вас са важни. Само точно изграденият план ще помогне на Везните да постигнат замисленото още в средата на 2017 г. Тези Везни, които са планирали да се омъжат/оженят, трябва да го осъществят през тази година. По този начин бракът ще се окаже продължителен и успешен. Що се отнася до кариерата, на Везните ще им се наложи леко да се изнервят.

Кон – Скорпион

Само независимите и самостоятелните ще могат да разчитат да им се усмихне късмета. Скорпионите трябва правилно да разпределят силите си, защото така или иначе няма да получат помощ отвън. През 2017 г. ще ви се наложи често да се обръщате за помощ към професионална литература или към квалифицирани специалисти. Петелът съветва да се замислите за допълнителна квалификация.

Кон – Стрелец

Много флирт, приключения и романтика ще се изсипят върху хората, родени под този знак. Стрелците ще бъдат готови дори за изневяра, макар, че това ще увреди създадените отношения. Постарайте се да се откажете от подобно лекомислие, защото периодът на разгул ще приключи в определен момент и на вас ще ви се наложи да се оправяте с новосъздадени проблеми от ергенството. Стопанинът на 2017 година не одобрява недомислията и във финансовите дела.

Кон – Козирог

Възможно е да ви се прииска да измените нещо в своя живот, като това желание в средата на годината само ще се засилва. Козирозите ще започнат да търсят ново работно място, замисляйки се за преместване в нов град или в нова страна, както и за раздяла с партньора. Вие няма да повярвате, но промените ще ви бъдат от полза, затова ги приемете с благодарност.

Кон – Водолей

За бъде благосклонна към вас съдбата, преди всичко се постарайте да не променяте навиците и поведението си. Не странете от околните, а винаги бъдете в центъра на събитията. Общувайте с различни хора, опитвайте се да им предложите помощта си, не отказвайте изгодните предложения – вашите позиции в професионалната сфера само ще укрепнат, а хората ще започнат да ви уважават повече.

Кон – Риби

Всяка мисъл, която се роди във вашата глава, може да се окаже успешна. Затова не бързайте да се освобождавате от нея, а я обмислете добре. В следствие на оригиналните идеи може да заживеете в благополучие, признание и щастие.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара