След дълги години активно сътрудничество с InMode – световен лидер в областта на естетичната медицина, Skin Line Aesthetic Clinics стават първият референтен център за неинвазивни процедури на компанията в Европа. Подкрепени от партньорите си от Бул Мед Консулт, специалистите от Skin Line ще имат привилегията първи да получават достъп до най-новите технологии на InMode в областта на естетичната медицина и да обменят опит с колеги от цял свят.

Това важно сътрудничество беше отбелязано в Пловдив, на тържественото откриване на четвъртата клиника на Skin Line.

В нея клиентите от региона вече имат възможността да се възползват от върховите технологии и процедури, предлагани от InMode, като за първи път в града могат да опитат решенията за лечение на синдрома на сухото око и неинвазивен лифтинг в околоочната зона – FormaI & LumeccaI, както и FormaV за женска интимна област.

Рони Ейтан, Вицепрезидент Маркетинг и Продажби на InMode, беше гост на събитието в Пловдив и връчи сертификата на Светлана Кръстева, собственик на клиники Skin Line. Новият етап от партньорството между InMode и Skin Line е резултат на дългогодишно сътрудничество, спазване на високи стандарти и посветеност към клиентите и естествената красота. Като референтен център, клиниките ще предоставят на клиентите си най-добрите неинвазивни процедури от портфолиото на InMode – Forma, BodyFX, FormaI, FormaV, Lumecca, MiniFX и Morpheus8.

Повече информация ще откриете на официалния уеб сайт на клиниката: https://skinline.bg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара