Дерматологът д-р Снежана Атанасова и пластичният хирург д-р Мартин Генов ще обсъдят в съвместен лайф в социалната платформа Инстаграм какви са рисковете при неоперативната корекция на носа.

На 14 март (четвъртък) от 18:30ч. дерматологът и пластичният хирург ще коментират и дават съвети по темата: „Рисковете на неоперативната ринопластика“, като засегнат въпроси, свързани с инжектирането на дермалните филъри и ботулинов токсин в зоната при носа, имплантирането на конци и какви рискове крие операцията на носа, както и какъв е възстановителният период след хирургичната ринопластика.

Д-р Атанасова и д-р Генов ще отговорят на всички въпроси по време на лайф дискусията.

Д-р Снежана Атанасова, създател на клиника „ATA-DERMA“,  е дерматолог с повече от 15 години практика в България. Притежава две висши медицински образования – завършва медицина в Русия, а след това се дипломира и в Еберхард – Карл Университет Тюбинген, Германия. Специализира дерматовенерология в Русия и България. Редовно участва като лектор в международни конгреси и конференции в страната и чужбина, като често провежда и обучения за колеги в сферата на естетичната дерматология. Д-р Атанасова е председател на Асоциация на естетичните дерматолози в България (БАЕД) от основаването на организацията през 2017 година.

Д-р Мартин Генов е специалист по пластично-възстановителна и естетична хирургия. Член на Българската асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия (БАПРЕХ). Завършил е медицина и здравен мениджмънт към Медицински университет – София, специализирал е в Англия, Швеция и Италия при светила в професията. Практикува реконструктивна, естетична и пластична хирургия в едни от най-престижните болници в България и чужбина. От началото на 2017 година д-р Генов провежда консултации и операции в Медицински център за пластична хирургия „д-р Николай Георгиев“. Д-р Генов води ежеседмична здравна рубрика „Здрави“ в предаването „Преди обед“ по bTV. Освен с операционната си практика, д-р Генов е ангажиран и с престижни международни уъркшопове и мастър класове, в които предава опита си като обучаващ пластичен хирург на свои колеги от цяла Европа.

 

На 14 март, четвъртък, точно в 18:30 часа – всеки с интерес към темата, може да я проследи на живо и да се включи с въпроси в Инстаграм на профилите: @ataderma и @dr.martingenov

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара