Традиционният артистичен форум на L’Oreal Professionnel и Академия Л‘Ореал България тази година потопи присъстващите в магията на професията.

За първи път киностудиата на Бояна отвориха врати за “непосветените” във филмовото изкуство и посрещнаха  600 от най-добрите фризьори от цялата страна, медии и  официални гости в магическата гора на L’Oreal Professionnel.

Pic (1169)-1

Атмосферата от “Сън в лятна нощ” на Шекспир беше фона, на който фризьорите показаха своите интерпретации на тенденциите за 2017-та.

Шоуто започна с дефиле на 13 магически създания, сътворени от фризьорите в Модул Магистър 1 на Академия Л‘Ореал България с ментор Васил Атанасов. Модулът, наречен The Secret,  е един от най-предизвикателните в учебната програма, посветен на разкриването на тайните на професията.

DSC_1618-1

След като участниците във форума влязоха в ролята на  жури и избраха победителя в Модул Магистър 1, магията ги пренесе в съседното студио, където пред очите им постепенно изникна Магическата галерия на L’Oreal Professionnel. Експозицията показва връзката между фризьорската професия и изкуството, чрез невероятните произведения от коса, които най-добрите фризьори в България са творили през годините.

Основното шоу беше поверено на професионалистите от H3 ID Artists, които с много майсторство на сцената, разказаха най-важната приказка на 2017-та – приказката за новата Пепеляшка по време на дигиталния бал, когато социалните медии диктуват ритъма и темпото на живота й.

DSC_1778-1

“Цветът на косата е новият грим” е най-горещата тенденция на 2017-та. Модният календар в цветовете и формите се сменя не всеки сезон, а всеки месец, следвайки динамиката на градския живот. Жените могат свободно да изразяват себе си, като променят косата си според моментното си настроение.

Финалът на магическата нощ беше запазен за истинските магьосници в бранша – авторите от  Haute Coiffure Francaise, които показаха триумфа на фризьорската професия.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара