Змия (1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

rattlesnake-159135_960_720С идването на годината на Огнения Петел много личности ще усетят невероятен прилив на сили и увереност, което ще им позволи да реализират всичко замислено. Тази година може да се смята за период, през който вътре в Змията ще се събуди необяснима енергия, която в добавка ще излъчва творческа вълна.

Вие дори няма да забележите, че с настъпването на пролетта ще привлечете хора, някои от които ще се окажат съвършено непознати. Възможно е за това да сте виновни вие – Змиите ще започнат да пропагандират нови модни течения и да бъдат пример за стилен начин на живот. Освен това, мъжете представители на знака Змия, ще успеят да се прославят благодарение на своите креативни способности – ще създадат някакъв иновационен проект.

Ако разчитате на тръгнете да пътувате, то звездите предсказват, че желанието ви няма да се сбъдне. Дори обратното, Змиите ще прекарват цялото си свободно време в офиса, сред колегите си.

По принцип вие няма да се радвате на това положение на нещата, но към средата на годината ще разберете, че стабилността в службата, уважението на началството и добрите отношения с колегите са по-ценни от едно пътуване. При това, сред тези хора винаги ще се намери човек, на когото можете да се доверите напълно.

snake-365037_960_720

Хороскоп за жените Змия

Всички представители на нежния пол ще се наложи да престанат да се обиждат напразно и да се съсредоточат върху важните си цели в живота. Ако вие мечтаете вече да не бъдете в подчинена позиция, а да станете ръководител, концентрирайте всичките си усилия и в края на годината ще може да приемате поздравления за повишението си.
Тези дами, които планират попълване на семейството, ще успеят най-накрая да усетят радостта на майчинството. През 2017 година емоциите ви ще се променят ежедневно, затова се старайте да не проявявате излишна нервност, за да не засегнете сериозно близките си хора.

Хороскоп за мъжете Змия

Всяко нещо, с което се захванат през 2017 година, ще се осъществи. Тези личности са способни да направят всичко, за да постигнат своите цели. В личния живот ще се установи взаимно разбирателство и благодат. Избраницата ви ще се опитва да направи всичко, за да ви направи щастливи.
Трябва да отбележим, че мъжете Змии ще започнат да избират мили и услужливи дами за себе си. При такива двойки през 2017 година няма да възникват конфликти, с изключение на мимолетни, но с бързо помиряване.

Любовен хороскоп 

snВсеки човек се нуждае от любов и Змиите не правят изключение. През 2017 година тези хора, както никога, ще търсят топлина и ласки, дори и обвързаните с половинка. Звездите предсказват за семейните Змии лек раздор в брака. Но той няма да продължи дълго и дори ще укрепи трудните ви отношения, добавяйки в тях пламък. Съвместното пътуване извън града, вечерята в уютен ресторант, откровения разговор и други „раздвижващи“ методи, ще бъдат от полза за Змиите.
Любимият човек ще разбере колко сте му скъп и ще се постарае повече никога да не ви подлага на изпитания. Тези личности, които мечтаят за детенце, ще получат реална възможност да станат родители.

2017 година може да ви донесе леки интриги встрани. Звездите съветват да не се водите от желанията си, за да не разрушите доверието на любимия/та си. Всяка авантюра рано или късно „излиза наяве“.

Кариерен хороскоп 

Не трябва да рискувате и да започвате бизнес през 2017 година, защото Петелът няма да ви подкрепа в тези стремежи. Дори и предприемачите, които отдавна водят подобна дейност, могат да се окажат на границата на провала. Отношенията с колегите обещават да бъдат приятни и продуктивни. Истината е, че началството може да натовари Змиите с огромен обем работа.

Постарайте се да обясните на боса, че вие нямате намерение да работите до края на силите си. Колкото и да е странно, ръководителят ще ви разбере и ще престане да ви „изстисква“. Още в средата на есента на Змиите ще им бъде направено изгодно предложение за повишение, пред което те няма да могат да устоят.

Финансов хороскоп 

Пестеливостта е присъща на всеки от представителите на този знак. Тази способност няма да я изгубят и през 2017 година. Семейните Змии ще поемат „юздите“ на общия бюджет и само след добро обмисляне ще правят някакви харчове. Ако говорим за перспективи, то през разглеждания период звездите съветват да се въздържате от рискове.
Портфейла си особено трябва да пазите през зимата и пролетта – възможно е да изгубите голяма сума пари, която да ви вкара в дългова яма. Не давайте пари на заем, дори и на близки познати и приятели. Може да се случи така, че да не ви върнат дълга и да се наложи да се разделите с тях.

Здравен хороскоп 

Трябва постоянно да се грижите за своето здраве, затова ще започнете да носите със себе си много хапчета, навсякъде. Ще бъдете напрегнати на тема здраве, защото различни заболявания няма да ви подминат до края на лятото и вие ще търсите различни начини да повишите имунитета си.

Звездите категорично ви забраняват да се занимавате със самолечение. В случай на заболяване е най-добре да отидете при личния си лекар и той да ви назначи терапия. Възможно е през май да забележите започващи проблеми с бъбреците или черния дроб. Този сигнал трябва да ви напомни, че е необходимо да промените начина си на живот. Вероятно трябва да се отървете от вредните и ненужни навици, а и да промените храненето си.

snakee

Хороскоп за знаците

Змия — Овен

Финансовата сфера, здравето и любовта през 2017 година ще бъдат изключително удачни и продуктивни за представителите на този знак. Учудващо е, но събитията, които ще се случат след известно време, вие ще ги усещатe по-рано. Благополучието на Овните, родени в годината на Змията, ще зависи от техният упорит труд, колкото повече работите, толкова повече ще успявате.

Змия — Телец

Настъпващата 2017 година ще стане переломен момент, Телците ще успеят да разкрият най-добрите свои страни. Възможно е да умеете красиво да пеете или да рисувате, а вие дори да не сте предполагали, но случайността ще ви помогне да изявите натурата си. Трябва да се отбележи, че талантите на Телците ще им помогнат да намерят място в живота и най-накрая да се успокоят. Що се отнася до финансовото благополучие, то с идването на 2017 година ситуацията леко ще се подобри.

Змия — Близнаци

Тази година ще се окаже “уютна” за Близнаците. Вие ще усетите, че се нуждаете от семейство и ще решите да се обвържете със законен брак. Семейните личности ще започнат да се стараят да усъвършенстват своя дом. Това може да бъде ремонт, смяна на мебели или преустройство. Във всеки случай промените в личния живот са неизбежни. Самотните Близнаци е вероятно да намерят своята половинка в средата на годината.

Змия — Рак

Още с идването на 2017 година начинът ви на мислене и умствените ви способности ще започнат да привличат хора – приятели, колеги, роднини. Всички те ще започнат да идват при вас за съвети с молби от различен характер. Такова внимание може да завърти главата на всеки и да се усетите център на вселената. Откажете се бързо от подобни мисли, защото проявата на егоизъм на никого не е помогнала. Безработните Раци или тези, които са в „търсене на самите себе си“ могат, най-накрая, да намерят работата на своите мечти.

Змия — Лъв

Независимо какви изпитания се изсипят върху главата ви през 2017 година, вие сте длъжни да помните: не бягайте от проблемите, а ги решавайте веднага! Ще бъде много добре, ако на помощ повикате вашите близки и любими хора. Именно роднините ще изиграят особена роля в живота на Лъвовете. Те ще ви подскажат как да действате в една или в друга ситуация и дори ще ви окажат стабилна, финансова помощ. Още лятото ще разберете, че това сближаване ви е оказало голяма помощ. Лъвовете ще постигнат хармония в душата си.

Змия — Дева

С идването на пролетта Девите могат да усетят невероятен прилив на любовна енергия. Самотните ще започнат стремително да търсят своя втора половинка, а семейните ще се постараят да окажат максимално внимание на избранника/цата си. Не се отчайвате, ако чувствата ви са по-силни от тези на партньора. След време той/тя ще ви отговори с взаимност, просто изчакайте! Звездите съветват представителите на знака Дева през 2017 година леко да променят своите житейски принципи, хранене и поведение.

Змия — Везни

Ако през изминалата година вие сте „ухапали“ някого, то годината на Огнения Петел е идеално време да поискате извинение. Признанието на грешката ще ви помогне да постигнете хармония в душата си, а това ще доведе до финансово благополучие и успех. Новите висоти в кариерата няма да ви карат дълго да чакате, след като проправите пътя към околните.

Змия — Скорпион

Възможно е през 2017 година да зачестят разправиите с колеги, приятели и домашните. Вие ще чувствате, че ви управлява зъл дух и ви кара да говорите много неприятни неща на хората. Постарайте се да бъдете мъдри и да не се поддавате на провокации. Скорпионите трябва да разберат, че раздорите у дома и в службата не предвещават приятни моменти, затова не отлагайте помирението!

Змия — Стрелец

Единственото, което трябва да запомнят Стрелците е, че през 2017 година те трябва да бъдат значително по-издръжливи и да притежават самокотрол. В противен случай експлозивните Стрелци могат да поставят точка в отношенията с отдавнашни свои партньори или дори със своята половинка. Възможни са дребни нервни сривове на тази основа, които леко ще бъдат преодолени с примирение и признание на собствените си грешки.

Змия — Козирог

Разглежданият период ще донесе на Козирозите много приятни моменти. Тези личности ще се стараят да угодят на околните, съвършено забравяйки своите нужди. Звездите настоятелно препоръчват, макар и рядко, да се глезите с дребни подаръци. Подаръци, които са мили на сърцето ви, ще повишат настроението на Козирозите и ще им дадат сила да вървят напред и да постигат своите цели.

Змия — Водолей

През 2017 година Водолеите, най-накрая, ще успеят да приключат всички свои дела, да направят самоотчет и да набележат нови планове. Дори тези идеи, които отдавна са ви се стрували отминали и невъзможни, ще бъдат разрешени в някакъв моменти и ще ви донесат добро материално възнаграждение.

Змия — Риби

Всяка загуба, която сте преживяли през изминалата година, през 2017 година обещава да се изплати и да бъде компенсирана. Не се отчайвайте, ако сте загубили нещо важно. Съвсем скоро ще разберете, че във вашия живот ще има още много значими моменти и те ще се окажат много по-приятни от загубените. С идването на годината на Петела, Рибите могат да получат шанс да си купят жилище при много изгодни условия.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й САЙТ. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара