Подаръчен сет LUNA™ play smart 2

LUNA™ play smart 2 е удобен за пътуване личен треньор по грижа за кожата. Това интелигентно, компактно 2-в-1 устройство за почистване на лице е проектирано да осигури задълбочен анализ на състоянието на кожата в различни лицеви квадранти. Използвайки събраните данни в реално време, приложението FOREO създава персонализирана рутина за почистване.

За възможни най-добри резултати LUNA™ play smart 2 може да се използва с богата на антиоксиданти почистваща микропяна на FOREO. При контакт с вода кремообразната структура се превръща в деликатни мехурчета, за да отстрани нежно замърсяванията от дълбоките пори за мигновено блестяща, чиста и свежа кожа.

Цена: 193,60 лева; отстъпка от 31%

Подаръчен сет LUNA™ mini 3 + UFO™ mini 2

Този комплект включва премиум устройства за грижа за кожата FOREO и чиста козметика за почистване на порите и дълбоко вливане на подхранващи активни съставки, повишаващи блясъка. Ултра-хигиеничната силиконова, двустранна глава на LUNA™ mini 3 е подходяща за всички типове кожа и е клинично доказано, че премахва 99,5% от замърсяванията само за една минута, с опция за 30-секунден режим за усилване на блясъка. Почистването на лицето е перфектна подготовка преди употребата на СПА масажора UFO™ mini 2, който ускорява ефекта на маските за лице, подпомага хиперинфузията на активните им съставки по-дълбоко под повърхността на кожата. Едновременно с това уредът прави лек масаж на лицето с емблематичните T-Sonic™ пулсации на бранда, редуцира признаците на стареене, озарява и подпомага образуването на колаген. UFO™ mini 2 повишава нивата на влажност на кожата със 126% само за 90 секунди и значително намалява появата на бръчки само за седем дни.

Подаръчният комплект включва и деликатна почистваща микропяна за нежно отстраняване на замърсяванията от порите и озаряващата маска Glow Addict с  витамин Е и екстракт от перли.

Цена: 487 лева; отстъпка от 36%

Подаръчен сет BEAR™ mini + UFO™ mini 2

Спестете максимално, докато упражнявате 65+ лицеви мускула и постигате незабавно видими резултати с BEAR™ mini и проводящия серум Serum Serum Serum. BEAR на FOREO е първото в света медицинско микротоково устройство, разрешено от FDA, с анти-шокова система™, за което е клинично доказано, че значително подобрява дълбоките бръчки и фините линии, както и повишава стегнатостта и еластичността на кожата само за една седмица. Това го прави не само най-безопасното, но и най-ефективното устройство за лице с микроток. Ако искате минилифтинг на лицето и шията в уюта на дома си, BEAR™ mini е точният избор.

UFO™ mini 2 е смарт устройството за цялото лице, което ще вдигне вашата рутина за подмладяване на ново ниво. Интелигентното устройство на FOREO ускорява ефекта на маските за лице, подпомага хиперинфузията на активните им съставки по-дълбоко под повърхността на кожата. Едновременно с това уредът прави лек масаж на лицето с T-Sonic™ пулсации, редуцира признаците на стареене, озарява и подпомага образуването на колаген. В съчетание с озаряващата маска Glow Addict, UFO™ mini 2 незабавно ще възстанови здравословния естествен блясък на кожата ви.

Цена: 584,80 лева; отстъпка от 38%

Още на foreo.com или @foreo_official в Instagram. Продуктите на бранда могат да бъдат закупени също от notino.bg.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара