ESCADA представя ново сърце в своята колекция. Show Me Love е първата завладяваща парфюмна вода, която кани момичетата да излязат на сцената, да посрещнат бурните аплодисменти и да изживеят живота като звезда.

Създаден от парфюмериста Александра Карлин, Show Me Love е парфюмна вода с истинска звездна сила, най-добрата изтънчена комбинация от чувственост и сладост.

Отваряйки се със сочни боровинкови акценти и искрящи цитрусови нотки, този гурме аромат е вдъхновен от плодово-флоралните контрасти на боровинково-жасминовия макарон. Женствено сърце от чувствен жасмин призовава кремообразни нотки на ванилия и сандалово дърво, за да предизвика финалните аплодисменти, обвивайки аромата в сладка  и успокояваща прегръдка.

Гланцираният флакон във формата на сърце, наличен в 30, 50 и 100 мл., е облечен в нюанс наситено червено кадифе, препращайки към класическия цвят на  театралните завеси. Ароматът е представен в също толкова привлекателна кутия с щампи с думата “love” в стила на емблематичния знак на Бродуей.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара