Всички обичаме онези весели дни в офиса, когато един разказан на място виц около кафе машината или забавна случка с куриер или клиент ни зареждат с добро настроение за целия ден. А доброто настроение води със себе си още усмивки и чудесни хрумвания, които правят работата много по-приятна и неусетна.

Имаме истинска нужда от тези уникални моменти, изпълнени с позитивна енергия. Хубавото е, че до голяма степен можем и сами да създадем част от тази магия на работното си място, като се обградим с цветове и предмети, изпълващи ни с удовлетворение.

И сами можете да си представите колко е готино да сте единствените с розова камера в офиса, а когато гледате нещо розово по време на видео разговорите, няма как и отсрещната страна да не оцени, че сте по-озарени.

Не сте виждали никога розова уеб камера?

Сигурно и в Logitech са си казали същото, преди да разработят и пуснат новия модел Brio 500. За по-консервативните тя се предлага и в графит и бяло, така че и традиционалистите могат да се възползват от технологичните предимства на тази супер камера.

Всъщност, истинският акцент при разработката на Logitech Brio 500 не са оригиналните цветове, а решенията на проблеми, които засягат почти всички потребители, участващи във видео разговори – неподходящи ъгли, лоша светлина, тясно зрително поле и други. Всеки иска да изглежда добре пред клиентите и колегите си, затова новият модел предлага лесно решение на всички тези неприятни „ефекти“, като напълно автоматично оптимизира картината, за да се виждате отлично и в условията на приглушено домашно осветление, плюс, че следва лицето ви с безупречен фокус при движение. Тази функция силно наподобява на магия от бъдещето и със сигурност ще впечатли събеседниците ви с прецизната си работа. Освен това ще можете сами да решите докъде да „поканите“ вашите събеседници в личното си пространство благодарение на трите опции за избор на различен ъгъл на заснемане. Така можете спокойно да оставите прането на дивана или пък да демонстрирате отбраната си библиотека от професионална литература зад вас.

Камерата използва цял куп технологии, за да създаде възможно най-добре осветен и детайлен образ, независимо от условията около вас. И още с пускането ѝ веднага ще установите, че контрастната HDR картина е несравнимо по-добра от това, което може да предложи вградената камера на лаптопа, например.

Brio 500 има още една иновативна функция, за която досега само сме си мечтали. Това е режимът Show Mode, който

позволява да обърнете камерата надолу

и да покажете записките си или всичко, върху което работите. При това то няма да излезе „нагоре с краката“ на отсрещния екран.

Дори и най-качествената картина просто не е достатъчна за видеоразговори, затова Logitech Brio 500 разполага и с двойка микрофони с шумопотискане, които да уловят прецизно вашата реч, дори на разстояние от екрана.

Когато пък не искате никой да има

достъп до личното ви пространство,

можете деликатно да завъртите дясната част на камерата, за да спуснете капачето над обектива и да бъдете спокойни за вашата неприкосновеност.

И така, вече си имате чудесна камера, която да ви представи в най-добра светлина, но за да стъпите на върха в професионалното онлайн общуване, ви трябва и качественбезжичен хедсет.

Той се нарича Logitech Vibe 100

и както можете да се досетите, също се предлага и в розово. Слушалките са леки и не се усещат на главата, което ще ви позволи да ги носите през целия ден. Батерията също е разчетена за подобно натоварване, така че няма да има нужда постоянно да търсите кабели. Техните меки материали, които включват плат и мемори пяна, носят комфорт и са издръжливи. Няма да имате проблем да включите слушалките към всеки софтуер за видео чат, защото Logitech са се погрижили за сертифицирането им (както на камерата Brio 500) за всички основни платформи като Microsoft Teams, GoogleMeet и Zoom.

Още една причина  да изберете Logitech Brio 500 и Vibe 100 е тяхната екологичност. Освен че включват сериозен обем рециклирани материали, те имат и нулев въглероден отпечатък, така че можете да сте спокойни, че не помагате за засилването на шейната по склона на климатичните промени.

Креативната мисъл на Logitech ви позволява да стигнете дори още по-далеч в „порозовяването“ на работното си място. В портфолиото на марката ще намерите и други продукти с този уникален и любим цвят – например универсалната и супер мобилна мишка MX Anywhere 3, тънката и тиха мишка M350, ергономичката мишка Lift и мини Bluetooth клавиатурата K380.

Когато наредите новото си оборудване, без съмнение колегите ви ще добавят последния щрих за перфектния старт на работния ден – букет красиви цветя.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара