Emerald Travel ще използва нови и по-големи самолети Boeing 737–800 Next Generation с 189 места на борда за многобройните си чартърни полети идното лято. Ultra all е мотото на един от най-големите български туроператори за предстоящия сезон.

На роудшоу във Варна, Бургас и София Емералд Травел представиха пред българските си партньори над 70 елитни хотели, с които работят в курортите на Турция и Северен Кипър.

На събитието в столичния хотел “Милениум” собствениците на компанията Яна и Асен Хитови съобщиха, че агенцията им преминава към нов хибриден софтуер и цените за резервациите вече ще се актуализират онлайн в реално време, но за ранните записвания ще останат постоянни.

Яна и Асен Хитови

От Емералд Травел отчетоха още, че през 2022 г. са успели да увеличат рекордно броя на чартърите си до Анталия в сравнение с предишни години. Те летяха в периода май-октомври 3 пъти седмично от София, два пъти седмично – от Варна, и реализираха за първи път директни чартъри от Бургас.

Анталия е предпочитана от българите дестинация

и за новогодишните празници. 11 полета между 27 и 30 декември ще има Емералд Травел до турския средиземноморски курорт от четирите големи български летища София, Варна, Бургас и Пловдив, а празничните пакети са за 4 и 5 нощувки.
Вече стартираха ранните записвания за Лято 2023, като полетите от София ще се изпълняват във вторник, петък и неделя – от 30 април до 22 октомври. Те ще се осъществяват с нова авиокомпания и с нови, по-големи самолети Boeing 737 – 800 Next Generation в удобни полетни часове.

За чартърите от Варна и Бургас Емералд Травел ще се довери на дългогодишния си партньор Bulgaria Air.

Въпреки нововъведенията при полетите,

българският туроператор не се отказва и от класическите програми с автобус.

За индивидуалните гости има и варианти със собствен автомобилен транспорт, като изборът им ще е сред 400 хотела. Плащанията при ранните записвания ще са на три вноски: депозит от 15%, други 15% 60 дни преди датата на тръгване и остатъкът – 25 дни преди ваканцията.

От Емералд Травел настоятелно препоръчват сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“, като дадоха за пример 4-членно семейство. Заради произшествие в деня на заминаването не успели да заминат с чартъра на Емералд Травел за Мавриций, но не били сключили и застраховка.

През Лято 2023 директните полети от София до Бодрум

ще се изпълняват в четвъртък и събота – от 18 май до 21 октомври. Новото там е, че най-добрите местни хотели все повече залагат на swim up стаи с директен достъп до басейн и а-ла карт ресторанти.

Полетите на Емералд до летище Даламан, което обслужва курортите Мармарис и Фетие, стартират на 19 май и ще продължат до 23 юни, а после от 25 август до 13 октомври – всеки петък. До летище Милас ще се лети в периода 24 юни-19 август в четвъртък и събота.

За новия сезон е планирана и

чартърна верига до Кушадасъ,

Дидим и Чешме, с полет от София до летище Измир всяка сряда от 24 май нататък.

Един от новите курорти – Дидим, придобива все по-голяма популярност у нас най-вече заради своите усамотени заливи и златни плажове. Романтичните курорти Чешме и Айвалък също вече са част от портфолиото на Емералд Травел.

Повече на https://emerald.bg/bg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара