Бързият ритъм на живот е характерен за нашето съвремие, затова често дори не забелязваме когато тялото ни дава знаци, че нещо не е наред – докато те не станат видими. Един от тях е косопадът, който може да се появи както при мъжете, така и при жените.

Най-честите причини за косопад са хормонален дисбаланс, бременност, стрес и умора, както и свободните радикали, резултат от замърсявания, смог и UVA лъчи. Ето защо Vichy обедини усилията си с дерматолози и разработи Dercos Energy+ стимулиращ шампоан. Неговата хипоалергенна формула помага за предотвратяване на косопада, като укрепва фибрите на косата с невероятните 47%. Подходящ е за ежедневна употреба, може да се ползва и при чувствителен скалп, което придава цялостно по-здравословно усещане, косата е подсилена и изглежда с цели 19% по-обемна, а обемът се запазва 24 часа.

Комбинация от съставки с 5 предназначения

Космените фоликули преминават през непрекъснат цикъл на растеж и почивка, и множество вътрешни и външни фактори могат да прекъснат този цикъл. Това може да причини ранен преход от фазата на растеж (анагенна фаза) към фазата на покой (телогенна фаза) и след 2-4 месеца се появява забележима загуба на коса. Това довежда до микровъзпаление на космения фоликул, което намалява кръвоснабдяването му, а оттам и до дисбаланс в цикъла на растежа му. Стимулиращият шампоан Dercos Energy+ помага за ревитализиране на фибрите на косъма, възстановяване на естествената му устойчивост и прочистване на замърсителите на фибрите и частиците себум от корените – за по-здрав скалп.

 

Протокол против косопад

За оптимални резултати експертите препоръчват комбинация от продукти Dercos. За жени, освен стимулиращият шампоан Dercos Energy+, се препоръчва и използването на ампули против косопад Dercos Aminexil Clinical 5. За най-добри резултати се препоръчва шампоанът да се използва няколко пъти седмично, докато ампулите трябва да се използват непрекъснато в продължение на три месеца, веднъж дневно.

За оптимални ефективни резултати при мъже, заедно със стимулиращия шампоан Dercos Energy+, се препоръчва и употребата на Dercos Aminexil Clinical 5 ампули против косопад за мъже за период от три месеца, веднъж дневно.

С подбора на адекватни продукти косата ви ще се превърне в една от най-добрите ви черти, а прокарването на пръсти през нея ще стане любимо ваше усещане. Потърсете в аптеките внимателно създадената комбинация от продукти против косопад и вижте сами защо дерматолозите стоят зад своите препоръки от години.

За повече информация относно Vichy и продуктите на Dercos посетете уебсайта и последвайте Vichy в Instagram и Facebook.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара