Заемите, отпускани от небанкови кредитни компании, се  отличават драстично от тези, които традиционните банки отпускат. Думата “кредит” често се асоциира с тромава процедура, множество документи, един куп изисквания и процедура, проточваща се изключително дълго във времето.

Когато става въпрос за бързи кредити обаче, всички тези асоциации се изпаряват, а на тяхно място идват удобство, бързина и гъвкавост. Какви са предимствата на бързите кредити? Нека ги обобщим съвсем накратко в следващите редове.

Удобство в процеса по кандидатстване и усвояване на искания заем

Фирмите за бързи кредити обикновено разполагат с множество офиси в цялата страна. С развитието на услугата онлайн кредитиране пък вече дори не е нужно да посещавате офис, да чакате на опашки и да губите време, за да заявите, а постфактум усвоите нужните ви пари на заем.

Вие избирате сумата, която ви е необходима, периода на изплащане, както и размера на вноските, съобразно същия. Дори и да посетите офис на избрания от вас кредитор, времето за пускане на заявка и изчакване на становище по нея ще ви отнеме не повече от няколко минути. Получаването на парите, от своя страна, може да стане в офиса, на каса на Изипей и/или по банков път, в случай че сте посочили този тип изплащане на заема.

Бързина, която няма аналог на пазара с кредитни услуги

Бърз кредит може да бъде отпуснат в рамките на до няколко часа от кандидатстването ви и последващото одобрение за същия. Този тип заеми практически нямат аналог на пазара. Времето за подаване на документи и усвояване отнема минимум време, защото процесът е максимално оптимизиран.

Всичко това се прави с оглед на това да се реагира експресно, защото фирмите в бранша знаят, че нуждите на хората от заем не са случайни. Те обикновено са продиктувани от спешна нужда – покриване на извънредни разходи, в т.ч. ремонтни, здравни и медицински нужди, пътуване, плащане на комунални услуги и т.н. Все неща, чиито крайни срокове не търпят забавяне и отлагане във времето.

Минимум формалности и изисквания, на които отговаря почти всеки

За да вземете бърз кредит, единственото, от което се нуждаете като документ, е личната ви карта. Личните ви данни са достатъчни на кредитора, за да направи справка за вас в кредитния регистър, да провери къде работите, какви доходи получавате и доколко платежоспособни сте да усвоите заем в определен размер.

В случай на одобрение, подписвате договор за кредит, чиито условия са съобразени с възможностите ви за изплащане на заема и сроковете на вноските. Това е всичко. Дори не е нужно да декларирате доходите си документално под каквато и да е форма. Няма значение дали получавате пари по трудови възнаграждения, от пенсии, наеми и/или работа по граждански договори.

От услугите за бързи кредити може да се възползва практически всеки, който има нужда от бързо финансиране на момента. Няма значение дали парите са ви нужни за пътуване, за да си осигурите средства а до деня на заплатата и т.н.

Фактът, че за този тип заеми се прилага облекчена процедура, минимални изисквания и документи, ги прави едни от най-предпочитаните финансови услуги днес.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара