Швейцарската марка Juvena ни предлага FASCIANISTA – разхубавяваща програма за тяло в 3 стъпки.

Ексклузивна технология с мощни активни съставки от растителен произход, които заздравяват кожата, осигуряват дълготрайна хидратация и я уплътняват.

Всеобхватна грижа за кожата на тялото – глези, стяга и поддържа контура. Уникалната комбинация от подхранващи активни съставки прониква дълбоко в кожата. Благодарение на ексклузивната SkinNova SC технология се активира всяка една стволова клетка за регенерация. За високоефективна грижа, нов елегантен силует и несравнимо удоволствие при нанасяне.

Фасциалната тъкан е система от влакнеста съединителна тъкан, която се намира точно под повърхността на кожата. Тя достига до най-дълбоките слоеве и като неразделна част от имунната система и същевременно като „комуникационен център“, осигурява стабилност, мобилност и добро физическо състояние.

Тристепенната бюти програма FASCIANISTA на Juvena е първата грижа за тялото, която не само посреща всички основни нужди на кожата, но и заздравява фасциалната тъкан и по този начин поддържа цялото тяло и неговите функции. Тъканта е интензивно хидратирана, с повишена еластичност. Подобрена е и плътността на кожата.

Активни съставки

Екстрактът от джинджифил минимизира натрупаните мастни и водни депа, които са причина за отпускането на тъканите и запушването на кръвоносните съдове. Кръвообращението се стимулира, а разрушените кръвоносни съдове и отоците изчезват.  За обаятелно тяло, което се чувства така леко!

Женшенът е изключително популярна билка. Има стимулиращо и витализиращо действие върху тъканите. Предотвратява признаците на умора и физическо изтощение, подсилва имунната система, а кожата е с хубав блясък и равномерен тен.

Куркумата, която е част семейството на джинджифилаа, стимулира метаболизма, ревитализира и неутрализира стреса и възпалителните процеси. За освежена и релаксирана кожа.

Хиалуроновата киселина е прочута съставка в грижата срещу стареене. Тя осигурява моментална хидратация и свежест едновременно на повърхността и на по-дълбоките слоеве на кожата. Нейното действие се подсилва от още една съставка със силно хидратиращи свойства – екстракт от червени водорасли Furcellaria Lumbricalis. Той попълва водните резервоари в дълбоките слоеве на кожата и активира хидратацията. Въглехидратен комплекс осигурява интензивна хидратация за повече от 72 часа, и в същото време подобрява капацитета на кожата да задържа влагата и заздравява нейната защитна функция.

Витамин Е защитава кожата от вредното въздействие на околната среда и предотвратява преждевременното стареене. В комбинация с подхранващото масло от макадамия, осигурява на кожата изглаждаща и кадифено-мека грижа.

3 стъпки за нов силует

Fascianista Skin Nova Body Serum

Концентрираната формула на този серум повишава съдържанието на влага в кожата и има солидно поддържащо действие за фасциалната тъкан.

Fascianista Massage Roller

Когато няма достатъчно време за тренировки, се намесва този специално разработен масажен ролер, който перфектно масажира тъканите. Масажът с него веднага след нанасяне на серума осигурява бързо усвояване на активните съставки, успокоява напрегнатите мускули и заздравява съединителната тъкан на тялото.

Fascianista Skin Nova Body Cream

Като завършек на ритуала грижа за кожата на тялото, нанесете крема, който буквално глези кожата със своя елегантен аромат и прекрасна текстура. Бързо се абсорбира и омекотява, уплътнява и стяга кожата на тялото. Тялото е по-стегнато, с добре оформен силует и с усещане за лекота.

ПРОМОЦИЯ ПРЕЗ АПРИЛ

Подарък масажен ролер при покупка на серум + крем от серията в Salon Olfactive и the circle

София, бул. „Патриарх Евтимий“ 45 и ул. „Велико Търново“ 1  

Facebook Twitter Google+

0 Коментара