FAQ Swiss, луксозната марка на шведската компания FOREO, изненадва с поредна революционна иновация: FAQ™ Microneedling Patches. Това са пачове против бръчки с хиалуронова киселина за челото и под очите.

Тези изключително ефективни анти-ейдж лепенки са алтернатива на дермалните филъри. Те действат, докато спите, а микроиглите в тях се разтварят, помагайки за попиването на подхранващи им съставки в най-дълбоките слоеве на кожата.

Процедурата може да бъде подсилена, когато се съчетае със силиконовата LED маска против стареене FAQ 202, която показва забележителни клинични резултати – намаляване на бръчките с 32% и значително увеличаване на плътността и еластичността на кожата само за две седмици.

Микронидлинг под формата на пачове

Пачовете с микроигли са гореща тенденция в цял свят. Микроиглите са предназначени да създадат „микропробиви“ върху кожата, за да повишат ефективността на усвояване на активните съставки, които отговарят на специфичните нужди на кожата. На пазара има лепенки, които третират акне или, както в случая с FAQ Swiss – бръчки. Вместо метални игли, пластирите използват „разтворими игли“, които проникват дълбоко в кожната повърхност.

FAQ™ Microneedling Patches против бръчки с хиалуронова киселина – за челото

Пластирите на FAQ™ работят като филъри, за да намалят видимите мимически бръчки за една нощ. Всеки пластир е покрит с 1142 разтварящи се микроигли, които изтласкват мощен комплекс от хиалуронова киселина дълбоко в дермата, за да подпомогнат стягането, изпъването и изглаждането на бръчките на челото.

Всяка опаковка съдържа 3х2 лепенки, като препоръчителната цена е 54.90 евро.

FAQ™ Microneedling Patches против бръчки с хиалуронова киселина – за под очите

Тези пачове са естествена, неинвазивна алтернатива на филърите. Всеки пластир е покрит с 2270 разтварящи се микроигли и действа за намаляване на бръчките, тъмните кръгове и торбичките под очите, за една нощ.

Всяка опаковка съдържа 3х2 лепенки, като препоръчителната цена е 54.90 евро.

И двата вида пачове с микроигли на FAQ™, за челото и за под очите, клинично доказано подобряват вида на бръчките и стегнатостта на кожата само след две седмици употреба. Формулата е веган, без тестванe върху животни и със 100% естествени съставки. Освен това те са дерматологично тествани и са подходящи за всички типове кожа.

FAQ™ Microneedling Patches: микс от мощни съставки с видим ефект

Пачовете FAQ™ Microneedling Patches съдържат:

  • Дълбоко хидратиращ комплекс с хиалуронова киселина

Мощната комбинация от 3 вида хиалуронови кисели спомага за поддържането на здрава кожа, като възстановява баланса на влагата, подобрява структурата на кожата и повишава еластичността ѝ, оставяйки я по-стегната, по-гладка и по-еластична.

  • Антиоксидантен екстракт от корейски червен бор (Pinus Densiflora)

Известен с това, че стимулира производството на колаген в кожата, като подобрява нейната стегнатост, минимизира появата на фини линии и бръчки и подобрява цялостния ѝ тонус.

  • Противовъзпалителен екстракт от корен на Ку Шен (Sophora Flavescens)

Помага за успокояване на кожата, като същевременно я предпазва от оксидативен стрес, причинен от свободните радикали, оставяйки кожата здрава и млада.

  • Овлажняващ екстракт от листа на пелин (Artemisia Princeps)

Съдържа естествени влагозадържащи вещества, които помагат за привличане и задържане на влагата в кожата, като я правят еластична и гладка.

Пачовете FAQ™ Microneedling Patches могат да бъдат закупени от foreo.com и notino.bg.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара