Хидратиращ продукт с най-висок слънцезащитен фактор, който се усеща лек като „нищо върху кожата“. Eucerin създаде  слънцезащита, която ще искаме да поставяме всеки ден.

С HYDRO POROTECT SPF50+ брандът цели да ни окуражи да използваме слънцезащита ежедневно и да предпазваме кожата си както от стареене, така и от по-сериозни състояния, които незащитеното излагане на слънце може да предизвиква.

За да постигне това, Eucerin® прави формулата изключително лека за нанасяне посредством hydro-tech complex, като същевременно предоставя най-висока защита от UVA, UVB лъчите и от синята светлина чрез Advance Spectral Technology. Наред с това подкрепя възстановяването на ДНК на кожата. В синхрон със своите екологични цели, брандът създава по-природосъобразни фомула и опковка на продукта.

Ефикасност в четири направления

Много висока слънцезащита за лице

Advance Spectral Technology е технологията, запазена марка на Eucerin®, която осигурява много висока защита за кожата на лицето от UVA/UVB лъчите и синята светлина. Тя комбинира широколентови и фотостабилни UVA и UVB филтри, a антиоксидантът Licohalcone A неутрализира свободните радикали от UV лъчите и синята светлина.

ДНК защита на кожата

Глицеритиновата киселина, която се извлича от корените на растението женско биле, има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, които доказано подпомагат възстановяването на ДНК на клетките, увредени от UV-лъчението.

Hydro-tech Complex

Hydro-tech complex хидратира кожата посредтвом комбинация от хиалуронова киселина, естествени хидратиращи фактори и глицерин. Формулата е немазна, не лепне, с лек, приятен аромат, попива бързо и не оставя следи. В резултат кожата е дълбоко хидратирана, с усещане за свежест и изглежда отлично. А каква по-добра мотивация от това да използваме Слънцезащитен ултралек флуид HYDRO PROTECT SPF50+ ежедневно и да нанасяме повторно при нужда?

Чиста формула и природосъобразна опаковка

Формулата на Слънцезащитен ултралек флуид HYDRO PROTECT SPF50+ не съдържа микропластмаси, Октокрилен и Хомосалат (видове UV-филтри). Картонената опаковка е направена от сертифицирана FSC хартия. Бутилката и капачката са от рециклирана пластмаса. Този природосъобразен подход в разработката на продукта и неговата опаковка е част от програмата до 2025 г. на Eucerin® за устойчиво развитие.

Флуидът е подходящ за ежедневна употреба. Слънцезащитата не е само за плажа, тя трябва да бъде част от еждевната ни рутина, тъй като дори средно излагане на слънце може да има негативно отражение върху нашата кожа.

Слънцезащитен ултралек флуид HYDRO PROTECT SPF50+ е дерматологично тестван и резултатите показват отлична поносимост при всеки тип кожа, дори чувствителна.

Според обратна връзка от потребители, ползвали продукта:

  • усещането върху кожата при тази слънцезащита е за липса на слънцезащита;
  • не оставя излишен блясък или чувство за твърде много продукт;
  • не променя начина, по който гримът изглежда след това;
  • леката, флуидна консистенция оставя чувство за добра хидратация дори върху суха кожа
  • дава увереност за надеждна защита на кожата от слънцето и против по-нататъшно стареене, предизвикано от слънчевите лъчи

Как правилно да защитаваме кожата си от слънцето?

Съвсем краткотрайно незащитено излагане на слънце е достатъчно, за да генерира нужните ни количества витамин D. Всяко излагане по-нататък носи риск от непосредствено или по-дългосрочно уверждане на кожата. За да се предпазваме правилно, е добре да имаме предвид три важни момента:

Слънцезащитата е за всеки ден, не само за плажа. Тя трябва да бъде част от еждевната ни рутина и да обхваща всички изложени на слънце части на тялото.

Лицето със сигурност е изложено винаги на слънце. Затова е важно да изберем правилния продукт за нашия тип кожа или състояние на кожата. Eucerin® предлага голямо разнообразие от слънцезащитни продукти за лице, които покриват нуждите на всеки тип кожа – нормална, чувствителна, зряла, склонна към омазняване и акне, кожа с пигментни петна. Някои от продуктите съдържат и цветни пигменти за моментално изравняване на тена и декоративно-козметичен ефект.

Определящо е използването на достатъчно количество продукт и нанасянето на продукта равномерно по цялата кожна повърхност без пропуски. Например, за покриване на лицето и шията Eucerin® препоръчва да използваме дебел слой слънцезащитен продукт с дължина от върха на средния ни пръст по права линия през дланта, до края на дланта. Според наблюдения на бранда , областите, които най-често пропускаме, са назалния мост и врата.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара