Отправете се към небесата с „Европа отвисоко“. National Geographic поема на една незабравимата обиколка по въздух над стария континент, разкрива великолепни гледки, уникални прозрения и дава нова перспектива към някои от най-ценните културни и географски забележителности на Европа.

Великобритания

Новата поредица „Европа отвисоко“ включва шест епизода и ще се излъчва по National Geographic всяка неделя от 10 ноември в 22 часа.

Заснета в рамките на една година, „Европа отвисоко“ изследва в изумителни визуални детайли културата, историята, иновациите и инженерните постижения, които формират този изключителен континент и хората, които го наричат свой дом.

Холандия

Уникалната кинематография позволява на зрителите за секунди да станат свидетели на смяната на сезоните, през магичния взрив от цветове при разцъфването на лалетата в Холандия до замръзването на каскадните водопади в италианските Доломити.

Италия

Всеки отделен епизод ни пренася в различна европейска държава – Италия, Германия, Холандия, Великобритания, Полша, Испания. Спиращото дъха визуално пътешествие подчертава и възхвалява създаденото от природата. Същевременно, разказва и човешките истории и постижения, които придават съвременния облик на тези модерни европейски нации.

Германия

В течение на поредицата, зрителите ще имат възможността да се понесат над добре познати места като все още недовършената „Саграда Фамилия“ в Испания, по която архитектите продължават да работят ден и нощ; красивите исторически вятърни мелници и плаващи домове на Холандия; проекта „Eden“ във Великобритания, където  ще видим смели градинари, които се опитват подкастрят изсъхнали клони, докато висят от покрива на съоръжението.

Великобритания

Други запомнящи се моменти включват гледки от тропически курорт, разположен в огромен бивш авиационен хангар в Германия, най-големия замък в света на територията на Полша и ледената писта за автомобили в Италия, която кара сърцата туптят учестено.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара