Най-новият революционен апарат, който извайва тялото  – Endosphеres AksensorALL, вече е в козметичен център Persona.

Иновативната терапия EndoSphеres Therapy ефективно отстранява целулит във всички стадии и моделира контурите на тялото. Видимо намалява обемите, подобрява релефа и тонуса на кожата, активира обменните процеси, укрепва съединителната тъкан, подобрява трофиката на мускулната тъкан, отстранява мускулни болки и крампи, премахва оточност, подобрява общото състояние на организма.

Процедурата може да се подбере индивидуално в зависимост от специфичните проблеми на пациента. Препоръчителният курс е 6- 12–18 процедури в зависимост от стадия на целилут. Всяка терапия трае около 1 час, изключително приятна е и няма никакъв дискомфорт за пациента. Използва се специално масло, което улеснява движението на силиконовите сфери.

Защо апаратът е уникален?

Endosphеres AksensorALL е първият апарат в света, който с помощта на специален сензор разпознава целулитния стадий в зоната, която ще се третира, и автоматично инициира процедура с най-подходящите параметри. Endosphеres съчетава 4 синергични действия.

Активиране на микроциркулацията

Вибриращите силиконови сфери, заедно със създаваната компресия върху тъканите, води до своеобразна „съдова гимнастика“, активира микроциркулацията в третираните зони и подобрява кръвообращението.

Възстановяване

Иновативният метод позволява да се отстрани целулит и в напреднал стадий (фиброзен целулит). Използват се компресия и вибрация, а с помощта на мускулите като активна противодействаща сила се постига „компресиране“ на зоните с мастни натрупвания, разкъсване на фиброзните капсули и последващо реструктуриране на мастната тъкан.

Лимфен дренаж

Апаратът създава импулсно и ритмично въздействие, което се предава в зависимост от посоката на въртене на цилиндричния накрайник върху лимфната система. По този начин се стимулира извеждането на излишните течности от организма, характерни за лимфния застой. Освен това се ускорява метаболизмът и значително се намаляват токсичните вещества в организма.

И най-важното – процедурите са абсолютно безболезнени, дори и при най упорития целулит!

ЗВЕЗДИТЕ ЗА ENDOSPHERES THERAPY:

Мерлин Арно:

Релаксираща и същевременно тонизираща мускулатурата процедура. С помощта на невероятните специалисти от Persona се подготвям за поредното спортно предизвикателство! Ефектът е светкавичен, а ползите – за цялото тяло!

Николета Лозанова:

Процедурата с EndoSpheres Therapy е изключително приятна, няма никаква болка, а резултатите в дългосрочен аспект са фантастични.

Димо Алексиев:

Ендосфера терапията е като тест драйв на състезателна кола, направена за града. Само след 5 минути от началото на процедурата усещах мускулите на корема си като след фитнес упражнения.

Йоана Буковска-Давидова:

Да си подариш една процедура с EndoSpheres Therapy, означава след един час да излезеш релаксирана като след дълбок болкоуспокояващ масаж. А бонусът в дългосрочен план за тялото ти е фактът, че се сдобиваш с перфектен силует и обновена кожа.

Лилия Маравиля:

От известно време имам нов приятел и това е апаратът EndoSpheres Therapy. Ендосфера терапията перфектно оформя тялото ми, стяга кожата и премахва всякакви възможности за поява на целулит. В прекрасните летни дни можем да покажем не само красиво лице, но и добре поддържано тяло. Препоръчвам горещо тази терапия, която наистина прави чудеса.

Диляна Попова:

Усещането от процедурата с EndoSpheres Therapy е приятно, разтоварващо и имам чувството, че някой буквално извайва тялото ми. В съчетание с тренировки действа много добре на мускулатурата. Ефектът се вижда от самото начало, което ме стимулира да продължавам.

Любомира Славчева – Мис България’91:

Когато опитах процедурата с EndoSpheres Therapy, смело мога да кажа, че тази терапия наистина работи. Още след първата процедура се почувствах като след интензивна тренировка, което за мен е доказателство за категоричната ефективност на терапията. Процедурата е приятна, не е болезнена и няма никакъв дискомфорт. Веднага след това се усеща лекота, стягане и тонизиране на цялото тяло.

Можете да си запишете час в PERSONA BEAUTY&HEАLTH Centre +359 898 356 190

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара