Валентина Войкова е новият оперативен директор на „Евронюз България“. Тя е одобрена за позицията по предложение на партньорите и след множество интервюта, посочват от медията.

„Войкова е доказан професионалист и за нас е удоволствие да я приветстваме с добре дошла в екипа на „Евронюз България“. Убеден съм, че заедно ще продължим да произвеждаме качествен телевизионен продукт, отговарящ на най-високите стандарти в журналистиката и на световното ниво на бранда „Евронюз“, посочва Иван Иванов, изпълнителен директор на телевизията.

За представянето на новия директор на екипа на „Евронюз България“ в страната са пристигнали редакционният мениджър на филиалите на „Евронюз“ Франсоа Шиняк и Питър Барабас, главен редактор и ръководител „Новини“ в „Евронюз“.
Валентина Войкова е с над 20-годишен телевизионен опит. Била е репортер, продуцент, автор, водещ. Носител е на журналистически награди, има специализации в българо-американския център за подготовка на журналисти „Про медиа“, специализация „Европейски стандарти в медиите“ в Италия и др. Войкова е магистър по „Българска филология“ и по „Политология“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара