Специално разработена дигитална активация, която да подкрепи инициативата „Приказни моменти на грижа “, връщайки ни към най-красивите спомени от детството, ще осъществи NIVEA.

Кампанията, която подпомага SOS Детски селища, се провежда за пета поредна година у нас. Както досега, така и тази година, емблематичният за NIVEA крем в синя кутийка – NIVEA Crème, се предлага в лимитирана серия, като от всеки закупен продукт от серията NIVEA дарява по 30 ст. в помощ на сдружение SOS Детски селища.

От днес всеки, който би желал да допринесе за каузата, има възможност да го направи и онлайн, като отговори само на няколко забавни въпроса на сайта NIVEA.bg/Приказки в периода до 28 Ноември 2019 г. Анкетата отнема минутка и напомня за най-хубавите моменти от детството – лятната ваканция, вкуса на пържени филийки, любимото плюшено мече. За всяка попълнена анкета NIVEA ще дари допълнително по още 30 стотинки на SOS Детски селища България.

Под хаштаг #ПриказнаСиняГрижа кампанията ще бъде разпространена и в Instagram, а споделяйки историите, всеки ще може да помогне повече хора да подкрепят каузата.

През годините зад кампанията „Приказни моменти на грижа“ застанаха посланици, ентусиасти и партньори, които спомогнаха популяризирането на идеята повече български деца да получават шанса за щастливо детство. Сред тях са Силвия Лулчева, Криско, Тита Драго Симеонов, Орлин Павлов и музикантите от група „Остава“, Александра и Даниел Петканови, а тази година към тях се присъедини актьорът Владимир Карамазов.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара