Всяка жена е различна. Това, което при една дама е покана за флирт, за друга е нормално поведение.

И какво да правят ухажорите? Как да разгадаят нейните знаци в прелюдията към любовния акт?

Жената срещу вас постоянно ви дава сигнали, които може да означават: “Искам да ме скъсаш от секс” или

“Мисля, че можем да бъдем добри приятели“.

Добре е да се научите да разпознавате отправените  послания.  Не прибързвайте със заключенията. Подгответе си реакция, ако, след като ви е позволила да хванете ръката й, вие продължавате ухажването, тя ви запита гневно:

“Какво по дяволите си мислиш, че правиш?”

Не си и помисляйте да отвърнете: “Ама ти толкова ясно ми показа, че ме харесваш” Или: “Е, хайде, виждам, че искаш, защо не си признаеш.”

Знаци, че може би те харесва

Повечето жени смятат, че мъжът е този, който трябва да направи първата крачка, когато става дума за интимни взаимоотношения. Ето няколко признака, които ще ви покажат, че е време да предприемете nо-решителни действия:

  • Тя ви докосва

Докато вечеряте в ресторант или танцувате в клуб, тя използва и най-малкия повод, за да ви пипне по ръката, по гърба, около талията. Тя се чувства сигурна да наруши вашето пространство и ви дава да разберете, че й е комфортно с вас. Но ако докосва всеки, с когото разговаря, това не е никакъв нишан.

  • Тя остава с вас

Отивате на нощен клуб заедно с нейни приятели. Когато те станат да танцуват, тя остава с вас, за да си бъбрите на чашка за разни малки неща от живота.

  • Тя ви кани вкъщи

След вечеря вие я изпращате до тях и тя ви кани да се качите за чашка кафе. Въпреки че тя може би просто проявява учтивост, шансът в този късен час да ви предложи нещо повече от чашка кафе е доста голям.

  • Тя говори за секс

Независимо дали тя обяснява колко слабо се е представяло предишното й гадже в леглото, или признава, че не е докосвала мъж от месеци, фактът, че говори за секс с вас, означава, че мисли за секс с вас.

  • Тя ви прави сексуални комплименти

Тя не обръща внимание на новата ви риза, но изказва възхищение от вашия торс. Не забелязва марковия ви панталон, а се кефи на сексапилното ви дупе. Когато ви прави комплименти за тялото, а не за дрехите ви, най-вероятно ви подканва да ги свалите.

  • Предлага ви дъвка

Докато я карате към къщи след среща, тя изважда пакетче дъвка, бавно слага една в устата си и предлага и на вас. Ако не бурна нощ, то тя поне със сигурност очаква страстна целувка на раздяла.

  • Тя ви дава от своята порция

Ако сте в ресторант и тя ви подава с вилицата хапка от своята храна или с любопитство посяга към вашата чиния, значи се чувства комфортно с вас и е загърбила голяма част от задръжките си.

  • Тя гледа устните ви

В повечето случаи при разговор хората се гледат в очите. Но ако тя по-често фиксира погледа си върху устните ви, значи има някои намерения точно към тази част от лицето ви.

Внимавайте: ако се намирате в шумно заведение, тя може би се съсредоточава върху движението на устните ви просто за да разбере какво й казвате.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара