Глобалният технологичен бранд HONOR обяви началото на 2024 HONOR Magic Moments Awards, глобалният конкурс за мобилна фотография, който компанията организира за четвърти път.

Конкурсът включва шест категории с 59 налични награди за пейзажна фотография, портрети, моментни снимки, видеоклипове, групови снимки и други.

Състезанието иска да насърчи любителите на смартфон фотографията да уловят магията на мига със своите телефони. Експертното жури, състоящо се от седем реномирани доайена на фотографията, ще оцени постъпилите предложения.

Индивидуалните участници имат шанс да спечелят награди на стойност до $15 000 от общ награден фонд на стойност над $100 000. От 6 април до 6 август фотографите ентусиасти от цял ​​свят са поканени да участват в състезанието, като изпратят своите предложения през официалния уебсайт на състезанието или чрез платформите на социалните медии. Победителите ще бъдат обявени през септември.

Победители, избрани от експерти фотографи от цял ​​свят

Тазгодишното жури на HONOR Magic Moments Awards се състои от група уважавани експерти от различни области на фотографията. Тези професионалисти ще комбинират обширните си знания и опит в различни аспекти на заснемането, изразяването и техническото приложение на изображения, за да изберат най-завладяващите, висококачествени произведения, които олицетворяват същността на фотографията.

Желани и щедри награди

Тази година състезанието дебютира с шест категории, които насърчават смартфон фотографите да използват силата на технологиите, за да заснемат автентични човешки истории и емоции в различни аспекти. Шестте категории са:

  • По пътя
  • Ние
  • Опазване
  • Моментът
  • Историята
  • Видео

 

Сред тях категорията „Опазване“ приветства снимков материал, заснет на смартфон, който документира човешките усилия, предприети за създаване на устойчиво бъдеще.

 

С общо 59 награди, HONOR Magic Moments Awards предлага общ награден фонд от над $100 000, включително $15 000 за Фотограф на годината. Във всяка категория ще има един победител, един първи подгласник и един втори подгласник и всеки от тях ще бъде възнаграден съответно с $5000, $3000 и $1000. В допълнение, ще има 20 препоръчителни и отличителни награди, независимо от категориите, като победителите при тях ще получат HONOR Magic6 Pro и най-новите продукти от серията HONOR N.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара